Μία σκέτη από γιουβέτσι!
Printable View
Μία σκέτη από γιουβέτσι!
θα ήθελα να πήγαινα σε ενα ομορφο μερος κάπου στην εξοχη για 10 (τουλάχιστον) μέρες με τον φίλο μου, να μην είχα καμια υποχρέωση, να έκανα μόνο βόλτες και να έπαιζα με τον εναν σκύλο και τις 3 γατούλες (μικρές κατα προτίμηση) που θα είχα εκει.
DRiver και λιγάκι anonymous
Γειά σας ,, δεν συμφωνώ που το κλίμα driver έγινε λίγο χύμα πιο πρίν ,, αλλά σόρυ σε.. driver και anonymous αν το δούνε που έδωσα εντύπωση ότι
κάνω κρίση και..έκρινα ? ήμουν ελάχιστα απότομη. Εγώ... σόρυ.
Ναστε καλά βρε.
Chemistry ,
Εγώ εννοείται φιλικά όχι πικαριστικά ,, ίσως δεν θές να δείξεις καθόλου ποιος είσαι,,
προσπαθώ να σε φανταστώ πως είσαι εξωτερικά.. έτσι για το καλό.. . δεν απαντάς .. μ α..δεν σου έκανα κάτι
Θα τρέχεις και εσύ βρε.... . Οκ καλά τρεξίματα.. .
Ααα Chemistry γειά σου..,,
παρακαλώ έλα στα προσωπικά μηνύματα , εκεί μόνο εμείς βλέπουμε το διαλογό μας έτσι ?, φιλαράκι
κάτι σε θέλω ,, ευχαριστώ.. .
εγώ πάλι θέλω να μην χάσω ούτε για ένα λεπτό κάποια συγκεκριμένα άτομα... να μάθω να μιλώ τέλεια γαλλικά (και ισπανικά) ...να γίνω διάσημη τραγουδίστρια...και να βρω επιτέλους μια πραγματική φίλη...
λοιπον chemistry ωραιο ερωτημα..
θα ηθελα λοιπον να μπορουσα να ειχα περισσοτερα χρηματα ετσι ωστε να υιοθετησω καποιο παιδακι που ζηταει αγαπη και να το μεγαλωσω οπως και το δικο μου....εχω ηδη ενα:-)
θα ηθελα επισης να ειχα κυνηγησει τα δυο μου ονειρα,το ενα το αγγιξα σε μεγαλο βαθμο κλαψ!το μπαλετο
και το αλλο να ειχα γινει ψυχολογος αλλα μολις εβλεπα μια δυσκολια δεν θα επαιρνα λεφτα σε κανεναν πιστευω!
κι ακομα κατι..να ειχα την ικανοτητα να γυριζω πισω τον χρονο..θα ειχαν μπει πολλα θεματα στην θεση τους με την παρον πειρα που εχω
Να είχα τώρα μια δουλίτσα και γενικά να είχα τακτοποιηθεί στη ζωή μου δίχως την εξάρτηση κανενός. Όχι να χάνω χρόνια σε ένα άσχετο ΑΕΙ που δε με ενδιαφέρει. Και ας μην είχα ούτε φίλους, ούτε ταίρι. Ξέρω, σαν όνειρο θερινής νυκτός ακούγεται στο Ελλαδιστάν. Και προχωρημένη επιθυμία για έναν 20χρονο, αλλά είναι γεγονός ότι σκέφτομαι πιο μπροστα από την ηλικία μου.
Να είχα μια γυναικάρα τώρα να της έκανα έρωτα, δεν είναι άνεφικτο αλλά δεν. Θα σας κάνω παρέα απόψε.
θα ηθελα να κανω σχεση!!! :)
Τι θα θελα τι θα θελα...Μμμμ να το σκεφτω...Μακάρι να ήξερα και γω!!!
κοκακολες σε κουτακι
θελω να φαω χορτα με λεμονι!!! :) :) :)
θελω να παω στη χωνολουλου
θελω να δειρω μια ψυχη
θελω να φιλησω τον τουση
θελω να κατσω στον αξελ
θελω να αδυνατισω
θελω να φορεσω φουστα
θελω να ξημερωσει να παρω τα φαρμακα μου
θελω τα παντα
τον αξελ δεν τον ξερω, τα δοντια του τουση ειναι ελεεινα, και δε χρειαζεται να αδυνατισεις, οι αλλες πρεπει να χοντρυνουν!
τοσα πολλα εισαι ?
θα ηθελα... να... τον δω!
θα ηθελα να τον νιωσω ξανα
επισης
θα ηθελα να περασουν αυτοι οι 2 μηνες!
θα ηθελα να υπηρχε η χωρα του ποτε,να την εβρισκα,να την ''επλαθα''οπως ηθελα και να εμενα εκει για παντα!!επειδη ομως αυτο δεν γινεται,θελω ενα μονο πραγμα..ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ...απορω,γιατι να ειναι τοσο δυσκολο για μερικους....
Γλυκουλα μου,τι καλη ψυχουλα που εχεις...:)
Να γύριζα τον χρόνο πίσω!
Όταν ο χρόνος Γίνεται στιγμή Ζεις την αιωνιότητα....
http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM
Nightmare,ποσες φορες το εχω ευχηθει αυτο..δυστυχως ομως δεν γινεται,γινεται??
ειναι αυτο που λεμε'' you don't really know what you've got 'till it's gone''.....
Δε θα ήθελα κάτι να αλλάξει..Θα ήθελα όμως πολλά πράγματα να καλυτερεύσουν και να είναι πιο εύκολα. Μία απλή καθημερινότητα χωρίς άγχος κ προσδοκίες.
θα ηθελα να παει ολος ο κοσμος ο ********ς ο ηλιθιος ο συμφεροντολογος στο ΔΙΑΟΛΟ για παντα, και να παραμεινουν μονο αυτοι που με καταλαβαινουν κι ανηκουν στο κοπαδι μου, μαζι και η γυναικα μου φυσικα. ειμαι εγωισταρος το ξερω ομως δεν αξιζεται κατι παραπανω.
Θα ήθελα το πρωί που θα ξυπνήσω να είναι όλα χιονισμένα! :D
θελω να ερθει το αυριο
δεν ξέρω τι θέλω.. όλα τα θέλω...
θα ηθελα να χεσω μεσα σε ενα κουτι και να το στειλω στο σπιτι του μαλακα που υπεγραψε το μνημονιο
κατι θελω να αλλαξει....
θα ηθελα να εξαφανιζομουν απο εδω που ειμαι αυτη τη στιγμη. αυτη τη γαμημενη στιγμη να ημουν σε αλλο σπιτακι, οπουδηποτε να μην ακουω αυτα που συμβαινουν στο γηροκομειο που ζω. αυτο επρεπε να το ειχα γραψει απ'το ξεκινημα.
.... λαθος θεμα!!!
Μια ήρεμη ζωή,απλή,λιτή με αληθινό χαμόγελο,νιώθω ότι έχω χάσει τα πάντα κ αυτό που θα ήθελα ήταν να μη ξέρω να κλαίω να πονάω να είμαι ευαίσθητη να ονειρεύομαι, θέλω να χαθώ...
Όχι, ρε emy, γιατί να χαθείς; Mια χαρά άνθρωπος είσαι...
ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή!
Διακρίνω μία τάση αυτοκτονίας, μία πυρομανία, μία ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης... Θλίβομαι και γω βαθιά..