δεν μπορω να διανοηθω οτι εισαι σε αυτη την κατασταση χωρις λογο. χωρις καποιο τραυμα, χωρις να ειχες καποια ασχημη εμπειρια.
Printable View
δεν μπορω να διανοηθω οτι εισαι σε αυτη την κατασταση χωρις λογο. χωρις καποιο τραυμα, χωρις να ειχες καποια ασχημη εμπειρια.
Lacrymosa η ακρη παντα θα ειναι ακρη,δεν εχει σημασια αν θα ειναι αρκετη η αν δεν θα ειναι..Σημασια τι εχεις ομως μεσα σε ολο αυτο το μπερδεμα σου
οτι ακομα και στην φαση που περνας ψαχνεσαι να γινεις καλυτερα και αυτο ειναι παρα πολυ καλο,οσες φορες και αν εχεις ψαξει μια λυσει να ξεκλειδωσεις την πορτα τις ψυχολογιας σου
και δεν εβρισκες το κλειδι...προσπαθησε ακομα περισσοτερο ισως καποια στιγμη ανοιξει διχως το κλειδι
απλα να ξερεις κατι lacrymosa πολλες φορες θελουμε να κανουμε καποιες αλλαγες και σκεφτομαστε πως " ετσι θα την κανω την αλλαγη " ομως τις περισσοτερες τα σχεδια μας ερχονται ντουμπα
ετσι ειναι η ζωη .. δεν σου χαριζει τπτ πρεπει να παλεψεις για να εχεις
σιγουρα δεν ειμαι αναιτια, τραυματα ψυχολογικα εχω παρα πολλα κ υπαρχουν ορισμενα που δεν μπορω να ξεπερασω κ ουτε θα ξεπερασω με τπτ ποτε κ καταφευγω σε αλλες μεθοδους για να πνιγω τα συναισθηματα μου κ να ξεχνιεμαι αλλα ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο καταστρεφομαι ολη μου η ζωη μια ασχημη εμπειρια κ αποτυχια ειναι μακαρι να μπορουσα να πεθανω ακομη κ τωρα
φτωχια, ενδοοικογενειακη βια,ερωτικη απογοητευση,θανατος κοντινου προσωπου,μοναξια. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μπορει να οδηγησει σε καταθλιψη. μηπως εσυ ειχες λιγο απο ολα?
φτωχια οχι, ενδοοικογενειακη βια οχι, ερωτικη απογοητευση ναι, θανατος κοντινου προσωπου οχι, μοναξια οχι, αλλα σε πολλες περιπτωσεις ειναι νευροβιοχημικα τα αιτια (αν το ειπα σωστα) δλδ ειναι θεμα χημειας του εγκεφαλου κ των νευροδιαβιβαστων οποτε αμα παιζει αυτο την εβαψες εμενα ξεκινησε μετα την νοσηλεια μου στα 17 με ανορεξια που εκει μεσα με γ@^&@νε μετα μου γυρισε κ ανα καιρους κανει κυκλους
Lacrymosa μόλις τώρα είδα το κείμενό σου. Δεν ξέρω, μπορεί να μην θέλεις να απαντήσω. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που νιώθει ακριβώς όπως εσύ. Η ζωή μας είναι μια υπομονή. Όπου και να βρεθείς, και ότι και να κάνεις, πάντοτε κάτι θα έχεις να πολεμάς. Θα ζήσουμε όπως μπορούμε. Δεν σε συμβουλεύω να κάνεις ότι κάνω εγώ, όμως εγώ προσωπικά έχω επιλέξει την μοναξιά και την απομόνωση, διότι τελικά αποφάσισα ότι είμαι μοναχικός τύπος. Η απομόνωση με βοηθάει να ηρεμήσω.
Υπομονή να περάσουν οι γιορτές, υπομονή να περάσει ο χειμώνας, υπομονή να περάσει και η άνοιξη και να έρθει το καλοκαίρι. Όλη η ζωή μας είναι μια υπομονή. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, όμως πάντοτε πίστευα ότι όποιος έχει κουράγιο και υπομονή, και ξέρει να υπομένει, στο τέλος έρχεται η ώρα που ανταμείβεται από την ίδια την ζωή.