Έχει "κολλήσει" το μυαλό μου, αν και πλέον το διαχειρίζομαι κάπως, η ιδέα δε λέει να φύγει... αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μου έδωσε τα φάρμακα...
Printable View
Έχει "κολλήσει" το μυαλό μου, αν και πλέον το διαχειρίζομαι κάπως, η ιδέα δε λέει να φύγει... αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μου έδωσε τα φάρμακα...
Eχει ΄κολλησει ' , ε ? κακο αυτο ......... δεν ξερω κατα ποσον μπορεις να το διαχειριστεις μονη σου μονον εσυ το ξερεις αυτο , πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις , ωφελουν τα οτιδηποτε αγχολυτικα , και το ρεμερον , κανει αγχολυση , το θεωρω καλο φαρμακο , αν δεν ειχε αυτη την παρενεργεια , της πεινας , ειναι τομονο στην κατηγορια του , τετρακυκλικο .........
Ναι, και εξαιτίας αυτής της παράνοιας φοβάμαι να ταξιδέψω και περιμένω μια φορά την εβδομάδα για να βγω μια βόλτα για φαγητό ή για ποτό εδώ γύρω... με πιάνει στενοχώρια και άγχος κάθε τόσο που σκέφτομαι τη μοναξιά μου...
Nαι , τοχω αντιληφθει οτι δεν εισαι ιδαιτερως καλα .......... παλι καλα που μπορεις , εχεις την διαθεση , μια φορα την εβδομδα να βγαινεις , ειναι ενα κατορθωμα κι αυτο ....... η μοναξια , ε ? ασχημο πραμα να αισθανεσαι μονος , διαφορετικο απο το ' ειμαι μονος ' .................οι δυο φιλες δεν σεπισκεπτονται ? ο Φοιβος δεν σου συμπαρισταται ?
E, έχουνε και τις δουλειές τους τα κορίτσια, δεν τα βλέπω τόσο συχνά. Την ξαδέρφη μου την βλέπω μια φορά την εβδομάδα, αλλά έχει αποδεχτεί την κατάσταση και δεν προσποιούμαι ότι είμαι καλά. Ο Φοίβος ναι, εγώ δεν είμαι τόσο ζεστή τελευταία και κοντεύει να μου πάθει κι αυτός μελαγχολία.
μεσα στη μερα να τα περνεις μου φενετε αδυνατον να λειτουργισεις...πρεπι να εχεις σοβαρει ψυχωσει η νευρολογικο προβλημα..οι χρηστες ηρωινης τα αποκαλουν βοιδοχαπα δηλαδη τα περνεισ και πεφτεις ξερος ποιο δυνατα και απο ναρκωτικα οπως εγραψα και ποιο πανω εγω δυστιχως εχω εξαρτηση απ αυτα για να κοιμαμε,τα επερνα πολυ καιρο και τωρα δε κοιμαμε χωρις μακαρι να μπορουσα να τα σταματησω...μεχρι και βαρια υπνωτικα εχω παρει αλλα δε γινετε τπτ μονο μ αυτα κοιμαμε..
Δεν χρειαζεται , πιστευω, να προσποιεισαι οτι εισαι καλα , δεν υπαρχει λογος , ειναι δικος σου ανθρωποες η ξαδελφη , σε καταλαβαινει , σιγουρα ......πλακα ειχε αυτο με τον Φοιβο ! θα απορει το σκυλι , θα σκεφτεται , ' μα αυτη ηταν καλα , μεχερι προτινος , τι επαθε ξαφνικα ' ? μαρεσει να προσπαθω να μπω στο μυαλο των ζωων , ιδιως των γατων , που λατρευω ....πολυ συχνα , ρωταγα τον γατο μου , που καθοταν ' σφιγγα ' , τι σκεφτεσαι βρε ? φιλοσοφεις την ζωη ? δεν μου απαντησε ποτε ........τι καλα που θαταν να μιλουσαν τα ζωα , εγω θα πεταγα απ τηνχαρα μου , αν ξαφνικα μιλαγε ο γατος μου , αντι να φοβηθω ............αρκει ναχε νορμαλ φωνη , οχι ' εξορκιστης ' .........εκει θα τον μπουγελωνα μενα κουβα αγιασμο .......