θα το βρεις οταν ασχοληθεις με εσενα και οχι με τους αλλους.
Printable View
Οταν το εκανα αυτο,χορευα πρωι βραδυ σε μπαρ και κλαμπ,χαριεντιζομουν με τον καθενα,δεν ετρωγα τιποτα(λατρεμενες μερες)..
Ηταν ωραια,αλλα οσο κρατησε..δεν ηταν για παραπανω..
Συμφωνώ, ότι τόχεις ! Θα σου πάρει λίγο να το θυμηθείς, αλλά αξίζει τον κόπο!
Δεν εχω ιδεα τι θελω να κανω στη ζωη μου..λεω οτι ειμαι αναμεσα σε 2-3 σχολες,αλλα στην ουσια τιποτα δεν ξερω..
αυτο λεγετε κραιπαλη και οχι δουλεια με τον εαυτο μας..ποσο μαλλον λατρεμενες μερες.
ξερεις καμια φορα οταν ο τροπος ζωης μας ειναι χορευω,χαριεντιζομαι ή πινω ή δεν ξερω εγω τι αλλο,μια μαγικη δυναμη δεν ξερω ποια μας δινει μια χαστουκα με οποιαδηποτε μορφη για να ερθουμε στα ισα μας.
Chemistry σε δύσκολη ώρα έβαλες κι εσύ τέτοια ερωτήματα!
Ε,αυτο εκανα,γυρισα πισω στον εαυτο μου..
Το λατρεμενες μερες το ειπα που δεν ετρωγα..για τα υπολοιπα ντρεπομαι..δεν ημουν εγω..αλλα απ την αλλη αν δεν ηταν αυτο το διαστημα ισως ημουν πολυ χειροτερα απο περσι τωρα..
φυσικό είναι, εγώ είμαι 26 και ακόμα ταλαντεύομαι. Αφού σ' αρέσει ο Μάλαμας, πάρε κι αυτό!
http://www.youtube.com/watch?v=kzVwl...eature=related
Η νεραιδα ειναι; Θα τα ακουσω αυριο απ τον υπολογιστη να τρελαθω.
Απ τα αγαπημενα μου ειναι η αραχνη..
Lucky guess..βοηθησε κι η εικονα που εχει το βιντεο βεβαια..:P
να μην ντρεπεσαι απλα να κανεις ενα βημα μπροστα και να μην σε οριζει το αν θα φας!βρες τα με την νιφαδα δεν ειναι ευκολο ολοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε ετσι?
εισαι και μικρουλα ακομα..θα δεις ποοοοοσο θα αλλαξεις!η ηλικια σου ειναι πολυ σκατομαυροχαλο!εγω στα 17 ηθελα να φυγω απο το σπιτι ενιωθα μονη και οτι κανεις δεν με καταλαβαινε και ηταν ολοι εχθροι!θα δεις σε 2 με 3 χρονια ποσο διαφορετικα θα σκεφτεσαι!
θα λες μανουλα και θα σταζει μελι η γλωσσουλα!
Χαχαχαχα..μεχρι περσι,δεν ηθελα να ερθει η στιγμη που θα φυγω απ το σπιτι..φετος,με τους τσακωμους,την πιεση..θελω να φυγω..
Δεν αντεχω εδω μεσα.
Φανταστειτε οτι ακομα και την ωρα που εμπαινε το νεο ετος μαλωναν η μαμα μου με τον αδερφο μου! (απορω πως δεν ημουν εγω στη θεση του!)
Εμεις να δεις..μπορει να μαλωσουμε,και μιλαμε για μεγαλο καβγα,για απολυτως τιποτα!
Άσχετο τώρα! Τί ζώδιο είσαι;
νιφάδα ρώτησα το ζώδιο, γιατί σ' αρκετές περιπτώσεις εξηγείται με βάση αυτό,το γιατί δεν έχεις κατασταλάξει τι θες να σπουδάσεις, κ.λπ. Αυτά προς αποφυγή παρεξήγησης
Ταυρος..και πρεπει να εχω ωροσκοπο λεων!
Δεν ξέρω πολλά από ζώδια, αλλά αν δεν κάνω λάθος λένε, ότι ο ωροσκόπος σου είσαι μετά την ηλικία των 30. Λοιπόν πως όταν κάποιος δεν μπορεί ν' αποφασίσει τι θέλει να κάνει επαγγελματικά, βρέθηκα κι εγώ σ' αυτήν την φάση, είναι γιατί πρόκειται για καλλιτεχνική φύση. Του ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν π.χ. με χειροτεχνίες. Δεν θυμάμαι σε προηγούμενο ποστ, έχεις αναφέρει ότι σ' ενδιαφέρει η ηθοποιία; Πάντως κι αυτό παίζει.
Ναι,με ενδιαφερει ααρκετα.
Και τωρα που ειπες χειροτεχνιες..ακομα και τωρα μου αρεσει να κανω,αν και δεν πιανουν τα χερια μου.
Νιφάδα εντάξει μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά όλ' αυτά.. Κι εγώ ούτε τα πολυπιστεύω, αλλά κι ούτε ανήκω στην κατηγορία, με το που θα γνωρίσω κάποιον αμέσως να τον ρωτήσω το ζώδιο του για να δω αν μου "κάνει".. Σε ρώτησα κυρίως, επειδή κι εγώ άργησα πολύ να δω τί μου πήγαινε σε μένα καλύτερα επαγγελματικά και κατά πόσο αυτό έχει να κάνει, με την άποψη κάποιων σχετικά με τα ζώδια .. Για σένα όμως δεν είναι λίγο νωρίς ακόμα; Θάλεγα ν' αφοσιωθείς στο διάβασμα κι όσον αφορά στα ερωτικά να διεκδικείς, αλλά χωρίς να "πνίγεις" τον άλλον. Και για το τέλος. Οι μικρότητες που νιώθουμε για τους άλλους π.χ. ζήλια, κακία κ.λπ., τελικά μόνο εμάς πληγώνουν περισσότερο.