Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή.
Καρλ Μαρξ
Printable View
οσο η δυστυχία ειναι πραγματικότητα..
ευτυχισμένος είσαι όταν αυτά που έχεις κι αυτό που είσαι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Δυο άνθρωποι που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση βλέπεις τον ένα να ναι ευτυχισμένος κι άλλος να βιώνει δυστυχία, γιατί έχουν διαφορετικές προσδοκίες.
ευτυχία επίσης είναι να γλεντάς τη ζωή, να νοιώθεις την κάθε της στιγμή και να διεκδικάς αυτά που σου προσφέρουν χαρά.
η ευτυχια ειναι αποφαση :)
Ευτυχία είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις αυτό το βάρος στο στήθος, αυτό το μαράζι που σε τρώει καθημερινά.. Είναι να μην προσπαθείς να είσαι καλά αλλά να είσαι καλά.. Να μη σκέφτεσαι τί θα πρέπει να κάνεις ή να πεις ή να συμπεριφερθείς αλλά να σου έρχονται αυθόρμητα.. Η ευτυχία είναι ένα μικρό σπιτικό, ένα ζεστό φαγητό και μία γλυκιά κουβέντα με τον άνθρωπό σου, μα την οικογένειά σου.. Είναι να μη φοβάσαι ότι την επόμενη ώρα μπορεί να μην είσαι καλά πάλι, να μην αγωνιάς εάν καλυτερεύεις.. Να μην έχεις ενοχές.. Η ευτυχία είναι αυτό που δεν έχω αλλά που ελπίζω και αγωνίζομαι να αποκτήσω.. Νομίζω ότι δεν είναι ουτοπία, αλλά δεν είναι και συνεχόμενη, ούτε συγχωρεί την αχαριστία..
Συμφωνώ με τον Ιωάννη. Ανθρωποι που έχουνε πολύ περισσότερα από εμάς είναι δυστυχισμένοι, γιατί μένουνε σε μια περιοχή που μένουνε βιομήχανοι και συγκρίνουνε τον εαυτό τους συνέχεια με αυτούς.
Είναι θέμα προσδοκιών. Γνωρίζω ανθρώπους που λεω αξίζουνε τη δυστυχία τους, όταν έχουνε μια καλή δουλειά, μια βίλα, μια πισίνα, ένα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά σκάζουνε που ο γείτονας έχει περισσότερα.
Η ευτυχια ειναι κατι υποκειμενικο.για αλλους ειναι τα χρηματα για αλλους ειναι ο ερωτας.για μενα ειναι πρωτα η υγεια, μια ζεστη αγκαλια, ενα χαδι ενας καλος λογος, ενα χαμογελο που θα βγει αβιαστα απο τα χειλη μου, μια καθαρη συνειδηση, στιγμες που νοιωθεις ποσο ωραια ειναι η ζωη, στιγμες που νοιωθεις γαληνη, στιγμες που θελεις να παγωσει ο χρονος.σιγουρα η ευτυχια ειναι στιγμες που λεει και ο Ρεμος.
Η ευτυχία είναι συχνά μια απόφαση. Επίσης προυποθέτει και την ετοιμότητα να πάρει κανείς και ένα ρίσκο.
ναι,ναι!αυτό είναι ευτυχία!
o ψυχιατρος π μ το πε αυτο ειναι του δημου δεν του δινω μια..
εγω πιστευω οτι ευτυχια ειναι να σαι σε μια σχετικα καλη κατασταση σε ολους τους τομεις οπου βεβαια δεν θα ναι ολα μελι γαλα αλλα οσο γινεται δλδ να χεις ενα σπιτι μια οικογενεια ενα αμορε μια δουλεια ψιλοεντα3ει να μην κλαις τη μοιρα σου μιζερος και μοναχος κ απο κει και περα στιγμες..
και φυσικα ψυχικη και σωματικη υγεια..εκει εχω το σοβαροτερο προβλημα