Δεν γνωρίζω αν θα έχει νόημα μετά από τόσους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Έχετε κουραστεί και οι δύο έτσι δεν είναι;
Printable View
Δεν γνωρίζω αν θα έχει νόημα μετά από τόσους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Έχετε κουραστεί και οι δύο έτσι δεν είναι;
...οι πληγές ειναι πολλες.. Κ σ εμας κ στους δικους μας..´ωσ θα μπορουσα να το πω στουσ δικουσ μου; Δεν θελουν τίποτα ν ακουσουν για αυτον ...απ τη μια νιώθω ευτυχία στη σκεψη πως θα μαστε παλι μαζί κ απ την αλλη σκεφτομαι πως με τον καιρο θα συνηθίσω κ θα ειμαι καλά..αλλα μετα τα μυνήματα του ειναι σαν να γύρισα πάλι πίσω..
Φαίνεται ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει. Και ο γάμος σας ήταν μικρής διάρκειας. Αν τα ξαναβρείτε, να πηγαίνετε μαζί στον ψυχολόγο.
οχι δεν τον εχω ξεπερασει ,ουτε ηθελα να χαλασει ο γαμος μας......Θα θελει να ξαναπαει σε ψυχολόγο? αναγνωρίζει πως ακόμα χρειαζεται βοήθεια? μακάρι να θελει κ εγω θα τον στηρίξω οσο χρειαζεται.Εχει τελειωσει ομως ελεγε αυτο..ξεπεράστηκε κ δεν το συζητούσε καθόλου.Δεν συζητουσε καν το προβλημα με την ΙΔΨ.Μπορι να ναι ο εγωισμος του ..δεν ξερω....ξερι ομως πως αν γυρισει πισω πως θα πρεπει να ζουμε "φυσιολογικα".Μακαρι να μου ζητουσε να τον βοηθήσω να το ξεπερασουμε...
δυστυχώς κανένας...τον αντιμετωπιζουν σαν ιδιότροπο με παραξενιες..ενω ο ανθρωπος υποφερει απο 20 χρονων.....
Δυστυχώς έτσι είναι όταν δεν έχουμε σωστή πληροφόρηση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας. Προσωπικά πιστεύω, ότι είναι καλό να ενημερωνόμαστε ακόμα και για πράγματα που δεν μας αφορούν άμεσα. Μπαίνοντας σ' αυτό το φόρουμ κατάφερα να δω την ζωή και με τα μάτια των ψυχωτικών, των διπολικών και όλων αυτών που υποφέρουν από κάποιο ψυχικό νόσημα.
Και αυτό με βοηθάει να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αν τον αγαπάς και αισθάνεσαι ότι μπορείς και έχεις τις αντοχές να τον στηρίξεις, να το κάνεις ανεπιφύλακτα. Είναι ο άνθρωπος σου έτσι και αλλιώς.
... Σ ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μοθ δοθει η ευκαιρία κ θα κανω οτι περνάει απ το χέρι μου!