@aleg κοίταξε να δείς... ο καθένας λέει τα δικά του σε σχέση με το αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας...ενώ πέρνεις αντικαταθλιπτικά
εγώ πέρνω αντικαταθλιπτικά και συγκεκριμενα το effexor 8 μήνες... το μόνο που είδα ήταν βελτίωση...
καμία τάση αυτοκτονίας τπτ... η ψυχολογία μόνο άνοδο είχε αυτούς τους μήνες...
βέβεα έχω ακούσει για περιπτώσεις όπου δεν πιάνουν κάποια φάρμακα σε κάποιους ασθενής... οπότε αυτό το συζητάς
με τον γιατρό σου σε περίπτωση που δεν επιδράσει το φάρμακο μετά απο 3-4 βδομάδες συνήθως... και στο αλλάζει...
εγώ ένιωσα διαφορά και έτοιμη να βγώ εξω κάπου στις 3 βδομάδες αλλά να πώ ότι ήμουν τελείως καλά περάσαν 1-2 μήνες...
εξαρτάται και απο την περίπτωση...
τώρα μια προσωπική συμβουλή θα ήταν:αν δεν αισθάνεσαι καλά για καιρό καλό θα ήταν να πάς αρχικά σε έναν ψυχολόγο...
και αυτός θα σε παραπέμπψει σε κάποιον γιατρό αν κρίνει ότι πρέπει να πάρεις και φάρμακα....
επίσης όσο το καθυστερείς τόσο το χειρότερο γιατί εγώ δεν πήγα για 2 χρόνια και έχασα 2 χρόνια απ' τη ζωή μου...
τα φάρμακα το μόνο που κάνουν είναι να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα σε συντομότερο χρονικό διάστημα και να φτιάξουν την ψυχολογία σου...
αν πιστεύεις ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που πριν έκανες στην καθημερινότητα σου ή πλέον δεν σε ευχαριστούν πράγματα που πριν σε ευχαριστούσαν καλό είναι να πας...
απο εμάς εδώ κανένας δε θα σε πει τρελό... όμως επειδή παίζει προκατάληψη στον κόσμο καλύτερα να το ξέρουν οι δικοί σου και ενα-δύο καλοί σου φίλοι...αυτά :-)