Γυμναστής?
Printable View
σου εστειλα μνμ
Αν και συζητατε,ας πεταξω κι εγω την πρωτοχρονια μου!:P
Αλλαγη χρονου με την οικογενεια.μετα στο σπιτι της κολλητης μου με μεγαλη παρεα και πολυ ποτο καλως η κακως και μετα με το αγορι μου και την παρεα του σε ενα μπαρ με λαιβ μουσικη εναν καγκουροτραγουδιστη που ομως τραγουδαει ενταξει τραγουδια και γενικοτερα εχει τρελο κεφι.
Ελπιζω να περασω καλα.
Και ευχομαι ολοι να περασετε καταπληκτικα! :)
Μια χαρα θα περασεις!!!!!
Ο τραγουδιστης τι ειναι κανας ταμπακης ?? αν ναι πωπω... χαχαχαχαχα :P
χρονια πολλα νιφαδα!!!
Χρονια πολλα chemistry.
Ε,ειπαμε..σιγα μην πηγαινα και στον ταμπακη.
Κι αυτος που θα παω υπερβαση ειναι!:P
δλδ τι να σε καταλαβουν?
για να σου κανουν καμακι δεν χρειαζεται να καταλαβουν πολλα...
χαχαχαχαχαχαχ
Χαχαχαχαχα..τι καμακι;ειπαμε,θα συνοδευομαι.
Εκανα επεξεργασια το μηνυμα.
Το ειπα,γιατι υποτιθεται πρεπει να διαφυλαξουμε την ανωνυμια μας.κι εχω διαβασει πως εχουν παθει διαφορα καποια μελη.οχι πως ειμαι κανενα υπερδραστηριο μελος η οτι εχω κοντρες,αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.
http://www.youtube.com/watch?v=aSq1c...&feature=share
καλη πρωτοχρονια !!!
και ακομα καλυτερη χρονια σε ολους !!!
οικογενειακά: με τα παιδιά μου, τη μανούλα, τα πεθερικά κλπ... άφτερ 2, ποτάκι σε σπίτι φίλων κ -ίσως- χαρτάκι... νοτ μπαντ, γενικά
Παντως εγω εφτασα μεχρι τον θεο!
Σκατα και αποσκατα....5 ωρες και δεν καταφερα να παω να μιλησω σε μια κοπελα που χαζευα και με κοιτουσε και αυτη....αλλη μια χρονια ειμαι απλα μια κοτα που δεν μπορει να παρει την κατασταση στα χερια του....
jimmy γιατι ετσι παιζει κανενα θεμα με καμια πρωην σου?
οχι οτι θεμα υπηρχε με πρωην εχει ληξει, απλα δεν βρισκω το θαρρος να παω να μιλησω σε καποια που βλεπω και μου αρεσει...βασικα χθες τελικα το βρηκα αφου εφυγα απο το μαγαζι και γυρισα μετα απο κανα 20λεπτο μονο και μονο γι αυτο, πηγα αλλα τελικα μαλλον ηταν πολυ αργα πλεον, ημουν αποτομος και τρομαξε ή ετσι και αλλιως δεν γουσταρε...5 ωρες ομως που κοιταζε και ερχοταν μονη την προς το μερος μου δεν εκανα τπτ...ξεφτιλα...
Για το 20 λεπτο καλα εκανες γιατι την εψησες λιγο!!! χαχα
Ωστοσο φιλε,δεν πρεπει να μασας,γιατι ξερεις και ξερω : πως οι χυλοπιτες ειναι και αυτες μεσα στο παιχνιδι...
Οποτε οταν πας και κανεις τα κομπλιμεντα σου ειναι 50-50 αν θα κατσει το σκηνικο...
oxi vasika auto to efuga den itan promeletimeno...efuga kanonika me tin parea mou, tous piga spiti kai meta otan gurnousa lew aei sto diaolo den tha kanw tpt?? e kai gi auto gurisa, to xeiristika entelws vlamena to olo thema omws...einai auto pou lene stin vrasi kollaei to sidero...kai stin vrasi den itan stis 7 to prwi mallon... :/
Κοιταξε μαγκα μην απαγοητευεσαι 1 κοπελα ηταν οκ απλα κολλησες στο να πας να της μιλησεις,συμβαινουν και αυτα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι
η δικια μου γνωμη ειναι οτι μπορουσες να πας να συστηθεις και να χορεψεις μαζι της και ολα τα αλλα θα ερχοντουσαν ...δεν πειραζει ομως
τελικα αποτι βλεπω δεν σε κοβω να εχεις κανενα κολλημα στο να κανεις καμακι ετσι ?
πως δεν εχω κολλημα...αυτο ειναι το θεμα μου...οτι εχω...αμα δεν ειχα ολα θα ηταν πιο ευκολα...απλα χθες ηταν και νεο ετος και λεω οτι δεν θα το αφησω να φυγει ετσι και επεσα ουσιαστικα αλεξιπτωτιστης..ουτε εξυπνα ουτε χαριτωμενα καμια σχεση με τι ειμαι εγω πραγματικα...αν μπορουσα να δειξω με μια κουβεντα τι ειμαι θα ηταν ολα τοσο διαφορετικα...
Καταρχας μακαρι να το καναμε ολοι αυτο με μια κουβεντα,να δειχνουμε ποιοι ειμαστε αλλα... αλλα...
Κοιταξε στο θεμα καμακι,θα σου πω κατι γιατι βλεπω οτι εχεις απογοητευτει χωρις να το παιξω δασκαλος
αλλα οταν θα δεις μια παρεα απο 2 κοριτσια η μια απο αυτες θα ειναι πιο ξεχωριστη σε εμφανιση με αποτελεσμα να ακουσει και το παραπανω καμακι της και τα ακυρα που εχει ριξει να ειναι αμετρητα
οποτε για να πλησιασεις εκεινη θα πρεπει να πιασεις κουβεντα με την πιο μετρια,γιατι οι γυναικες ετσι λειτουργουν και οταν δει πως δεν της εκανες εντυπωση θα χωθει εκεινη σε εσενα ;)
Τωρα δεν ξερω τι ηλικια εχεις κλπ κλπ
Απλα φιλε μου δεν εισαι ο μονος που εχει το συγκεκριμενο κολλημα,εχω και εγω κατι φιλους που τους γνωριζω κατι κοριτσια ( γιατι τα φιλαρακια το ζηταν αυτο ) τους συστηνω και καθονται σαν αγγουρια.χαχαχα :P
Αλλα στις μερες μας το καμακι πως ειναι ? να σου πω?
Ναι γεια σου κοπελια εχεις φασεμπουκ? Ε ΔΛΔ ΗΜΑΡΤΟΝ!
αχαχαχαχαχαχα θα δεις πως θα ερθουν να σου το πουνε,εχτες εμενανε με ρωτησαν κατι κοριτσια αν εχω φασεμπουκ και ηθελα να γελασω.
Και τους λεω τι θελεις να μου πεις πεστο απο εδω αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχ
ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ Χχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα
Μεγαλο θεμα ανοιγεις αλλα τεσπα.
Οσο για το facebook εκανα πριν 2 μηνες εξαιτιας της δουλειας μου (για να κρατησω επαφη με καποια ατομα που δεν ηθελα και πολλα πολλα και επεμεναν) και πλεον το χρησιμοποιω μονο για να παιζω sims λολ
Το θεωρω τελειως χαζομαρα το ολο θεμα φέισμπουκ....
Οκ παω να κανω μια δουλιτσα μπαμ μπαμ και επιστρεφω να πιασουμε λιγο αυτο το θεμα περι φασε μπουκ