Quote:
Originally posted by Aggelika
Να πω την αλήθεια ... ούτε καν τα u2u με ενδιαφέρουν ... Σιγά τα κρατικά μυστικά!
Αυτό το οποίο δεν θέλω σε καμία περίπτωση είναι να υπάρξει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι δεν είναι σε κοινή θέα .
Έσβησα ακόμα και το e-mail μου από το προφίλ -το οποίο δεν το είχα να φαίνεται ούτως ή άλλως- κι άλλαξα και το password μου σε κάτι πολύ πιο γενικό κι απρόσωπο από αυτό που είχα...
Αυτή τη στιγμή και να κάνει κάποιος log in στο account μου ... αδιαφορώ.
Εγώ όμως Aggelika που όταν είδα τι συμβαίνει δεν είχα σβήσει τηλέφωνα και mails άλλων μελών (που είναι προσωπικά τους δεδομένα) και μπορεί να τα βρω ποσταρισμένα όπως παλιά είδα από ένα μέλος το u2u μου ποσταρισμένο στο φορουμ τι να κάνω; Με ρωτάς αν νιώθω ωραία; Και άντε να παει στα κομάτια αν μου βγάλουν τα δικά μου στο φόρουμ. Αν μου βγάλουν (προσωπικά στοιχεία) που μου έχουν δώσει άλλα μέλη και ήταν στο mailbox μου στο site, άντε έλα πες μου τότε τι να κάνω; Επίσης κάτω υπάρχουν γιατροί που και εκείνοι ανταλλάσουν προσωπικά u2u. Εκείνοι ακόμα μάλλον δεν πήραν χαμπάρι αυτό το \"αθώο\" κολπάκι. Αλλά φωνή βοώντος εν τω ερήμω. Αλλά για όλα υπάρχει λύση