Quote:
Originally posted by empi
Όλο αυτο που περιγράφεις ονομάζεται Απραγματοποίηση και Απροσωποποίηση και συμβαίνει σαν ένας μηχανισμός αυτοάμυνας του μυαλού όταν τα επίπεδα του άγχους έχουν ξεπεράσει τα όρια.
Το βασικότερο είναι να μην σε τρομάζει και να μην το φοβάσαι είναι φυσιολογικό και δεν πρόκεται να πάθεις τίποτα και όταν θα καταλαγιάσει το άγχος σου θα φύγει και αυτό.
Το είχα και εγώ αρκετές φορές με διαφορετική ένταση και το φοβόμουν πολύ και νόμιζα ότι τρελένομαι και τέτοια αλλά φυσικά όταν κατάλαβα ότι προέρχετε από το άγχος μου μέσα σε λίγες μέρες μου έφυγε.
Πω τι με λέτε;Το πάθαινα και πολύ άσχημα στις αρχές που έπαιρνα το χάπια αμέσως μόλις ξυπνούσα.Ένιωθα τα πράγματα να είναι κάπου αλλού.Ήταν δίπλα μου αλλά εγώ δεν μπορούσα να τα αγγίξω.Σαν να μην ήμουν στην διάσταση.Χάλι μαύρο.Θολούρα ναι στα μάτια έντονη και στο μυαλό αλλά αυτυχώς άρχιζα να φωνάζω μαμά και έφευγε γρήγορα.Εγώ νόμιζα ότι αποπροσωποποίηση είνα η κατάσταση στην οποία δεν νιώθεις τον εαυτό σου,αισθάνεσαι άυλος και μουδιάζεις που αυτό το παθαίνω κατά καιρούς.Πίκρα!!!!!Περαστικά όπως και να\'χει γιατί το βίωσα και είναι απαίσιο συναίσθημα!!!