γράφεις που γραφεις π@@@@@@ ...θα θελες σε παρακαλώ πολύ να έχουν σύνταξη σωστή και να βγάζουν και ένα νόημα....ευχαριστώ εκ των προτέρων
Printable View
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Gypsy, πως θα σου φαινόταν αν ενημέρωνα τώρα τα μέλη του φόρουμ ότι είσαι μπλεγμένη σε μια σειρά από απάτες και διαρήξεις?
Gypsy, όταν εκφράζουμε μια άποψη για ένα φορέα ή ένα πρόσωπο, είναι σκόπιμο να μπορούμε να τη στοιχειοθετήσουμε.
Ειδάλλως γινόμαστε συκοφάντες, πράξη επιλήψιμη σε όλες τις κοινωνίες.
Ξέρεις κορίτσι μου, μια κακή είδηση, μεταφέρεται σε 12 ανθρώπους. Μια καλή είδηση, μόλις σε 3.
Ετσι είναι η πάστα του είδους που ονομάζεται άνθρωπος.
Αν λοιπόν κάτι ξέρεις για το e-psychology και τους ιδιοκτήτες του, γράψτο με στοιχεία. Σε προκαλώ να το κάνεις, και σένα και οποιονδήποτε.
Διαφορετικά, θεωρείσαι συκοφάντης προσβάλλεις ανθρώπους και δημιουργείς προβλήματα σε πρόσωπα, σε ανθρώπους, σε επαγγελματίες, σε φορείς και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση που θα μπορούσα να την προσπεράσω εύκολα.
Της trollής γίνεται :p
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Για πες για πες Νικο!! γτ. πολυ παραμυθι παιζει εδω μεσα τελικα!!
Θα ελεγα να βγαλεις ολων και ολα στην φορα!! καντω !! γτ. η μαγκια πισω απο μια οθονη ειναι οτι πιο ευκολο!
Αυτο που εμαθα εδω μεσα ειναι οτι μερικοι και μερικες απο ατους που κανουν τους βοηθους ψυχων ,κουμανταδορους και τους καλους σαμαρειτες στο φορουμ εδω μεσα δλδη ειναι τελικα και οι πιο βρωμικοι ,μαλον βρωμικες !
Προσωπικα σας αφηνω στην κακια σας και στο μισος σας! ευτυχως εχω γινει πολυ καλυτερα ,και δεν μου μενει χρονος για να διαβαζω τα κομπλεξ εδω μεσα , μου εχουν λυψει πολλα καλα απο την υγειη ζωη !
Δεν θα γραφω πλεον οπως παλια ,θα μπαινω πολυ αρεα και που ,γνωρισα και πολυ αξια ατομα εδω μεσα και ειναι αδικο να γραφω μονο κακα πραγματα ,αλλα τα πιο καλα μελοι του φορουμ την κανουν σιγα σιγα και μενουν οι γριες μαγισσες ! χεχεχε
giorgos panou,
μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Νόμιζα πως ήταν σαφές πως πρόκειται για σχήμα λόγου.
Δεν ισχύει αυτό που έγραψα, ήταν ένα σχήμα λόγου για να εξηγήσω στην Τζίπσυ πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική όταν δημοσιεύει, ελαφρά τη καρδία, ανυπόστατες, μάλλον καφενειακές συζητήσεις, που συκοφαντούν και προσβάλλουν ανθρώπους, επαγγελματίες, φορείς, κτλ.