@Gypsy hello
στην αρχή έπερνα effexor 150mg και risperdal 3mg
και τώρα πέρνω μόνο effexor 150mg
Printable View
@Gypsy hello
στην αρχή έπερνα effexor 150mg και risperdal 3mg
και τώρα πέρνω μόνο effexor 150mg
το δυο μηνες το ανεφερα αναλογικα με τις παρενεργειες της αγωγης.Δεν εννοουσα οτι σε δυο μηνες θα ερχοταν η θεραπεια.
Εκοψες το ρισπερνταλ?Πολυ καλο αυτο!! Εγινε με την οδηγια του γιατρου?
Απο τι υποφερεις/υπεφερες αν επιτρεπεται?Μονο καταθλιψη ή και κατι αλλο?
@niah ναι το risperdal το έκοψα με οδηγία του γιατρού...αν και ποτέ δεν κατάλαβα τί έκανε αυτό το φάρμακο...
η διάγνωση του γιατρού είναι καταθλιπτική διαταραχή...
να πω σε αυτό το σημείο πως ακόμα και μετα απο 2 μήνες μετά την θεραπεία...
όταν βρέθηκα μια δυο φορές σε περιβάλλον που δεν αισθανόμουν καλά έπαθα κάτι σαν κρίση...
ειδικά την πρώτη φορά πήγα στο νοσοκομείο μου δώσαν ένα ηρεμιστικό και μου κάναν και μια ένεση akineton
και ηρέμησα... είχα κάτι σαν μαγκώματα στα νεύρα...πολύ γέλιο τότε...χαχα. :-)
@gypsy hello
κοίτα το risperdal δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μου το έδωσε ο γιατρός...
αλλά διαβάζοντας απ' το τι θεραπεύει το φάρμακο... το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι
είχα κάποιες άκυρες σκέψεις... όχι σχιζοφρένεια ακριβώς αλλά άκυρες... δεν μπορώ να το προσδιορίσω
ρε συ απ' ότι ξέρω το ρισπενταλ, χορηγείται στις ψυχώσεις. Έχεις ψύχωση; Καλό είναι να ρωτάς τον γιατρό τι κάνει το κάθε φάρμακο και για ποιο λόγο το παίρνεις.
το ρισπερνταλ δεν καταλαβαινω γιατι σου εδωσε αλλα τεσπα.Αφου το εκοψες ολα καλα.Αντιψυχωσικο ειναι και με βαρβατες παρενεργειες συνηθως..τι να πω.
Το ακινετον παντως ειναι συνοδευτικο αγωγης.Αντιπαρκινσονικο ειναι.Στο δινουν δλδ για τις παρενεργειες αλλου φαρμακου.
@gypsy hello
ναι το ξέρω ότι χορηγείται σε ψυχώσεις...αλλά απ' ότι μου είπε ο γιατρός η δόση που έπερνα ήταν πολύ μικρή...
ένας φίλος μου που είχε πάθει κάτι σαν μανία-σχιζοφρένεια έπερνε 9mg, εγώ έπερνα 3mg.
αλλά δεν κατάλαβα ποτέ τι κάνει αυτό το φάρμακο
Η διάγνωση σου ποια ήταν;
καταθλιπτική διαταραχή, σύγχυση
Τεσπα αφου δεν σου αφησε κουσουρια να χαιρεσαι.Εγω οταν τα παιρνα και τα χα κοψει τα ειδα ολα..
Το σημαντικο ειναι οτι στα εκοψε.
@niah πόσα mg έπερνες?
Ουτε που θυμαμαι.Πανε χρονια.κι ευτυχως τα κοψα γρηγορα.(Απο μονη μου) δεν μου προσεφεραν τιποτα στο προβλημα μου.
Εσένα νιαχ ποια είναι η διάγνωση σου;