καλησπερα και απο εμενα
το θεμα ειναι εσυ τι θες και πως τον βλεπεις εσυ??
θες να ειναι ο συντροφος σου απο εδω και περα η απλα να συνεχεισετε οτι δεν ειχατε συνεχισει και οπου βγει? η μηπως απλα ενα βραδυ ετσι για το αποθημενο?
Printable View
καλησπερα και απο εμενα
το θεμα ειναι εσυ τι θες και πως τον βλεπεις εσυ??
θες να ειναι ο συντροφος σου απο εδω και περα η απλα να συνεχεισετε οτι δεν ειχατε συνεχισει και οπου βγει? η μηπως απλα ενα βραδυ ετσι για το αποθημενο?
Ωραια, ανασφαλειες, κομπλεξ, συναισθηματικα κενα, κακιες. Εχει μπολικα μειονεκτηματα. Αλλα αυτος ας ειναι οπως θελει. Εσυ τι συναισθηματικες ανασφαλειες εχεις που πας να μπλεξεις (ξανα), με ενα τετοιο ατομο;; Και συγνωμη κιολας, ετσι οπως ειναι η κατασταση, αν ηταν να ξαναμπλεχτειτε, ΑΥΤΟΣ θα επρεπε να σε κυνηγησει, και φυσικα, να φερεται και να μιλαει ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. Τα απωθημενα για να τα ξεπερασουμε δεν ειναι απαραιτητο να τα ζησουμε, μπορουμε απλα να τα ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ και να τα ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, γιατι αλλιως υπαρχει κινδυνος ΜΕΤΑ να χτυπαμε το κεφαλι μας. Αν κανεις κατι μαζι του και μετα η ιστορια εξελιχθει για δευτερη φορα ασχημα, μην τον κατηγορησεις οτι αυτος δε φερθηκε καλα ηθελε να ζησει το απωθημενο του και σε κοροιδεψε η κατι τετοιο. ΕΣΥ ηθελες να ζησεις το απωθημενο σου, κι εσυ θα εχεις κανει την πρωτη κινηση.
Τώρα που λες ότι ήταν ανασφαλής χωρίς επιτυχίες στις γυναίκες γι' αυτό και αφοσιώθηκε στην καριέρα του, με κάνεις να αναθεωρήσω και να σου πω να το σκεφτείς καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση μια ειλικρινής και ξεκάθαρη συζήτηση μεταξύ σας θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση. Πιστεύεις ότι θα σου μιλήσει ειλικρινά αν τον προσκαλέσεις να μιλήσετε;
Εγώ θα ήθελα να είμαστε μαζί και όπου βγει, με προβλημάτισες όμως λιλιουμ... Γιατί οι άνθρωποι με ανασφάλειες, δεν μπορούν να βελτιωθούν και να έχουν και άλλες ευκαιρίες? Κια αν στεναχωρηθω πάλι, και? Πιο πολύ σκάω με αυτό το θέλω, δεν θελω, θέλει δεν θέλει. Τότε χωρίσαμε για τί τον ενοχλούσε πολύ και η μητέρα μου που δεν καλόβλεπε τη σχέση, και φοβήθηκε και νομίζω οτι και επειδή βρήκε κάποια πιο κοντά στο κοινωνικό προφίλ του.. Κια δεν ξέρω αν θα είναι ειλικρινής μαζί μου, αν μιλήσουμε..Εγώ όμως θα το πάρω απόφαση οτι τελείωσε..
Μπορουν, αμα θελουν αυτοι. Αυτος θελει; Μην ελπιζεις οτι εσυ θα τον αλλαξεις και θα τον βελτιωσεις.. Ειναι και κοντα 60 χρονων ανθρωπος! Αν φερθει ωραια, ορμα του, αλλα σου λεει κακιες και θα πας να του την πεσεις;; Σαν να επικροτεις δλδ τα κομπλεξ του και αυτη του τη συμπεριφορα;;
Εσύ να είσαι ειλικρινής και ζήτησε το ίδιο και από αυτόν και μετά θα δεις. Όταν εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα στην σχέση το αποτέλεσμα είναι αρνητικό πολλές φορές ακόμα και αν οι αρχικές προθέσεις ήταν θετικές.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες και σε όλους τους ανθρώπους αναπτύσσονται νευρώσεις, πολλές φορές όμως δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά οι κοινωνικές επιταγές που το προκαλούν αυτό. Φυσικά και μπορούν όμως να βελτιωθούν και αν ήταν ν' απορριπτείς άνθρωπο με ανασφάλειες στο τέλος δεν θα έκανες σχέση με κανέναν νομίζω γιατί όλοι το έχουν αυτό λίγο ή πολύ.
Στην ηλικία όμως των 58 αν δεν έχεις δουλέψει ήδη τον εαυτό σου αρκετά, είναι αρκετά δύσκολο να βελτιωθείς. Απορώ πως ο ίδιος μέχρι τώρα δεν έχει καταβάλλει κάποια προσπάθεια για να βελτιώσει τον εαυτό του...Δεν βλέπει τα ελαττώματα του;
Και γιατί Gypsy cello σε έκανε να αναθεωρήσεις το γεγονός οτι δεν είχε επιτυχία στις γυναίκες? Είναι κακό αυτό?
Ναι γιατί ίσως να του μαζεύτηκαν κόμπλεξ και ανσφάλειες και να εκδηλώνει τώρα πάνω σου. Δεν ξέρω όμως ποιος είναι και ο ακριβής λόγος που συνέβη αυτό οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα, αν θέλεις μας λες και το αναλύουμε καλύτερα.
Δεν θέλω να τον βελτιώσω. Τον ερωτεύτηκα έτσι.Απλά αναρωτιεμαι ΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΈΛΛΟΝ. Και λίγο αυτά τα τετατέτ με φοβίζουν και μένα...Μου είχε πει τότε οτι ποτέ καμιά γυναίκα δεν τον είχε ερωτευτεί τόσο έντονα. Πιστευω οτι αυτό του λείπει και τώρα και προσπαθεί να με "κρατήσει" όλα αυτά τα χρόνια έστω και από μακριά. Για αυτό και αποφευγει ως τώρα να θείξουμε το θέμα. Δεν θέλει να ξεκαθαρίσει. Ίσως φοβάται οτι Θα φυγω πια τελείως. Όσο για τις κακίες, επειδή τον ξέρω, είναι σαν να με κατηγορεί οτι τον ξέχασα, τον άφησα, άσχετα αν εκείνος απομακρύνθηκε...
Σορρυ.... στα 38 του ελαβε υποψη του την μητερα του???? Να ειχε αμφιβολιες η δικια σου το καταλαβαινω... 18 χρονια διαφορα ηταν αυτη..... Κ εγραψα πιο πανω οι παλιες αγαπες πανε στον Παραδεισο...το εχεις διαβασει το βιβλιο? Λεει για μια γυναικα που αποφασιζει να γυρισει στα πατρια εδαφη κ να ξαναβρει τον πρωτο της ερωτα...αλλα οταν τον συνανταει καταλαβαινει οτι δεν ηταν ετσι οπως τον ειχε φανταστει.... Εσεις βλεπεστε σε κοινες εκδηλωσεις κ λετε τα τυπικα....ουσιαστικες συζητησεις εχετε κανει για να δεις πως σκεφτεται? Ποιε ειναι οι σημερινες του αποψεις για διαφορα θεματα? Μπορει να πας να ξεκινησεις κατι κ να καταλαβεις στην πορεια οτι δεν εχει καμια σχεση με τον ανθρωπο που ειχες σχεση μαζι του τοτε......
..επίσης τζουλ, λες πως και ο δικός του γάμος έχει προβλήματα...
Είναι κάτι που ξέρεις, ή λόγια που ακούς γύρω σου?
Ξέρεις γιατί στο λέω; Γιατί μέχρι στιγμής απ όσα μας λες, η μόνη "κίνηση" που λες πως δείχνει το ενδιαφέρον του, είναι να σου λέει κακίες.
Πιεσμένη, όχι, την μητέρα μου έλαβε υπόψη που του τηλεφωνούσε αλύπητα...
Θεοφανία μου ξέρεις καλά οτι Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σου δείξει κανείς ενδιαφέρον. Ο τρόπος που με κοιτάει, ο τρόπος που ψάχνει το βλέμμα μου και πολλές φορές μου έχει μιλήσει πολύ τρυφερά αλλά γενικώς είναι ο τρόπος του τέτοιος. Βέβαια όπως μου είχε πει η ψυχολόγος παλιά, " αν τον έβλεπα εγώ, σαν ξένη,, θα με φώναζε κούκλα μου και μανάρι μου?", υπονοώντας να τον προσέχω γιατί είναι και αυτός τρόπος για να με πλησιάσει...