Χαχαχα...! Καλο.
Printable View
Χαχαχα...! Καλο.
Kαππου στην Ανταρκτικη, μια οικογενεια πολικων αρκουδων.
Ο μικρος ρωτα τη μαμα :Ειμαι σιγουρα πολικη αρκουδα; - ναι,του απαντα εκεινη,μετα απο λιγο,ρωταει τον μπαμπα του, μπαμπα ειμαι σιγουρα πολικη αρκουδα; και βεβαια του απαντα εκεινος, μετα απο λιγο παει παλι στην μαμα του,βρε μαμα ειμαι σιγουρα πολικη αρκουδα; 100% του λεει εκεινη,Ε! δεν ξερω, τι να πω, εγω παντως κρυωνω!
Ένας τυφλός πέφτει πάνω σε έναν άλλον τυφλό. Λέει ο πρώτος τυφλός:
- Μπα,σε καλό σας κύριε,δεν βλέπετε μπροστά σας;
- Δυστυχώς,είμαι τυφλός!
- Κι εγώ το ίδιο,απαντά ο άλλος!Τώρα που γνωριστήκαμε να.....βλεπόμαστε!!!
-Πώς λέγεται αλλιώς το προφυλακτικό;
-Αγάπη από νάιλον!!
Ειναι δυο τυποι σε ενα μπαρ και τα πινουν βλεποντας τηλεοραση,γυριζει ο ενας στον αλλο και του λεει:στοιχειμα οτι ο Τζον Γουειν δεν θα πεσει απο το αλογο.
Ενταξει του λεει ο αλλος.
Ομως ο Τζον Γουειν πεφτει απο το αλογο του.
Πεταγεται ο πρωτος τυπος και του λεει του αλλου:πρεπει να σου πω πως σε εκλεψα,μα τι λες του λεει ο αλλος αφου εχασες, ναι του λεει ο πρωτος αλλα εγω ειχα ξαναδει την ταινια και δεν περιμενα ποτε πως ο ΤΖΟΝ ΓΟΥΕΙΝ θα κανει δυο φορες το ιδιο λαθος!!!!
ειναι λιγο μακαβριο αλλα γελασα πολυ εγω..
τι κανει νιαου νιαου 2 μετρα κατω απο τη γη?
η Αλίκη Βιουγιουκλάκη...
Απο τον Εμπνευστη...
σημερα ακουσα το εξης ανεκδοτο.
ερχεται η αγαπημενη κορη στο σπιτι και αναγγελει στον πατερα πως ειναι εγγυος.ο πατερας εξω φρενων μπατζιζει την κορη για την παρασποντια της.φωνες κακο για το λαθος της καταρες και αποκληρωσεις.Μεσα στα κλαματα η κορη λεει στον πατερα πως ο αυτουργος θα ερθει την παρασκευη για να συζητησουν με τον πατερα.
την παρασκευη ο πατερας περιμενει διπλα στο παραθυρο ετοιμος για μεγαλο καβγα.ξαφνικα εμφανιζεται μια φεραρι και ενας νεος βγαινει με αρμανι ρολεξ κλπ και κατευθυνεται στο σπιτι.
-εγω ειμαι ο αυτουργος και ερχομαι να συζητησουμε για την κορη σας.Γαμο δεν κανω γιατι ειμαι μικρος ακομα,αλλα αν ειναι αγορι θα του δωσω 2 εργοστασια,5 σπιτια,οτι αυτοκινητο θελει και το κοτερο
-και αν ειναι κορη; (λεει ο πατερας)
-αν ειναι κορη θα της δωσω 2 οικοδομες γιατι δεν μπορει να αναλαβει το εργοστασιο,οτι αυτοκινητο θελει και το κοτερο.Αλλα θα σε ρωτησω εγω,αν αποβαλει η κορη σας τι θα γινει;
-θα σου την δωσω να την ξαναπηδηξεις
τι νοημα ειχε να το κανεις αυτο τωρα?εγω το βρηκα πολυ ευστοχο
KAI τι νοημα εχει να ανοιγεις ενα δικο σου θεμα με το ανεκδοτο του εμνευστη που το βρηκα και εγω ευστοχο.δεν σε καταλαβαινω
Νομίζω προσπαθεί να εκθέσει κάποιον πέρα απ\' τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν ξέρω αν το \'χει ξαναεπιχειρήσει αλλα μου φαίνεται άστοχη η προσπάθεια τελείως. Και φυσικά εύστοχο το ανέκδοτο.
Εγω παντως το ανεκδοτο το βρηκα πολυ κρυο.
Μωρέ και σεξιστικό άνετα μπορεί να θεωρηθεί αλλά τους γνωστούς \"πατεράδες\" (ξέρεις, εκείνους τους υπερήφανους έμπορους των κορασίδων τους) μια χαρά τους θάβει, και αυτό μου αρκεί.
το γελιο που το δες?!!!!
πανο μου θυμιζεις κατι που μου ειπε ο ψυχολογος μου
ο αντιποδας της αγαπης δεν ειναι το μισος,ειναι αδιαφορια..νομιζω προτιμας να κανεις τους αλλους να σε αντιπαθουν αν δεις οτι δεν μπορεις να κερδισεις την συμπαθεια τους παρα να τους εισαι αδιαφορος..
γιατι?
Για όποιον δεν το πρόσεξε, το θέμα αυτό υπάρχει από 17-11-2006.
Το ανέκδοτο μεταφέρθηκε εδώ, όπου υπήρχαν κι άλλα.
Παρακαλώ για οτιδήποτε άλλο, γράψτε σε σχετικό θέμα.
να σου πω μια γνωμη ?Quote:
Originally posted by melene
πανο μου θυμιζεις κατι που μου ειπε ο ψυχολογος μου
ο αντιποδας της αγαπης δεν ειναι το μισος,ειναι αδιαφορια..νομιζω προτιμας να κανεις τους αλλους να σε αντιπαθουν αν δεις οτι δεν μπορεις να κερδισεις την συμπαθεια τους παρα να τους εισαι αδιαφορος..
γιατι?
μηπως θαπρεπε να αλλαξης ψυχολογο?
απρε και μια δευτερη γνωμη ..
ποτε δεν ξερεις
κυρια διαχειρίστρια μου πηρε πολυ ωρα να γραψω ενα ανεκδοτο ...
τωρα βαριεμαι να το ξαναγραψω
αν το βρειτε βαλτε το να γελασουν οι πικραμενοι...
παρενθεση
πειτε τους και κανα δυο λογια για τον Χαλιλ Γκιμπραν
Διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια του πλανητη ...
Αρχίσαμε πάλι.Πάνο γίνεσαι κουραστικός το ξέρεις και το απολαμβάνεις.Μηπως γνωρίζεις πως ονομάζεται επιστημονικά αυτό;
Παρακάλεσα να αφήσετε το θέμα στην ησυχία του με τα ανέκδοτά του.
προσπαθεια αποκολησης στερεοτυπων αντιληψεων απο μια συντηρητικη κοινωνια σε φαση αποσυνθεσης ...Quote:
Originally posted by giota
Αρχίσαμε πάλι.Πάνο γίνεσαι κουραστικός το ξέρεις και το απολαμβάνεις.Μηπως γνωρίζεις πως ονομάζεται επιστημονικά αυτό;