Πανε αυτα λακρυ.... Δεν ειμαι πιτσιρικη πλεον .... Και μια φιλικη συμβουλη , μακρια απο τα ποτισμενα
Printable View
Μα στα πουλανε για καθαρα κ ειναι γυφτικα! Σ λεει ο αλλος με ενα ταλιρακι σ εχω το καλυτερο, κ το πινεις κ βρωμαει! Ενας φιλος μ ειχε παει σε κατι σαν συνεδρια σχετικα με την καλλιεργεια του τετοιου κ μ ειχε φερει κ ηταν το κατι αλλο! Αλλα ξερεις, για να φτουραει η παραγωγη κ να βγαζουν λεφτα οι να μην πω
Τον καιρο που οι δοξες μου ηταν μεγαλες... Τοτε που ασχολιομουν με την μουσικη ενας θεος ξερει το τι ειχαν εισπενυσει τα πνευμονια μου.... Τωρα χολμπορν και ειμαστε κουλ....
Eεεε εγω σου λεω οτι προτιμω φιλτρακι με πιο "βαρυα" αναλογια :p
Γιατι τη πρωτη φορα π δοκιμασα αφιλτρο με ειχε πονεσει το στομαχι....
Και εχω και ασθμα και με επιανε βηχας χωρις φιλτρακι αχαχαχαχαχαχαχαα
Δεν εισαι του πνευματος, αλλα του οινοπνευματος! χαχαχαχαχα!! φερνει κ πνευματικη διαυγεια το τετοιο, ποντιε σε καταλαβα, πως λεει η παροιμια ο λυκος κ αν εγερασε κ αλλαξε το μαλλι του μητε τη γνωμη αλλαξε μητε την κεφαλη του! για πες με, το μαλλι πως το ειχαμε, μοικανε, η σκινχεντ? :p
Εμ ειδες? Μομολο ειμαι απο τα λιγα, δν βρισκεις τετοια περιπτωσαρα ευκολα, γι αυτο κρατατε με μη με χασετε :p χαχαχα
Θ ηθελα παντως να ζησω κ την εποχη της ντισκο, 70s, 80s κ ετσι! Bluesky εχεις παει? Θα καταλαβεις τι εννοω! Αν κ τελευταια φορα π πηγα βαλαν κανα footloose καμια macarena κ τα υπολοιπα ηταν σακης ρουβας κ sokerde :(
Οχι αλλα ειχα παει στην φιγκαρο οταν ημουν και εγω πιτσιρικας..... Καλη φαση αλλα τοτε εσβηναν... Ηταν ηδη 90 και .....
Νομιζω πρεπει να κανονισουμε ενα βραδυ bluesky....!!
Ρε κ η φιγκαρο ειναι γαματη! ufo πηγαιναν οι γονεις μ οταν ηταν νιοπαντροι χαχαχαχα :p
πραγματι, ρε σεις αλλες εποχες τοτε.. τωρα παντου ακους παολα κ παντελιδη κ αλλους τετοιους μαχαλιωτες..
Αν κ τη bluesky επιμενω, την εχουν χαλασει ΠΟΛΥ!!!!