-
Μαρκελα θα διαφωνησω.Ειναι μερικες φορες καλυτερο να εχεις αγνοια για καποια πραγματα.Εισαι πιο ευτυχισμενος ετσι, στο δικο σου κοσμο.
vlack swan ειμαι κατηγορηματικη γιατι ξερω τι μου γινετε(λέμε τώρα).Ανθρωποι που να καταλαβαινουν τι εχεις, μονο με το βλεμμα, δεν υπαρχουν.Η συζηηηση πιστευω πως βοηθαει πολύ σε όλα...Οσο για το άλλο που ειπες, πιστευω οτι σε βλεπουν "ειναι καλος ανθρωπος οτι και να της κανω τα συγχωρει",καπου δλδ σε "πατανε"(αν μου επιτρεπετε να το πω ετσι)
Ισχυει για μενα οτι με τον Jimmy...δε θελω να δημιουργω θεμα και δε μου αρεσει η κλαψα,γι'αυτο προτιμω να μη τα λεω και να μη τα δειχνω...Τα βραδια μου ειναι χάλια...
-
b.m. συμφωνώ ως προς το ότι πολλές φορές η αλήθεια δεν βοηθά, όταν ο άλλος δεν είναι έτοιμος, να την ακούσει.
-
δεν αναφερομαι μονο στην αληθεια αλλά,για παραδειγμα, και σε γεγονοτα.Ισως ειναι καλυτερο μερικες φορες να μη ξερεις πολλά
-
Θα συμφωνήσω και μ' αυτήν την άποψη, παρ' όλο που δεν είμαι υπέρ της άρνησης... έχουν υπάρξει στιγμές και για μένα που δεν ήθελα να ξέρω. Όμως ήταν δύσκολες στιγμές, όπου αποτραβιόμουν για να δω μέσα μου.
-