Εχω ανεβασει κ πολλα κιολας!! χαχαχαχχα!! :)
Printable View
από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα κατ'εμέ
Χαχαχα.ειλικρινα υποκλινομαι.
Ναι,αψογος.και στην ελλαδα εχουμε καλα συγκροτηματα.πλεον οχι πολλα,αλλα ειναι μερικα..μου αρεσουν και οι rosebleed.
http://www.youtube.com/watch?v=-NBVHkttpA8
και οι ιμαμ μπαϊλντί παιδιά
Οντως.πολυ καλοι!!
Εγώ δεν κατανοώ γιατί η διαχείριση φέρεται με τόση επιείκεια προς το συγκεκριμένο μέλος (εκτός αν υπάρχει κάποιο ιστορικό που δε γνωρίζω). Ειδικά σε ένα τέτοιο μέρος, όπου οφείλει κανείς να βαδίζει με προσοχή, αυτά που γράφει προκαλούν μεγάλη ζημιά χωρίς να προσφέρουν κάτι εποικοδομητικό. Υπάρχουν άλλα forums όπου μπορεί ο καθένας να πάει να χαζολογήσει και να διασκεδάσει. Δε βλέπω κανένα ώφελος στο να διαπληκτίζεται κανείς με ανθρώπους που δεν είναι καλά και έρχονται εδώ για να βοηθηθούν. Συνεπώς, αυτό που εγώ έχω να συμβουλεύσω στο Driver είναι να σταματήσει να ποστάρει τόσο αυθόρμητα, και στο εξής να μιλά μόνο όταν είναι σίγουρος ότι αυτό που σκοπεύει να γράψει θα είναι εποικοδομητικό για κάποιον.
Δεν ξερω πως χρησιμοποιουν τα αλλα μελη αυτο το -% και +%...αλλα αν το εχω πιασει εστω και ελαχιστα λεω ........+10000%
Ρεμεντυ,μη με βασανιζετεεεε..εεεελα,πες μου!:D
Πες ότι θέλεις για εμένα driver, δεν μ' ενδιαφέρει και πάτα όποιο κουμπί θέλεις, στα παπάρια μου. Την επίθεση που σου έκανα μέσω προσωπικής αλληλογραφίας, γνωρίζεις πολύ καλά για ποιους λόγους την έκανα... Φτιάχνεις συνεχώς ψεύτικα προφίλ και δημιουργείς προβλήματα άνευ λόγου και αιτίας. Κι αν δεν το κάνω δημόσια είναι για τους λόγους που προανέφερα -για να μην ενοχλώ τα υπόλοιπα μέλη-.
ινσταντ !!!!! γειααα ηρθα, οποτε θες ...ξερεις τι να πεις let the battle begin
Παλι τελεια και παυλα..δεν θα σταματησω ποτε να χαιρομαι να το βλεπω..αραγε τι μικρες χαρες μπορει να ικανοποιουν καποιον!
άντε ρε ινσταντ...τσάμπα κατέβασα δύο φραπέδες μεσάνυχτα....
έστω καμιά REMEDY (ας φέρει και παρέα) ξέρω γω, μέχρι να έρθει ο αγαπημένος μου φίλος ινσταντ
Ειδες που στο ειπα;μπαινεις εδω και παρακαλας να πλακωθεις με καποιον!!
Και σου λεω πως το διαβασα...τωρα δηλαδη που παρακαλας ινσταντ η ρεμεντυ να εμφανιστουν για να πλακωθειτε;
Σχεδον ολοι εδω μεσα χρειαζομαστε ψυχολογους και ψυχιατρους,αλλα εσυ εισαι προχωρημενη περιπτωση...εχεις ακουσει ποτε το "ασε τον "τρελο" στην τρελα του";..γιατι δεν σταματας επιτελους;!
Αυτό που έχω εγώ να συμβουλέψω το noxteryn είναι άμα δεν ξέρεις όλο το στόρι και έχεις δεί μόλις τα τελευταία 5 λεπτά, καλύτερα να μην πείς την αποψή σου...
κάποιος μου είπε κάποτε ''καλύτερα να μην ξέρεις τίποτα, πάρα να ξέρεις ελάχιστα πράγματα'', γιατί στην τελευταία περίπτωση νομίζεις πως ξέρεις κάποια βασικά σωστά πράγματα και ''αντιδράς'' αναλόγως αλλά στην ουσία είναι χειρότερο κι απ το να μην ξέρεις τίποτα......
Και καπου εδω σου λεω καλα να περασεις με τους φραπεδες σου.
Ευχομαι καποια στιγμη να καταφερεις να εχεις την προσοχη του κοσμου,χωρις να την προκαλεις με τετοιο τροπο.καλη σου νυχτα!
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AF%CE%BB%CE%B9...
όταν μιλάει το ποτό...ή όταν γίνεσαι ρεζίλι...
στο θέμα μου ΚΑΙ τα δύο, κοπέλα μου
τέλοσπάντων,έχω πιει 3 μπύρες,σαν να ήτανε νερό και 1 σφηνάκι που μας κέρασαν κι έτσι πήρα το θάρρος κι έγραψα στην απόδειξη το κινητό μου και είπα στον Δ "αν στο δώσω,θα το χρησιμοποιήσεις,ή όχι?" και μου είπε "είσαι πολύ μικρή"
ΚΑΙ στο θέμα μου ''είσαι πολύ μικρή''
νιώθω τόσο ανεπιθύμητη
σε εμένα προσωπικά, ΝΑΙ είσαι
κι εύχομαι να μην τα έχω γράψει όλα περίεργα....
σε αυτό εδώ το θέμα μου η ευχή σου δεν πραγματοποιήθηκε
ΥΓ: όποιος υπερασπιστεί αυτό το 17 χρόνο κορίτσι, θα έχει ως ένα βαθμό ένα δίκιο, αλλά απο την άλλη έχω κι εγώ δίκιο αφού με ζάλισε σε ένα θέμα που άρχισα να τα παίρνω....
στάζεις χολή driver...τον εαυτό σου, πως τα καταφέρνεις και τον αντέχεις??? Είναι δυνατόν να βάλεις εναντίον ενός κοριτσιού 17 χρονών? Ένας άντρας στην ηλικία σου θα έπρεπε να έχει αρκετή αυτοεκτίμηση και ωριμότητα καθώς και σύνεση για να νουθετεί παιδιά στην εφηβεία, καθότι υπήρξες και παιδαγωγος μη χ*σω αλλά εσύ αντ' αυτού έρχεσαι σε αντιδικία μαζί της, χωρίς να σ' έχει προκαλέσει σε τίποτα.
να φέρω ένα extreme παράδειγμα απο την πραγματική ζωή, που είναι ελαφρώς σχετικό με αυτό που λές εσύ......αν ένα 17 χρονο κορίτσι συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών, ο νόμος δεν θα βάλει εναντίον του κοριτσιού??
άντε θα σου απαντάω με ένα ύφος ίσα ίσα για να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου(είσαι και ευαίσθητη καταθλιπτικιά παναθεμά σε)
α και gypsy .....Ο σεβασμός δεν απαιτείται... κερδίζεται.
καταλαβαίνεις φίλε ότι βάζεις τον εαυτό σου σε υψηλότερη θέση από το συνομιλητή σου κ κάνοντας το δικαστή τον κρίνεις γι αυτα που έχει πεί κ το παίζεις κ λίγο γάμιασ της γειτονιάς ξέρω δεν εχω διαβάσει το θέμα αλλά εχω μια παλαιότητα στο χώρο που νομίζω μ επιτρέπει να νουθετω τους καινούριος
Driver,
για το αρχικό σου ερώτημα θα σου έλεγα να ξαναδιαβάσεις τους όρους χρήσης.
Το παρόν φόρουμ δεν έχει σκοπό να "προετοιμάζει" μέλη για flame-wars.
Το θέμα κλειδώνεται.