Σκεφτομαι διαφορα....δεν θα ελεγα οτι εχω και τα κεφια μου:P
Printable View
Σκεφτομαι διαφορα....δεν θα ελεγα οτι εχω και τα κεφια μου:P
Βαλε και λιγο μαυρο σε οσα λεω ετσι?
Ειμαι και λιγο νταουν...φαινεται? λολ
Δηλαδη εγω αμα πω οτι εχω υποθυρεοειδισμο σε καποιον,σημαινει οτι αυτοστιγματιζομαι? Αν αισθανεσαι εσυ καλα με 'σενα,μην εχεις προβλημα για το τι θα σου πουν οι αλλοι! Εκει "εξω" υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι! Διαλεγε τα καρυδια που θα σ'αγαπουν γι'αυτο που εισαι κι οχι για κατι που δεν εισαι!
Ποιος φταιει?
ΕΓΩ , ο αλλος , ο παραλλος....το τιποτα και το γενικα.
Newbού εδώ. Δεν έχεις και άδικο σε όσα λες. Το θέμα είναι πόσο σε (τον καθένα) νοιάζουν όσοι ταμπελώνουν και φακελώνουν. Ίσως με βοηθάει ότι το δικό μου πρόβλημα είναι η κατάθλιψη και ο χαρακτήρας μου ανέκαθεν παράξενος και μοναχικός. Δεν θα κρύψω ποτέ το τι είμαι για χάρη κανενός. Ούτε για να γλιτώσω τον πόνο, ούτε για να κάνω "φίλους" - που μια ζωή θα αναρωτιέμαι αν θα ήταν όντως φίλοι αν ήξεραν ότι εγώ έτσι κι έτσι. Σ'όποιον αρέσω. Κι αν δεν αρέσω σε κανέναν, δεκτό. Αλλά αυτή είμαι και όσοι με γουστάρουν θα ξέρουν πως έρχομαι πακέτο με τα προβλήματά μου. Κι αν πρέπει να πονάω μια ζωή γιαυτό.... τουλάχιστον ο πόνος είναι αληθινός, δεν είναι ζαχαρωμένος. Ίσως είμαι μαζόχα κατά βάθος, γιατί προτιμώ να μου σχιστούν τα σωθικά κάθε φορά παρά να έχω κάτι ψεύτικο.
Δεν ειμαι σαφως η ψυχωση. Τωρα εαν φιλοι και συγγενεις μαθουν οτι ειμαι ψυχωτικος....τον πουλο αρμ...σιγα μην ψαχνω να βρω συναγωνιστη για γελοιοτητες. Εκανα λαθος που ασχοληθηκα. Δεν εχω καποιο δικιο?
Σε μια ιδανικη κοινωνια θα ηταν ολα καλυτερα. Και εγω πιο εξυπνος γιατι δεν θα ανοιγα ποτε το ρημαδι το στομα μου...
Ξερεις αυτος δεν εχει επαγγελματικη αποκατασταση μουρμουρα απο δικους σου....σκεψου την επιπλεον μουρμουρα...λολ...ειναι γελοιο.
Ολο αρνητικα σκεφτομαι σημερα....
Και ενω τα ξερεις ολα...δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα να παραιτηθεις. Γιατι εκανε μαλακια , οχι τοσο εγω που το ειπα , αλλα αυτος που το μετεφερε...
Ωραια... Εισαι ψυχωτικος! Και? Τι παει να πει αυτο? Οτι θα βγεις στο δρομο και θ'αρχισεις να ξεπαστρεφεις κοσμο σαν τον σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι?!
Δε ζουμε σε μια ιδανικη κοινωνια αλλα σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που ειναι απαλλαγμενοι απο ιδεοληψιες!
keep_walking! Μη σκας αλλο! Αυριο τα πραγματα θα τα δεις και παλι διαφορετικα οπως σου ειπα! Θα ξαναφωτισει ο ηλιος για 'σενα!
http://www.youtube.com/watch?v=cb_7Y...eature=related
η ζωη στο νετ μετραει οσο και η ζωη μπροστα σε μια τηλεοραση