Quote:
Originally posted by Roomstolet
Αγγελικα. Αν σου τυχει κατι και, χτυπα ξυλο, βγεις στην απ\' εξω δεν ξερω τι θα κανεις, αυτο ειναι δικο σου θεμα. Καποιοι κανουν και χαρακιρι.
Ειναι ενα παιδι που επισκεπτεται συχνα πυκνα το ΧΧΧ μερος του βιντεο κλαμπ. Ειναι λιγο κουτσος, καμπουρης και εχει ενα αποκοσμο βλεμμα, μιλαει μπουκωμενα, δεν γνωριζω αν το μυαλο του λειτουργει κανονικα. Αυτο το παιδι ειναι στην απ\' εξω. Οσο και αν τα κοριτσια του βιντεο κλαμπ ψιθυριζουν μεταξυ τους \"Αχ τον κακομοιρη, ειναι καλουλης μωρε...\" ποτε δεν θα του κατσουνε, ποτε δεν θα βγουν μαζι του και πανω απ\' ολα ποτε δεν θα τον θεωρησουν ισο και ομοιο.
Ποσοι ανθρωποι εχουν ψυχικα τραυματα που δεν τους επιτρεπουν να απολαμβανουν τη ζωη τους και να μεγιστοποιησουν τις δυνατοτητες τους?
Ποσοι ανθρωποι δουλευουν 10+ ωρες ολη την εβδομαδα για πενταροδεκαρες επειδη ειναι Πακιστανοι, Αλβανοι, Ινδοι, Ρωσσοι και ολα τα \"οι\"?
Η επιβιωση ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης. Εχουμε τυφλωθει απο την ανετη ζωη μας.
Ειναι πολυ ελκυστικο να σκεφτω \"τι θα γινει εαν βγω στην απ\' εξω\" αλλα χασιμο χρονου παρ΄ολα αυτα. Αν γινει κατι θα δω τι θα κανω.
Για να σου πω την αληθεια Αγγελικα οσο πιο πολυ αποδεχομαι καποια πραγματα τοσο πιο πολυ εκτιμω τον εαυτο μου και ευχαριστιεμαι την ζωη μου.
Ο Μακκιαβελι μου αρεσει, τουλαχιστον ειναι πρακτικος. :D
\"Έχουμε τυφλωθεί από την άνετη ζωή μας\" Πολύ ωραία διατύπωση και μια πικρή αλήθεια. Οι περισσότεροι σε κρίνουν με βάση αυτά που έχεις και όχι αυτό που είσαι. ʼλλο να τα βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να τα ζεις στο πετσί σου, στη ζωή σου. Πολύ ωραίο το κείμενό σου Roomstolet.