κι εγω σ'αγαπαω RainAndWind, κι αμα σταματησεις να εισαι τοσο μιγιαγγιχτη ακομα περισσοτερο!
Printable View
κι εγω σ'αγαπαω RainAndWind, κι αμα σταματησεις να εισαι τοσο μιγιαγγιχτη ακομα περισσοτερο!
πηγάζει από σένα και εσύ την αυξομειώνεις
Χρειαζεται ενσυναισθηση , πιστευω να καταλαβαινεις την κακια. Δεν ειναι παντα κακια αυτο που βλεπεις αλλα κομπλεξ, διαφορετικη λογικη , συνδυασμος σκεψεων ακυρος ή ενα σωρο πραγματα. Σιγουρα βεβαια δεν θα ηθελες να συναντησεις καποιους που ειναι πραγματι "κακοι" σε βαθμο να σε βλαψουν. Ανεκτικοτητα ισως χρειαζεται? Ποιος ξερει , αλλα καλο ειναι να χεις το ταλεντο να βλεπεις πισω απο τα πραγματα? Πρεπει να καταλαβαινει οταν οι αλλοι ή εσυ δεν μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους? Πρεπει να εξηγεις με διαλογο ακομα και τα αυτονοητα?
Πονος γαμω την ******* μου , γιατι δεν μπορω ή δεν μπορουν οι αλλοι να καταλαβουν τα αυτονοητα? Φταιει η διαφορετικοτητα του καθενος?
Τεσπα, δεν εχω καποια απαντηση να δωσω σε γενικες γραμμες.
και που ξερεις οτι δεν εχω συναντησει ηδη και δε με βλαψαν ? αν και δε γνωριζω τι εννοεις ακριβως λεγωντας το αυτο, εγω παντως το εχω ξαναπει οτι στο παρελθον εκανα παρεα με κωλοπαιδια, και ειχα και καμποσα μπλεξιματα, αυτος ειναι ενας λογος που παρατησα και τις σπουδες μου (ο αλλος ειναι λογο στρατου, κι επειδη δεν αντεχα και δεν εβλεπα μελλον), και κατεληξα αντικοινωνικος να μην εμπιστευομαι τους ανθρωπους. αρα θα μπορουσαμε να πουμε οτι η κλειστομυαλια και η αγνοια κατα καποιο τροπο οδηγουν στη κακια ? γινεσαι κακος επειδη δε μπορεις να ερθεις στην θεση του αλλου κι ετσι τον αδικεις ? ή καπως ετσι.