οκ το τροποποιω τωρα, ελπιζω να τα πηρες..
Printable View
οκ το τροποποιω τωρα, ελπιζω να τα πηρες..
Άχ, ωραία!... πες και στις δυο μας πως θα ποθάνουμε στα 135 μας, θα κάνουμε - τουλάχιστον - 3 γάμους, το ΔΝΤ θα πάει στα τσακίδια, ο Γιωργάκης θα γίνει πρωθυπουργός στη χαμένη Ατλαντίδα, θα χαμογελάμε όλοι στους δρόμους, κι αν μου υποσχεθείς πως στα 129 μου θα μπορώ να ξαναρχίσω τις μπύρες... θα σου ανάψω μια λαμπάδα όσο η Εγνατία οδός, που ακόμη δε τελείωσε!... χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε λιγουλάκι και σας καληνυχτώ με τα Σκαθάρια...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=cD4TAgdS_Xw
ενταξει :)
Δεν θα σου κάνω τον αστρολογικό σου χάρτη αλλα να αγαπάς την ζωή και να ξέρεις πως έχεις μια ζωή μπροστά σου. Είμαι μικρότερη σου 1 χρόνο.
Μην το βάζεις κάτω ποτε σου. Η ζωή είναι όμορφη.
Έχεις σίγουρα δίπλα σου άτομα που να σε αγαπάνε
ροκελκασαμπ εισαι 8εα!!! κι εμεις σε ευχαριστουμε που μας εκανες να γελασουμε!!φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα κοπελα μου :)
περιλαμβανει και την μοιρα αυτο το συστημα??γιατι αν ναι 8ελω να ξερω αν τελικα 8α κανω 3 η 2 παιδια!!!
διαβασε ανεκδοτα να γελασεις κτλ μην στεναχωριεσαι..
οχι.. στην ουσια ο αστρολογικος χαρτης δεν δειχνει τιποτα το ιδιαιτερο..
:Ρ
φαμπιουλους εισαι καλυτερα απο πριν?
αυτο εκανα πριν λιγο!!με παρακολου8εις??χαχα σε συνδιασμο με το ραδιο αρβυλα μπορω να πω οτι η δια8εση μ ειναι πολυ καλυτερη
μμμμμ αν δεν περιλαμβανει τιποτα ιδιαιτερο δεν μαρεσει, 8α παω σε μαγισσες, σε χαρτοριχτρες χαχα
αχαχαχαχαχαχα ετσι !!! να ανεβαζεις την διαθεση σου !!
ναι ναι τωρα μπηκα σε ιστοσελιδες για προβλεψη του μελλοντος, να γελασουμε και λιγο..χεχε ειμαι σιγουρη οτι τα αποτελεσματα 8α ειναι εγκυρα οποτε 8α σας συστισω αυτο που με συμφερει πιο πολυ χαχα
εγω λεω καλυτερα να μπεις στα ανεκδοτα για να γελασουμε :Ρ
μολις τελειωσω τα 2 πρωτα εγκυρα τεστ 8α μπω με την μια και 8α κανω post!!promise :)))
φαμπιουλους εγω παω να ξαπλωσω!
καλο βραδυ λοιπον! :D
goodnight and sweet dreams :))
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!! :D:D
αααααα ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! εναν αν8ρωπο εμπιστευομουν και εγω και αυτος αποδειχτηκε μαλακας!!!!!! και οχι τιποτα αλλο, τωρα νιω8ω οτι δεν μπορω να κανω και τιποτα χωρις να το μα8ει ΑΑΑΑΑ
τι εγινε???
ο πρωην μου εκανε hack στο skype μου και εβλεπε τις συζητησεις μου και απο πανω ενω εχουμε χωρισει μου λεει "το εκανα για το δικο μου καλο"
και που ειναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ????? τον αγαπαω παρα πολυ σαν αν8ρωπο κα8ως μου στα8ηκε στα παντα και περασα πολυ ομορφα μαζι του αλλα ηταν καπως πιεστικος αλλα μετα απο αυτο νιω8ω οτι ακομα και τωρα που δεν ειμαστε μαζι πρεπει να συμπεριφερομαι λες και ειμαστε!!!!
Μην του δινεις σημασια.
να κανεις καινουριο σκαιπ και να κρατησεις τις επαφες που ειχες στο αλλο.
προσπαθησε να ηρεμισεις.
τωρα πως εισαι? καλυτερα απο χθες?
:)
εχει προγραμμα και μπορει να μπει σε οποιο σκαιπ και αν κανω!
ε καλυτερα ειμαι αλλα δεν εχω ουτε νερο να πιω (εχω ντοματες-μαρουλια και τυρι) και εξω εχει ομιχλη και δεν 8ελω να βγω να παω να ψωνισω και νιω8ω λιγο ως πολυ εγκλωβισμενη αλλα νταξει την παλευω..
εσυ πως εισαι??
φαμπ, εσυ ηθελες να χωρισετε;
ααααα εμενα μου αρεσει η ομιχλη :D
εε νταξ καλα ειμαι...
εμενα με φοβιζει γιατι δεν μπορεις να δεις κα8αρα, μαρεσει ομως η βροχη!!
εε νταξ σημαινει καλα??
Εντάξει εννοούσα :Ρ
Ναι, εμένα μαρέσει και σε εμένα η βροχή και η συννεφιά!!
Παλιά θυμάμαι κάθε πρωί για το σχολείο είχε ομίχλη
εμας στην ελλαδα δεν ειχε σχεδον ποτε..
εννουσα οτι ετσι οπως το ειπες δεν ακουστηκε και πολυ καλα.
αααα ποιο δεν ακουστικα καλα?
αν σε ενοχλησα σε κατι συγγνωμη!!
οχι οχι δεν με πειραξε κατι..εννοω οτι ετσι που το ειπες ειναι σαν να μην εισαι καλα
α καλα ειμαι!!!!!
:D
χαιρομαι χαιρομαι!!!
:D
ευτυχως σημερα δεν εχει τοσο κρυο
εδω εχειιιι..ευτυχως δεν βρεχει ομως!!!
η κατασταση ειναι α8λια :P τρωω και τρωω και πειναω ρε φιλη, παλι πειναω!!!πφφφ..
και εγώ πεινάω..
Σήμερα που πεινούσα και δεν είχα τι να φάω πάτησα στο google "σουβλάκια" και έβλεπα φωτογραφίες απο σουβλάκια να χορτάσω με την εικόνα.
:(
εεεεεε αυτο δεν ειναι καλο :(
εγω τρωω ολη μερα και αρχιζω και σκεφτομαι μηπως ειχε δικιο μια κοπελα που μου ειπε εδω οτι αν παχυνεις πιστευεις οτι 8α σε 8ελει και να τον βρεις αυτον που σου αρεσει? :(
τωρα εισαι πιο χορτασμενη ? :P
αυτήν την στιγμή ναι είμαι χορτασμένη γιατί έφαγα ενα σκασμό πίτσα και με πονάει η κοιλιά!
Απο το να καθεστε και να κοιτατε ολημερις και οληνυχτις τον...τοιχο και να λετε οτι θελετε να πεθανετε...Σηκωθειτε,πλυθει τε,ντυθειτε και στολιστειτε και τραβατε εξω απο τα ντουβαρια να γνωρισετε κανεναν ανθρωπο της προκοπης ή να βρειτε πραγματα να κανετε της προκοπης απο το να μοιρολογειτε ...
Τι βλεκειες ειναι αυτες !!!
λες ρε κοπελα μου να εχει καποιοσ που 8ελει να αυτοκτονησει δια8εση να στολιστει? -.- δηλαδη πρεπει να εισαι αναισ8ητος για να κα8εσαι να στολιζεσαι ενω χανεις τοσα πραγματα..
Με Remedy!!!!
με ρεμεντυ?