-
Καλσπερα φιλαρακι μου¨)
Με στενοχωρας βρε συ , προσεχε τον εαυτο σου , την υγεια σου αρα και την σιλουετα σου, μην τρως πολυ , θα σου προτεινα να τρως συχνα πολλα γευματα καθε μερα αλλα με λιγο φαγητο , ειναι πιο καλο απο το να τρως 2 φορες την μερα αλλα πολυ! ο λογος ειναι οτι οσο πιο ελαφρα εχεις το στομαχακι σου τοσο πιο ευκολα τα "καιει" τα λυπαρα και τις παραπανω θερμιδες , επησεις θα λεγα να πας για κανα τεξιμο , 2-3 φορες την βδομαδα .Κτι αλλο που βοηθα ειναι να πηνεις ενα γεματο ποτηρι νερο πριν απο καθε γευμα σου! και σαλατες , αλλα παντα ΠΡΙΝ αρχισεις να τρως το κυριο γευμα σου, γτ. σου μυωνει την ορεξη και τρως πιο λιγο ,καντο αυτο και θα δεις !
Μην χαλας το σωμα σου ,οταν εισαι "φιτ" δεν κανεις καλο μονο στην υγεια του σωματος σου αλλα και της ψυχης σου! αφου νιωθεις ομορφα ! γιατι ξερεις οτι εισαι ομορφη! ιδικα εσυ ΛΑΚΡΥ μου που εισαι κουκλαραα!!! αρα πρεπει να μηνεις ετσι! ξερεις ποσες κοπελες θα πουλαγαν και την ψυχη τους στον δυαολο για να ειναι απλα ομορφες? ,εσυ που το χεις λοιπον μην το χαλας , απλα και φιλικα ¨)
Οσο για τους μπατσους κι οσους σε παρακολουθαν ,να εχεις στα υποψην οτι μπορει να σε κοιταν γιατι εισαι ομορφη ¨) χεχε, παντως στην Ελλαδα η αστυνομια κανει πολλα περιεργα, πολλες φορες κανει λαθος και πιστευει πως καποιος απλος πολιτης ειναι τρομοκρατης !! Ειναι μεγαλη κουβεντα , συμφωνω με τα παιδια που σου λεν οτι δεν στεκει να σε εχουν βαλει στο ματι , αλλα η εμπειρια μου μου λεει οτι δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα αμα ειναι ετσι οντος ! Εχει κανει πολλες βλακειες η ΕΛ.ΑΣ. !ιδικα η ασφαλεια , εχει μια μανοια με τις παρακολουθησεις γενικα! ποσο μαλον αμα αντυληφθουν οτι τους εχεις παρει χαμπαρι και κανεις σαν ενοχη!
Εχω προσωπικο παραδειγμα απο εναν συγγενη μου , οπου πριν απο καποια δεκαετια ,οταν το κυνηγι της τρομοκρατιας ηταν χομπι καποιοι ασφαλητες λογο καποιον συμπτωσεων εβαλαν λαθασμενα στο ματι το συγγενι μου! ετσι λοιπον για αρκετο διαστημα ο ανθρωπος αυτος ειχε προβλημα και ολα αυτα αποτελεσμα καποιον συμπτωσεων ! αρα δεν ειναι απιθανο να ειναι κατι τετοιο και στην ΛΑΚΡΥ, βεβαια το λογικο ειναι να μην υπαρχει κατι τετοιο ,αλλα εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το κρατος!
-
ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΑ