Ναι σωστα! Το λάθος που έκανα ήταν οτι του ξανακοιτούσα...
Printable View
Κενο σου ζητώ συγνώμη για όλα! Απλά πολλές φορές μου την δίνεις στα νευρα γιατί ο λόγος σου προκαλει και επειδη εγκλωβίζεσαι και χάνεσαι στο λαβύρινθο του μυαλού σου άδικα.. βρες τον δρόμο και βρες την έξοδο! Να κοιτάς το φως και όχι το σκοτάδι...
Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα ούτε ζητώ κάτι απο σένα.. Είμαι άνθρωπος όπως όλοι!
αν και δε το εγραψα για σενα αυτο, δεν εχουν και τοση σχεση οσα λες, με οσα συμβαινουν τωρα.
ειναι απλα οτι νομιζεις παλι, οπως ηταν και περσυ, οπως ειναι παντα. γιατι δε ρωτας ποτε ξεκαθαρα τον αλλον, παρα μονο πλαθεις δικα σου σεναρια.
καμια συγνωμη δε γινεται δεκτη γιατι ξερω πως θα μου ξαναγραψεις μαλακιες, οπως και θα σε ξαναπω Μαρθουλα. μονο που συντομα δε θα ειμαι εδω να το συνεχισω. αντιο.
χαχαχαχα! θάθελα να ξαναπάω στο νηπιαγωγείο, γιατί χτες είδα σ' ένα σχολικό για νήπια που με προσπέρασε.. το λογότυπο " πανεπιστήμιο ζωής "
θα με ικανοποιούσε να μπορούσα να δώσω δουλειά σε όλους αυτούς που υπομένουν κάτι φρενοβλαβή αφεντικά γιατί η ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη τους σπρώχνει μέχρι κ την αξιοπρέπειά τους δίνουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Θα ήθελα να μάθω να κεντάω.. Περίεργο? Παλία μου είχε μαθει η προγιαγια να πλέκω και να κεντάω με βελόνι :) αλλά μην φανταστείται, τα πιο απλά!
Να τους αφήσω απο μια μου φωτογραφία να με θυμούνται .......
Να σου πω Χριστινάκι καλή η ιδέα σου.αντί να σκεφτόμαστε ένα σωρό άσχημα θα κεντάμε κ θα πλέκουμε,θα είναι ένα είδος διαλογισμού,έχει λιγότερα έξοδα από έναν δάσκαλο της yoga κ σου μένει κ το μαξιλαράκι με τη δαντέλα χαχαχαχα το συστήνω κ στο φίλο Λάμπρο γιατί βλέπω έχει μαύρες σκέψεις ,άντε όλοι μαζί παιδια διαλογισμό με βελονάκι!!!!!!!!!!!
θα ηθελα να κατεβασω ολο το βοσπορο..
και μαλλον για αποψε θα το κανω..
:(
Μπορω να αλλάξω ? θελω βόλτα με ένα απο αυτα τα θηριαααα
http://www.youtube.com/watch?v=NtZTx...e_gdata_player
Ειναι κάπως επικίνδυνο το πλεξιμο ?...
Αρχικα να σου πω Χριστινακι οτι ειναι πολυ ωραιο το θεμα σου. Λοιπον,χμμ..υπαρχουν τοοοοσα πολλα που θα ηθελα να κανω..αλλα λογω περιστασεων δεν μπορω. Οποτε το μονο που θελω ειναι να καταφερω να ξεκλεψω λιιιγο χρονο για τον εαυτο μου,να παω μια βολτουλα,να κανω κατι που μου αρεσει,να χαλαρωσω λιγο βρε αδερφε!!(αν και η αληθεια ειναι οτι το μονο που θελω ειναι να γινει ξεμπερδεψω με τη μετακομιση,υστερα να ξεμπερδευω με το βασικοτερο προβλημα κ μετα να συνεχισω παλι τις ψυχοθεραπειες,να βρω μια δουλεια κ να αρχισω να ζω κ παλι!)
Θα ήθελα να μπορώ να φύγω για λίγες ημέρες σ ένα εξωτικό νησί που δε θα ακούω για τη κρίση στην Ελλάδα, δε θα ακούω για προβλήματα κ γενικά να ξεφύγω από τη μιζέρια κάποιων! Θα ήθελα να μπορώ να ξανα νιώσω όμορφα, ξέγνοιαστα, αυθόρμητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς κρίσεις πανικού, θα ήθελα να έχω κάποιον που να με νοιάζεται πραγματικά κ να μη κοιτάει κάθε φορά να πάρει κ κάτι σαν αντάλλαγμα γι αυτό που δίνει. Θα ήθελα λίγη ηρεμία, θα ήθελα η δουλειά μου να ήταν πιο δραστήρια, να έχω ένα σκοπό, να μη νιώθω σα δημ. υπάλληλος (με συγχωρείται αν κάποιος ενοχληθεί), 8-4 σα ρομπότ! Θα ήθελα η υγεία μου, σωαμτική κ ψυχική να είναι καλά, εμένα κ όλων των ανθρώπων. Θα ήθελα να πονέσει το στομάχι μου από τα γέλια κ όχι από στενοχώρια. Λίγη χαρά παραπάνω... Τα θέλω κ ελπίζω επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο, ότι κάποια στιγμή, κάποια από αυτά θα γίνουν!
θα ήθελα να κοιμηθώ 3 ημέρες σερί,να ξεκουράσω τη σκέψη μου,ναι ένας βαθύς ύπνος θα ήταν ιαματικός για μένα αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελα να χάσω τα κιλά μου.
Θα ήθελα να δώ τη φάτσα της φράου.....
...και του παπαδήμου
...και του σαρκοζί
...καιτου τόμσεν
...και της κριστίν λαγκάρτ
αγαπούλες ...μπάϊ !!!
θα ήθελα να μη κατατρίβομαι με τα ασήμαντα.Θέλω να δέχομαι τα δώρα της ζωής χωρίς το φοβο μη πληγωθώ.
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω?
Θελω να ξεφορτωθω την αναβλητικοτητα μου, την ευθυνοφοβια μου, τα κιλα μου,το αγχος μου,τις εξαρτησεις μου,το παρελθον μου και πολλα αλλα.
για μενα δεν ξερω αλλα για κεινους που εχουν δει το φορουμ τσιφλικι τους ολο και κατι θα μπορουσα να κανω
:@ :@
θα ηθελα να μπω σε μια χρονομηχανη και να γυρισω πολυ πισω σε μια συγκεκριμενη στιγμη....σε ενα φιλι που δεν θα το τελειωνα ποτε.......
θα ήθελα να δω κάποια αγαπημένα πρόσωπα που έχω χρόνια να τα δω λόγο μεγάλων αποστάσεων κ σίγουρα να περάσω ένα τέλειο σ/κ με την οικογενειούλα μου .Καλό σ/κ σε όλους
Αυτό που θα ήθελα πολύ για τον εαυτό μου αυτό το διάστημα είναι καταρχήν να χαλαρώσω...να σταματήσω να σκέφτομαι τα αρνητικά πράγματα στη ζωή μου γιατί νιώθω να με πνίγουν και να ξεμπλοκάρει το μυαλό μου ώστε να μπορέσω να κάνω αυτά που πρέπει...δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, αν ναι θα επανέλθω...
Μια μακαρονάδα αλλά βαριέμαι τώρα :/
να μαγαπαω πιο πολύ..να με φροντιζω πιο πολυ..να μακουω στα θελω μου..να με ακολουθω σε ξέγνοιαστα ονειρα που μπορουν να γινουν πραγματικότητα...να ζω το καθε λεπτο εκτιμώντας το αφου συνθέτει τη ζωούλα μου...
Να ξεριζώσω την καρδιά μου να πάρω ένα μαχαίρι να την κόψω κομματάκια-κομματάκια και να την μοιράσω σε όλες και όλους τους πονεμένους εδώ μέσα στο φόρουμ.