Originally Posted by
DissolvedGirl
Sorry αλλά μου κάνεις για φοβερά κακομαθημένη, και φέρεσαι σαν παιδάκι που δεν του κάνουν όλα τα χατήρια.
Από όσα διάβασα, το αγόρι σου σε σταμάτησε από τα άσχημα πράηματα που έκανες εσύ σε ανθρώπους που αγαπάς. Το βράδι που άρχισε να ασχολείται με άλλα πράγματα, τι έκανες; Άρχισες να το χάνεις (περιμένοντας να σε προσεγγίσει εκείνος), και μετά έβαλες τα κλάματα (περιμένοντας να σε προσεγγίσει εκείνος) και μετά που συνειδητοποίησες ότι χάνεις ώρες περιμένωντας, τα πήρες στο κρανίο και άρχισες να ουρλιάζεις και να τον χτυπάς... είναι συμπεριφορά αυτή από ενήλικα; Πολλοί άντρες απλά αντιμετωπίζουν καταστάσεις με κλάματα τελείως "αντρικά", απομακρύνονται δηλαδή και αφήνουν χώρο στον άλλο να ηρεμήσει μόνος του. Εσύ γιατί δεν πήγες να του μιλήσεις και περίμενες από εκείνον να μυρίσει τα νύχια του; Τα κλάματα από τα νεύρα σου τα έβαλες, που δεν σε πρόσεχε... ούτε 5χρονο να ήσουν.
Με την άλλη κοπέλα τι γίνεται; Από όσα μας γράφεις, είναι κολλητοί από την εφηβεία, και κατά πάσα πιθανότητα μερικές φορές την έχει κλάσει για να περάσετε χρόνο μαζί. Μετά από δική σου έκκληση της μιλάει λιγότερο συχνά, ΔΕΝ δίνει αφορμές, και ΔΕΝ σε κάνει να ζηλεύεις. Γνωρίζονται χρόνια και επειδή εσύ έχεις έναν παρανοϊκό φόβο (για τι όμως δεν την συμπαθείς την κοπέλα δεν μας λες) πρέπει να διαγράψει μια από τις φιλικές του σχέσεις... και μετά λες εφηβικές emo σαχλαμάρες ότι η ζωή είναι άδικη μαζί σου. Τόσοι φίλοι σου και το αγόρι σου επίσης, σε λένε παράλογη... μήπως να έδινες λίγο περισσότερο σημασία σε αυτόν τον χαρακτηρισμό;
Άσε το άλλο, εμ δε θέλεις εσύ να κάνει ο δικός σου παρέα με την φίλη του, εμ με έναν καβγά σας, εσύ ζήτησες από άλλον να βγείτε, και σκεφτόσουν να του κάτσεις κιόλας, αλλά "δεν έκατσε"... sorry αλλά εγώ μαζί σου δε θα καθόμουν μετά από αυτό, να αισθάνομαι ότι με την πρώτη διαφωνία ή τον επόμενο καυγά, θα έχεις κάποιον καβάτζα στο redial...
Είσαι ΥΠΕΡ-υπερβολική νομίζω. Αντί να χαίρεσαι για έναν άνθρωπο που σε αγαπάει, είναι ειλικρινής και έχει μοιραστεί λεπτομέρειες μαζί σου, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, κόψατε την επικοινωνία... γιατί δε γίνεται να φταίει μόνο αυτός, προφανώς και η αντίδρασή σου σε πράγματα που σου είπε στο παρελθόν (αφού λες ότι είναι πολύ σταράτος στα λόγια του και μοιραζόταν πολλά) ήταν φάουλ. Έχεις κολλήσει στη σχέση του με την κολλητή του και εσύ του κάνεις σκηνές γιατί, από τις 2 σας, εσύ ζηλεύεις... τι ακριβώς, δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Φιλική συμβουλή, μην περιμένεις τον άλλον να έρθει να σε ρωτήσει αν συμβαίνει κάτι, όσο και αν πλαντάζεις, και ιδιαίτερα αν είναι σύνηθης τακτική (που με εσένα, μου δίνεται η εντύπωση ότι τελευταία είναι). Χαλάρωσε επειγόντως, γιατί θα τη χαλάσεις τη σχέση...