για το κακο δεν ξερω.το ιδιο αισθανομαι με πριν.γενικα εγω εχω γινει απο περυσι καλα απλα ακο μα δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου,να διαβασω,να βρω τι θα κανω στη ζωη μου αυτα.αλλα κατα τ'αλλα καλ ειμαι.απλα επειδη μου ειχε κανει κακο αυτος που ημουνα κολημενη και ακομα τον σκεφτομαι και αυτος ηταν η αιτια που επαθα τα ψυχολογικα μου,σκεφτομουνα οτι κατι εχει κανει αυτος για να ειμαι κολημενη ακομα μαζι του και να μην μπορω να προχωρησω στη ζωη μου.δλδ άλλος μου το ειχε πει αυτο.
μου λειπουνε ακομα και τα 2 ζευγαρια σκουλαρικια της μητερας μου που της ειχα παει επειδη μου ειχε ζητησει κοσμηματα.
αυτη οχι αυτη περαστικη ητανε μαζι με κατι αλλες και μου πιασανε την κουβεντα.οχι στο σπιτι μου,εξω στην Αθηνα,καθομουνα καπου και με πλησιασανε.
αστυνομια?πρεπει να το πω στην αστυνομία?πώς θα παω στην αστυνομια..ντρεπομαι..
οι γονεις καθολου δε θα καταλαβουν γιατι κι αλλες φορες μου εχουν παρει χρηματα χωρις να μου τα επιστρεψουν γιατι δεν μπορω να καταλαβαινω τους αθρωπους και να τους ξεχωρισω.και γι'αυτο παλι θα χασουν την εμπιστοσυνη τους σε μενα και παλι θα θελουν να με ελεγχουν,δε θα με αφηνουν να βγαινω και θα εχω άλλα μετα.