Πανο,εκτος απο ψυχολογο και ψυχιατρο,εχεις σκεφτει να επισκεφθεις κι εναν ανδρολογο?!
Printable View
Πανο,εκτος απο ψυχολογο και ψυχιατρο,εχεις σκεφτει να επισκεφθεις κι εναν ανδρολογο?!
xμ συμφωνω με τη φιλη μας κ εγω εχω ερωτευτει τρελα αντρα π στο κρεβατι ηταν ενα δραμα με μια στυση γαματα αλλαζες σταση κ γιοκ κ μεχρι να παρει τα πανω του ασε.... κ μην σ πω κ κατα τη διαρκεια κ ομως αυτον τον ερωτευτηκα σαν τρελη κ μ σ πω γ 6 μηνες μετα το χωρισμο βρισκομασταν μερα παρα μερα κ ακομα αν 6μηνο συναντιομαστε μετα απο 5 χρονια απτο χωρισμο εκανα 1,5 χρονο να 3ανακανω σχεση κ να τον 3επερασω κ απο σεξ σου λεω αθλιος απτο πολυ φεελινγκ και παθος ομως εκεινη την ωρα ημουν σουπερ ...η δευτερη φορα βρε πανο δεν διαρκει περισσοτερο κ αυτη 1 λεπτο..?
παντως καλο θα ηταν να πας κ σενα ειδικο ουρολογο η ακομα κ σεξολογο ενα λεπτο ειναι ενα λεπτο εκτος αν μετα μπορεις να συνεχισεις κ κανεις περισσοτερο η αν την περιποιηθεις καλα τη κοπελα
Και εγω ειχα ερωτευτει κάποιον που ειχε προβλημα με την στυση του(δεν μπορουσε να διατηρηθει πολλή ωρα και ετσι δεν γινοταν ευκολα κολπικη διεισδηση) αλλα με ηθελε τόσο πολυ που εκενε τα παντα για να περναω καλά. Το συναισθημα μετραει και ολα τα αλλα ερχονται...
Παιδιά ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες. Ωστόσο εχω δοκιμάσει όλα αυτα που μου είπατε και ναι μπορω ακόμα να τελειωνω αστραπιαια μεχρι και 8 φορες συνεχόμενα. Ακόμα και το ποτό που υποτιθετε οτι σε χαλαρώνει εμένα με κανει να τελειωνω ακομα ποιο γρηγορα.
Θα ηθελα να μάθω ποια ήταν ψυχολογία και η αυτοπεποιθηση των αντρων που λέτε οτι είχαν προβλημα.
Να κάνεις τη σεξουαλική σου παρτενέρ να τελειώσει με άλλους τρόπους και όχι με διείσδυση.
Είχα μακροχρόνια σχέση με άντρα που τελείωνε σε χρόνο dt, στην αρχή με ξένισε μα αφού με ικανοποιούσε και με το παραπάνω δν το σκέφτηκα ποτέ σαν σοβαρό πρόβλημα. Πρόβλημα ήταν μάλλον για τον ίδιο, διότι, όπως έλεγε, δν μπορούσε να κρατήσει την απόλαυση για αρκετό χρόνο.
απο τα αντικαταθλιπτικα τι παρενεργειεσ ειχεσ γιατι εμεισ τα παιρνουμε για αλλουσ λογουσ και δε παθαινουμε τιποτα με τισ παρενεργειεσ
συμφωνω με παντ εγω ειχα μονο εφιαλτες για μικρο χρονικο διαστημα κ υπαρχουν τοσες μαρκες αν δεν σ κανει η μια θα σου κανει αλλη..
α λοιπον ακου τι σκεφτηκα..ουρολογος μ χε δωσει ενα φαρμακο γτ εχω ακτρατεια ουρων πανω στον οργασμο σαν να ερεθιζεται η ουριθρα μ στον οργασμο κατι τετοιο αυτο το φαρμακο τι μου εκανε ομως να μην εχω καθολου οργασμο η να επιτυγχανεται παρα πολυ δυσκολα αν θες οταν παω σπιτι θα ψαξω να σ πω ονομασια..
Οσο για την ψυχολογια του πρωην μ σιγουρα δεν ηταν καλη..καταρχην τον ερι3α στο κρεβατι στο 3ο ραντεβου κ 3ενερωσε κ φυσικα δεν ειχε στυση για μια βδομαδα κοιμομασταν μαζι κ μονο αγκαλιτσες φιλακια, μ λεγε πολλες φορες συγνωμη δεν μπορω σε επαφη αλλα αφου εβλεπε δεν ειχα προβλημα ενιωθε κ αυτος καλυτερα οσο γνωριζομασταν ομως τοσο καλυτερο σεξ καναμε..βεβαια δεν ειχατε το ιδιο προβλημα εκεινος ειχε προβλημα στυσης οχι διαρκειας π ειναι κ αυτο σοβαρο.
το αλλο π μ ρχεται στο μυαλο ειναι ενας πρωην π τελειωνε και συνεχιζε με το ιδιο προφυλακτικο χωρις εγω να παρω ειδηση στην αρχη τουλαχιστον βεβαια μετα οταν το πηρα πρεφα τον μαλωνα γτ οσο ναναι το προ θα ταν γεματο σπερματα.Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο?
εγω δοκίμασα 3 διαφορετικα αντικαταθλιπτικα και ολα μου αλαζαν τα φωτα. δεν μπορούσα να κοιμηθω μου εκοβαν την όρεξη ημουν σε υπερδιεργεση δεν μπορουσα να σταθω σε ενα μέρος ειχα ναυτια, ενα δράμα με λιγα λογια.
Παντως μου δώσατε πολυ κουραγιο και σας ευχαριστω.
Nομιζω ειναιη ιδεα σ με τις παρενεργειες συνηθως οι παρενεργειες μετα απο λιγο καιρο περναουν γτ συνηθιζει ο οργανισμος εχω ακουσει οτι το cymbalta βοηθα στην περιπτωση σ
Καταρχάς να πω ότι η λέξη μινιτάκιας ειναι από τις πιο άσχημες που έχω ακούσει στη ζωή μου. Τώρα για το πρόβλημά σου, μπορεί να σε πείραξε ενα συγκριμένο αντικαταθλιπτικο, προφανώς θα υπάρχουν και άλλα. Το λέω γιατί ξέρω και εγώ από ψυχίατρο ότι βοηθούν σε περιπτώσεις όπως η δική σου. Μήπως να πήγαινες σε κάποιον σεξολόγο, μπορεί κάτι παραπάνω να σου πει.
Τώρα σε συναισθηματικό επίπεδο, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Ο έρωτας πολλές φορές παραβλέπει τέτοιου είδους προβλήματα Οι ιδέες του Αδιάκριτου, αν εξαιρέσεις την πρώτη ασκηση που μου φάινεται ΠΟΛΥΥΥΥ κουραστική, ακούγονται καλές. Θα μπορούσες να "τελειώσεις" και πάνω στα προκαταρκτικά και μετά να επιδιώκεις εκ νέου διείσδυση.
και εγω!(μιλαμε για τραυματικη εμπηρια στη τραυματικη εμπηρια)
Απο λυσεις εχω στερέψει και επειδη εννοείται πως τελειώνω στα προκαταρτικα θα ξαναρχισω τα αντικαθλιπτικα και ας μην κοιμηθω για ενα μηνα, αρκει να @@@@@ ενα μηνα. Αλλα και παλι δεν θα μπορούσα να παιρνω αντικαταθλιπτικα για μια ζωη.
Το ποιο δυσκολο κομμάτι είναι το ψυχολογικο γιατι νοίωθω σαν να κουβαλαω μια αναπηρια, ειναι ουσιαστικα ζητημα "ανδρισμου" και αισθησης επαρκειας και ικανότητας στο συγκεκριμένο τομεα.
Απ' ότι φαίνετε πρεπει να το αποδεχτω και να πω ετσι είμαι τερμα και τελείωσε και στο κατω για αυτο υπαρχουν οι δονητες και οι κεραταδες.
καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου, υπαρχουν τοσα αντικαταθλιπτικα που δεν προκαλουν παρενεργειες και βοηθουν στο "προβλημα"
να ξερεις οτι μια γυναικα αν σ΄αγαπαει θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις....κερατας γινεται αυτος που αδιαφορει για την συντροφο του ενω βλεπει οτι υπαρχει θεμα.
Μονο που οι γυναικες είστε ποιο σκληρες απο τις αγάπες και τα λουλουδια. Συγουρα εξαρτατε και απο τις εμπηριες του καθενος και μαλον εσεις αποτελειτε εξαιρεσεις κατι που μαλον εχει να κάνει με το λόγο που είστε εδω.