δεν ξερω. εσυ τι πιστευεις?
Printable View
Τι να σκεφτει?
Παιρνεις αφηρημενα δυο κρατη (κουλτουρες) και λες αυτοι καπνιζουν περισσοτερο απο τους αλλους. Αυτοι ειναι πιο τρελλοι απο τους αλλους (στα ματια μιας τριτης κουλτουρας ξερω γω) , αρα για την ψυχωση καλυτερα να παιρνεις μαριχουανα?
Ουτε βιοτικα επιπεδα , ουτε κουλτουρες , ουτε τιποτα.
Οτι και να λεμε η μαριχουανα και καθε ειδους ναρκωτικης ουσιας λογικα και μονο δεν βοηθα αλλα χειροτερευει... ποσο μαλλον οταν το λενε και επιστημονες. Αυτος που θελει να φυγει για λιγο απο αυτον τον κοσμο νομιζει οτι με το να κανει χρηση οτι θα φυγουν τα προβληματα του? ΟΧΙ, φυσικα και οχι. Καλυτερα ειναι να αντιμετωπιζονται τα προβληματα με καποιον ειδικο αν δεν μπορει καποιος μονος του.
Θα το διαπιστώσουμε αυτό όταν έρθει το τέλος του ανατολικού κόσμου φίλοι μου.
Αμα ειναι να το δουμε τοτε αρα δεν χρειαζεται να μπαινουμε στην διαδικασια να αναρωτιομαστε για πραγματα.. τσαμπα κοπος δεν νομιζεις? :P
δεν νομιζω. λιγο τρελοι ολοι ειμαστε. εγω απλα εχω να πω οποιος φευγει για εξωτερικο σε πιο ανεπτυγμενη κοινωνια για σπουδες η δουλεια και επιστρεφει χαραμιζεται ασχετως αν η κοινωνια εδω στην ελλαδα προχωραει. κριμα.
ειναι αξιωμα αυτο που ειπε η ρεμεντυ και μην ακουω βλακειες..αν εχεις γονιδιο για ψυχικες ασθενειες η εισαι επιρρεπης κ ιδιως ψυχωση και υγιειης να εισαι η φουντα θα στο βγαλει οπως και ταλλα..αλλα ειδικα για τη φουντα υπαρχουν μελετες αν θες να αυτοκτονησεις αρχισε το τσιγαριλικι