Δε νομιζω οτι εδωσα την ιδεα οτι φοβηθηκα αντιθετως αλλοι ειναι αυτοι που φοβουνται και φωναζουν παρεα για να την πεσουν σαν αρπακτικα ..
Printable View
Αν κανεις ενα γρηγορο αναγνωσμα στο θεμα ΜΟΥ απο πανω προς τα κατω ειναι κατανοητο .... Αλλα τι σε λεω και εσενα ....
εγω θα συμβουλευα παντως, ενα απο κατω προς τα πανω. εμενα το απο πανω προς τ κατω, δεν με βοηθησε καθολου....
Δε σας ζητησα προσωπικα να καταλαβετε τι γραφω .... Πανω απ'ολα δε θελω τις συμβουλες σας ....
Για να σας βοηθησω, οταν διαβαζουμε εμγαλα κειμενα μπορουμε να διαβαζουμε την πρωτη και τελευταια προταση της παραγραφου για πιο γρηγορα και για να εχουμε το βασικο νοημα. Η πρωτη γραμμη ειναι εισαγωγικη και ξεχωριστη απο την κυρια παραγραφο οποτε την αφηνουμε, οπως και αυτο για τους Πανξ ρομανα.
Συμφωνα με αυτη την ακριβη ακαδημαικη μεθοδο, το ζουμι του κειμενου του undetermnined ειναι το εξης:
"Λοιπον θα χωθω ισως για μια τελευταια φορα. ειμαι ο ΧΟΥΛΚ...."
Ισως να φταιει οτι το φορουμ γινεται πολυ περισσοτερα απο ενα φορουμ με ειδικο σκοπο , αλλα κατι σαν χομπι και ενασχοληση , μια καθημερινη πραγματικοτητα με τις κοινωνικες προεκτασεις που εχει...ποιος ξερει....παντως δεν ηταν ετσι παλια.
ρε παιδια τι συμβαινει?πολλες διαφωνιες και τσακωμους βλεπω..εγω ειμαι νεα εδω και ειχα χαρει γιατι νομιζα οτι ειναι ενα φορουμ που δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον, δε φορτιζομαστε περισσοτερο...φυσικα και υπαρχουν ατομα που δινουν κουραγιο σε δυσκολες στιγμες και προσωπικα δεν εχω παραπονο απο κανεναν αλλα κοιτωντας λιγο τα threads εδω εχω φριξει λιγακι...