Ναι συμφωνω και το ανεφερα και στην αρχη του ποστ μου !
Printable View
Ναι συμφωνω και το ανεφερα και στην αρχη του ποστ μου !
Ξέρω πως το έχω ξεπεράσει έχοντας ενδείξεις. Μου αρέσει το σεξ και δεν νιώθω "βρωμικη" ή κάτι τέτοιο, δεν κρίνω τους ανθρώπους από το φύλο τους οπότε μάλλον αγαπάω εξίσου τους άντρες και τις γυναίκες, νιώθω πολύ όμορφα συναισθήματα, είμαι φουλ ερωτευμένη, δεν έχω κρίσεις πανικού ή κάτι παρόμοιο.
Ίσως να έπαιξε ρόλο η ηλικία, που δεν ήμουν πολύ μικρή. Όταν είσαι 12 χρονών είναι σαφώς πιο σοκαριστικό από όταν είσαι 24.
Επίσης θα μπορούσα να το είχα πει, οι γονείς μου θα ήταν μαζί μου απλά δεν ήθελα. Και αν με ρωτούσες -ακόμα και τώρα- αν πιστεύω πως πρέπει να καταγγέλονται τέτοια σκηνικά θα σου έλεγα πως 100% πρέπει να καταγγέλονται. Το γιατί δεν το έκανα εγώ είναι ένα άλλο ερώτημα που με βασανίζει.
δεν το κανες επειδη φοβασαι πως θα πουν πως το προκαλεσες. ισως να πιστευεις πως το προκαλεσες κιολας
Η άποψή μου είναι να το ξεσκεπάσεις το κάθαρμα που σε βίασε.... κρατιέμαι να μην αρχίσω να βρίζω την στενομυαλιά και την υποκρισιά της αθάνατης ελληνικής επαρχίας!!!
^ Οτι ειπε η αποπανω ... +1
Kαι γω το ίδιο αναρωτιέμαι γιατί δεν τον κατήγγειλες τότε; Ο γιατρός σου δεν σε είχε παροτρύνει να το κάνεις;
και συμφωνω και εγω γιατι δεν το εκανες και βασικα με κανει λιγο εξαλη το γεγονος οτι ειχε γυναικα και παιδια και δεν το ειπες στην γυναικα του, μπορει να το εκανε ακομα και στα παιδια του..
μια φιλη μου ειχε ενα περιστατικο και ο μπασταρδος τωρα 8α γινει μπατσος και την παρακαλουσα να το καταγγιλω αλλα που..