εννοειται οτι θα την δω! σε ευχαριστω που μου την προτεινες! το τραγουδι αυτο παλιο δεν ειναι?
Printable View
Ρε συ Billy, αντιλαμβάνομαι κάπως το πρόβλημά σου, αλλά απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω πώς την παλεύεις 10 χρόνια αποκομμένος. Φαίνεσαι άτομο που έχει ζήσει έντονα και επικίνδυνα. Ίσως αυτή η ένταση και το γκάζι να σε οδήγησαν να αποτραβηχτείς. Κι εγώ το έχω πάθει, αλλά ήταν μια επιλογή που προσπαθώ στοιχειοδώς να υποστηρίζω και να μη χαλιέμαι. Βρες τους παλιούς σου φίλους, πήγαινε καμιά βόλτα από τα μέρη όπου πήγαινες παλιά. 'Αλλωστε όλα αλλάζουν, κι εμείς μέσα σε αυτα. Θα τα δεις όλα με άλλα μάτια και το πιο πιθανό είναι να περάσεις κι απαρατήρητος αν δεν θελεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Καμιά φορά το παρελθόν μας πληγώνει, αλλά είναι κ η αφετηρία για να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα και να χτίσουμε νέες εμπειρίες πάνω σε παλιά θεμέλια. Και ΟΚ, πες ότι η φιλοσοφία σου σαν άτομο σε κάνει να απορρίπτεις τους ψυχολόγους κι όλα αυτά. Δεν μπορεί όμως, κάτι θα υπάρχει μέσα σου να λειτουργήσει ως αντίβαρο. Μια περιέργεια, έστω, μια ανάγκη να προκαλέσεις και να αφυπνίσεις καπως τον εαυτό σου. Γενικά. ουσίες έπαιρνες? μήπως παίζει ρόλο κι αυτό? πίνεις γενικώς? Δουλεύεις?
απο τη ταινια το πρωτοακουσα,ναι παλιο πρεπει να ειναι,φιλη εχω κανει αποπειρα αυτοκτονιας...στο τσακ τη γλυτωσα...και τωρα που καταλαβα θελω να ζησω,εχω τοσο ομορφα πραγματα στο μυαλουδακι μου...αλλα το ματριξ γυρω μου δεν με αφηνει..ξερεις νομιζω σαν σαλονικια
http://youtu.be/lUv-4dNX6Jw χαλαραααα!!
ναι σαλονικια ειμαι γεια σου ρε συμπατριωτη χαλλλαρα !! γιατι εκανες ομως αποπειρα αυτοκτονιας? ησουν down κ ετσι?
Million miles away εισαι απο τη λύση. Ξύπνα Βασίλη. Η ζωή είναι εκεί έξω κι εσύ την ψάχνεις στο ιντερνετ? Απ'αντησε λοιπόν στις ερωτήσεις που συ έθεσα για να δούμε από πού θα ξεκινήσει το σχέδιο να επανενταχθεις αχαχαχ.
δεν ειμαι συμπατριωτης,ρουμελη εδω,αλλα αδερφια ειμαστε ολοι,ναι κι ετσι
Billy, δε μας τα κες καλά. Μπάς κι είσαι μπάτσος? Βικυ. Σκέτο. Είναι φόρουμ εδώ, όχι Α.Τ. ούτε εφορία. Και δεν είμαι εξυπνάκιας. Εμπειρία το λένε και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Αμα δεν το πιάνεις το κλίμα της προσέγγισης, καλώς. Πάω να ασχοληθώ με κανένα άλλο thread. God bless PLURALISM. Καλή τύχη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ποια προσεγιση? με εξυπναδες? αντε ρεεε...σε τα μας?
Μπιλυ εισαι καλα?? Γιατι εγω νομιζω οτι δεν εισαι. Μπηκες δλδ εδω για να μας ζητας ονοματεπωνυμα κ να μας βριζεις? Ηρεμησε λιγο.
ευτυχώς που εκφράζεσαι έτσι, μας βοηθάς να αντιληφθούμε κι άλλες διαστάσεις του προβλήματος σου. Σ΄ευχαριστούμε για το opening. Καλή τύχη...
δεν βριζω κανεναν,αυτα ειναι για πλακα,οσο για σενα λακριμοσα δεν ζητησα ονομα...
καλα..οκ γεια λακριμοσα...
τι εγινε ρε παιδια? τι ειπα?? την επιθεση της μαιμους την πιανω στο δευτερ...ε οχι και εβρισα κυρε διαχειριστααα!!
διαγραψτε με! τσαμπα κοπος
μαιμου!! μπανανααααα!!
κανεις 'χριστιανος' να μιλησουμε?
το μηνυμα τροποποιηθηκε!
Πες μου τι θες εδώ είμαι. Δεν ξέρω πόσο χριστιανός είμαι έχω χάσει αρκετά τη πίστη μου θα έλεγα αλλά συζήτηση πες μου τι θέλεις να συζητήσουμε;
τα χαρατσια της δεη!!! ελεος!! θα παω καλογερος στο ορος...
έλεος γιατί; Δεν σου κάνω;
δεν καταλαβα,τι εννοεις?
Δεν πειράζει φίλε, θα παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων φαίνεται. Κάτι άλλο θες να ρωτήσεις;
εσενα τιποτα
Μη με δείρεις ρε φίλε σε παρακαλώ.
αμα θες...
Αν θέλω τι μεγάλε;
πως σε λενε? να ξερω τι θα γραψω στον σταυρο..αντε ρε αντοβγιανο καντην
να μου πουλησεις πνευμα φατσα με φατσα να δεις τι θελω