το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Printable View
ρε βινσ τι επαθεσ ρε?
εμενα γιατι ρε φιλε τι σου κανα;
Εμ αυτό δεν είναι κρίμα; Με πιάνεις; Έλα πιάσε με και άσε τις κλανιές..
φιλε εχω τοσα προβληματα που ουτε φανταζεσαι εγω λεω να ασχοληθεισ κι εσυ με τα δικα σου προβληματα να προσπαθησουμε να τα λυσουμε και οι δυο ο καθενασ τα δικα του μπασ κ μπορεσουμε να βγουμε απο τον κουβα που ειμαστε
χέστηκα και πάω να φύγω τώρα. ρότζερ that!
οκ καλα να περασεισ εκει που θα πασ
πουθενά δεν θα πάω. κάνω πρωτοχρονιά με το σατανά. ναι κύριε τουίτλ το κατάλαβε.
όβερ άουτ.
Και γω το κανω αυτο παρα πολυ. Κι η διαφορα ειναι δευτερολεπτα.χθες εκει που περνουσα τελεια κι ημουν καλα ξαφνικα μου ηρθε και κατεβασα 4 ποτηρια ποτο μονορουφι!
Pad,ξερω οτι πιο πολυ κερδιζω αν μπαινω μεσα σε ενα μερος και "φαινομαι".αλλα δεν μπορω να το κανω!
Μονο;κουρουμπελο εγινα.αλλα επειδη ηταν και 6 το πρωι μου βγηκε ολη η κουραση!
Δεν μπορουσα να μεινω ορθια!:P
Καθολου απιθανο.αλλα και να μην ηταν με πειραζει ευκολα το αλκοολ!
δε σε πειραζει το αλκοολ οποιοσδηποτε να επινε 4 ποτηρια μονορουφι θα ζαλιζοταν μαλλον δε ξερεισ να πινεισ το αλκοολ θελει σιγα σιγα με ρεγουλα θελει κ το τσιγαρο του
Υπάρχουν άτομα (όπως εγώ:p) που και μισό δαχτυλάκι να πιουν τους πειράζει.
Επιπλέον, το αλκοόλ δεν βοηθάει κάποιον που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ίσα-ίσα τον χτυπάει στα νεύρα. Εξ' ου και πολλοί που πίνουν αλκοόλ μπορεί να ξεσπάσουν χωρίς λόγο σε κλάματα ή γέλια. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που απαγορεύεται αυστηρώς η κατανάλωση αλκοόλ από άτομα τα οποία παίρνουν αγχολυτικά και άλλου είδους ψυχοφάρμακα.
Γι' αυτό νιφάδα μην πας να το παίξεις Ορέστης Μακρής γιατί θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις για την ψυχική και ψυχολογική σου υγεία.:)
Δεν ειμαι και κανενας ποτης..γενικοτερα μπυρες πινω..δεν ξερω γιατι τα κατεβασα ετσι...υποθετω για να τραβηξω την προσοχη!
Δεν σου λέω ότι είσαι πότης, αλλά όταν κάποιος ξεκινάει σιγά-σιγά να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ δεν αργεί να φτάσει στη μέθη και να γίνει πότης.
Και επειδή μας λες πως η ψυχολογία σου δεν είναι καλά τελευταία γι' αυτό στο είπα.
Μην παραμυθιάζεσαι με αυτά που λένε πως με το αλκοόλ "κάνεις κεφάλι" και φτιάχνεις το κέφι σου.
Χειρότερο κακό κάνεις!
Και ο πατέρας μου λέει πως πίνει και πως θέλει να πίνει δυνατά ποτά για να κάνει κεφάλι αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τον εαυτό του και τους γύρω του δυστυχισμένους.
Μην ανησυχεις,εχω ακριβως την ιδια αποψη για το ποτο.οτι διαθεση εχεις,την κανει στο 3πλασιο και σε κανει να νιωθεις και κουρασμενος.
Απ οτι εχω μαθει και ο βιολογικος μου μπαμπας επινε.δεν ξερω ποσο συχνα κλπ.αλλα ξερω οτι μεθουσε και εφτασε στο σημειο να χτυπησει εστω και ελαχιστα την μαμα μου.ενας απο τους πολλους λογους που χωρισαν προφανως!
Tα πιο επικύνδυνα ποτά είναι τα γλυκά όπως π.χ. το Β52 που κατεβαίνουν πιο εύκολα και χτυπάνε πιο γρήγορα στο κεφάλι. Αλλά εμένα αυτά μου αρέσουν πιο πολύ λόγω γεύσης.
Δεν το εχω ψαξει..εγω πινω μπυρες,καμια βοτκα με λεμοναδα και τωρα με το αγορι μου κ τζιν (το οποιο χτυπαειιιι)...
Και αναλογως,μπορει και καμια ρετσινα!
ρε συ, εγώ έχω τρέλα με τα κοκτέιλ αλλά είναι ακριβά τα άτιμα! Το άρθρο που σε παρέπεμψα το διάβασες; Σου φάνηκε χρήσιμο;
Ναι,το διαβασα..αρκετα χρησιμο θα ελεγα.
Εντωμεταξυ με εχει πιασει μια τρελη ζηλεια...εγω δεν ημουν ετσι.
Σκεψου οτι χθες το απογευμα ημουν με το αγορι μου και του μιλησα λιγο πολυ για πολλα ααπο τα "προβληματα" μου και δεν με κοιταξε ουτε με συμπονοια ουτε τιποτα.με κοιταξε στοργικα και μου ειπε πως δεν σκεφτεται για κανενα λογο οτι ειμαι προβληματικο,και πως θελει να ειμαι ευτυχισμενη και θα κανει οτι μπορει γι αυτο κι αλλα τετοια..και εκεινη τη στιγμη πραγματικα πιστευα οτι με νοιαζεται.(βεβαια παλι αναρωτιομουν ΓΙΑΤΙ!;!)
Αλλα μετα με πιανει μια τρελη ζηλεια για την πρωην του..ηταν πολλα χρονια μαζι κλπ κι εχουν ακομα επαφες..αλλα κι αυτη τον παιρνει τηλ κατι ωρες...πριν απο μια βδομαδα κοιμομασταν μαζι και τον πηρε 3.15 το βραδυ!!
Γιατι της εχει δωσει τετοιο θαρρος;!!με ποναει ολο αυτο και ζηλευω σαν τρελη!
χμμμ και γω θα ζήλευα μια μακροχρόνια σχέση..ίσως όχι τον ίδιο τον άνθρωπο με τον οποίο είχε την σχέση ο σύντροφος μου αλλά το κομμάτι ζωής που θα του είχε αφιερώσει. και ναι 3:15 είναι αργά για τηλεφωνήματα. Του έδειξες την δυσαρέσκεια σου;
κάτσε ρε αυτό είναι φυσιολογικό που ένιωσες εγώ λέω να αποθηκεύσεις το τηλ καμίασ φιλη σου το τηλ ως βαγγέλη να κλάσει πατάτες ο δικός σου ;-)
Χαχαχα..βαγγελη ειχα αποθηκευσει μια φορα που με πηρε φιλη μου!:P
Εγω λεω να με παρει σε ακυρη ωρα ενας φιλος μου που το αγορι μου νομιζει οτι με γουσταρει..εκει να δουμε.
Φυσικα και εδειξα δυσαρεσκεια.μια φορα μαλωσαμε εξαιτιας αυτης της κοπελας..και δεν γινεται να φταει μονο αυτη!!
μια φορα μαλωσατε μονο εσεισ δε μαλωνετε καθολου ρε εγω οταν εχω κοπελα μαλωνω γ κατι τετοια καθε 2-3 μερεσ δεν ειναι τιποτα συνηθεια ειναι αυτο το κολπο με το φιλο ειναι πολυ δυνατο κ αμα θεσ το παιζεισ κ γατουλα λιγο ομωσ γτ αμα ειναι πολυ θα φυγει
Ξερω...το χτυπαω τοσο υπουλα και μουλωχτα που νομιζει οτι δεν το κανω επιτηδες.και τα θελει ο κωλος του.δεν μου αρεσει να τη φερνω πισωπλατα αλλα τα θελει.
Δεν μπορω τους καβγαδες,παντα υποχωρω.και γενικοτερα οποτε παω να νευριασω με ηρεμει..εχει τον τροπο του και δεν μαλωνουμε..
δεν του τη φερνεισ πισωπλατα μικρη μου τον βαζεισ στη θεση του απο τισ εκφρασεισ σου κ μονο φαινεται οτι τα ζεισ δραματοποιημενα τα πραγματα ειναι ιδεα μου;
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ολιγον drama queen!
εισαι συναισθηματικη ακομα γι αυτο δεν εχεισ αναπτυξει ακομα αμυνεσ για τπωσ πρεπει να διαχειριζεσαι τα δεδομενα του εξω κοσμου μεσα στο κεφαλι σου για να μην πληγωθεισ που πρεπει να δωσεισ σημασια κ που δεν πρεπει για να μην πληγωνεσαι τσαμπα εχεισ καιρο μεχρι τα 25 πειζει ακομα το κεφαλι
Δεν θελω να σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα γινω 25!
Ακουγεται γελοιο,αλλα δεν θελω να περασω τα 18-19!
Ασε που με την διατροφη που κανω 25 χρονων θα ειμαι φουλ στις ρυτιδες!
μετα τα 18 αρχιζει η ζωη αρχιζεισ κ χτιζεισ παρεεσ γκομενουσ δουλειεσ μονη σου κ αναλαμβανεισ ουσιαστικα εσυ κ οχι οι γονεισ σου αυτο γινεται σιγα σιγα μεχρι τα 25 αυτα 7 χρονια ειναι τοσο γεματα απο εμπειριεσ οσο τα προηγουμενα 18 ακομα δεν εζησεσ τιποτα τωρα ερχονται τα καλα
Ε,αντε μεχρι τα 21 μ αφηνω! Αλλα μεχρι εκει
χανεισ παντωσ εσυ θα μεγαλωνεισ κι αντι να το ευχαριστιεσαι που θα κανεισ οτι γουσταρεισ θα στεναχωριεσαι μαλακια ειναι αυτο