Printable View
Εσύ τι έχεις; Ασπιρίνη παίρνεις; Quote: Originally Posted by keep_walking Καποιοι εχουν αυπνιες so what?
Όχι, δεν τα ξέρω όλα όπως εσύ. Εγώ α κόμα μαθαίνω.. Quote: Originally Posted by Gypsy Cello Επειδή την προανέφερες, πιθανολογώ ότι την γνωρίζεις!
Quote: Originally Posted by august Εσύ τι έχεις; Ασπιρίνη παίρνεις; Εγω εχω αυπνια αυτη τι στιγμη οπως προανεφερα....δεν το επιασες?
Quote: Originally Posted by august Εσύ τι έχεις; Ασπιρίνη παίρνεις; Ε συ ρε ποιος είσαι δηλαδή που τον ρωτάς και τι παίρνει;
Quote: Originally Posted by august Όχι, δεν τα ξέρω όλα όπως εσύ. Εγώ α κόμα μαθαίνω.. καλά κάνεις...
Quote: Originally Posted by august Απενεχοποίηση δεν είναι ίαση, οι νεκροί σκοτώνουν τους πεθαμένους, μην βλέπεις ότι σε συμφέρει. Δεν είπα πως είναι ίαση. Είναι μεγάλο βήμα προς την ίαση. Ποια είναι η διαφορά των νεκρών από τους πεθαμένους; Βλέπω αυτό που υπάρχει.
Quote: Originally Posted by august Απενεχοποίηση δεν είναι ίαση, οι νεκροί σκοτώνουν τους πεθαμένους, μην βλέπεις ότι σε συμφέρει. ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ