Stην εποχη μας ακομα και το πρωτο παραδειγμα σου ακουγετε ευκαταστατο οικονομικα ¨)
Δεν ξερω αν ειστε πλουσιοι εδω η οχι , αλλα για οποιον αναπολει το χρημα θα τον ρωταγα αν το ειχε αφθονο καποτες ,και του λειπει ! πως μεγαλοσε με λιγα και καλα, ξαφνικα θελει να εχει πλουτοι??
"GOTHY" δεν τα λεω για εσενα, μην στραβωσεις ¨) ,
Προσωπικα ποτες δεν ειχα την τυχη να ειμουν πλουσιος ! ετσι δεν αρρωστενω που δεν εχω ακριβο αμαξι , που δεν εχω σπιτι με πισινα ,η στην θαλασσα ,δεν κλαιω που δεν παω Χαβαη διακοπες ,ουτε θα τα βαψω μαυρα που αμα βγαινω καθε μερα δεν χαλαω πολλα ευρο σε κερασματα ! μου αρεσουν τα ρουχα μου και ας μην κανουν δυο μηνιατικα ¨) Δεν μπορω ομως να παιξω τον ταπεινο χριστιανο που εχει αρνηθει ολα τα πλουτη! οπως καθε ενας ,ε! και εγω θα θελα να ειχα μια φεραρι! , ενα σκαφος που να μην χωρα στην Α΄ μαρινα Φλοισβου ¨) , και ολα τα ωραια που μας εχει εμποτίσει στο μυαλο η T.V. και το καπιταλιστικο της συστημα! απο μικρα παιδια μας εκθιαζουν για τα καλα της Δυσης ! την αφθονια αγαθων και τα μεγαλα θεαματα!
Ο κοσμος που ζουμε ειναι φουλ υλικος ! οτι πιανετε , κοσμος μονο με λογικη !και σχεδον καθολου αισθηματα ! ο κοσμος των ιδεεων εχει μεινει μονο σε καποια βιβλια! ξεχναμε οτι στα υλικα πραματα η αξια τους παντα ειναι εκτιμητη ! απο την αλλη τα ιδεωδη και τα αισθηματα ειναι "ανεκτιμητης αξιας "
Αποψη μου ειναι πως τα λεφτα δινουν χαρα και ανεση ,βοηθαν και στην ευτυχια καμια φορα, τα ΠΟΛΛΑ λεφτα ομως φερνουν δυστυχια !δεν κανω τον ξερολα ,απλα απο 2 περιπτωσεις που ετυχε να ειμαι πολυ κοντα για μικρο διαστημα σε καποιους ανθρωπους αυτης της φασης δλδη του δεν ξερω ποσα εχω! ειδα μεγαλο κομπλεξ και πικρα! μπορει να ετυχε σε αυτους -αυτες , δεν ξερω , εμενα η ζωουλα μου δεν μου εκανε τετοια δωρα ,και αν καποτες καταφερα να κανω κατι το πληρωνω με την υγεια μου! δεν ηξερα τι να τα κανω και τωρα τα πληρωνω με τοκο και με αρρωστια ψυχη και σοματη!