Και εγώ μετα απο έντονα αγχώδης καταστάσεις το έπαθα, είδα ξαφνικά το μαχαίρι της κουζίνας εκεί που έτρωγα και με ενοχλούσε η όψη του.. μετα ακολούθησαν όλες αυτες οι σκέψεις... σε νοιώθω απόλυτα, υπομονή.
Printable View
Και εγώ μετα απο έντονα αγχώδης καταστάσεις το έπαθα, είδα ξαφνικά το μαχαίρι της κουζίνας εκεί που έτρωγα και με ενοχλούσε η όψη του.. μετα ακολούθησαν όλες αυτες οι σκέψεις... σε νοιώθω απόλυτα, υπομονή.
giasou katerina
ixa kai ego to idio provlima pira zoloft ala to provlima megalose. pirodotithike!!! tora perno invega kai ime poli kalitera. Den sou to leo gia na se troma3o aplos gia na kita3is kalitera to thema
τι να πω δεν ξερω εχω κλεισει ραντεβου την δευτερα για τα φαρμακα τωρα δεν ξερω θα δειξει..
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΨΟΓΑ.
Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ.ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.