-
Φιλε δεν περασα ακομα απο την επιτροπη, εφοσον ειναι το τελευτεο σταδιο της διαδικασιας, σε καλουν μετα απο 2 βδομαδες με 1 μηνα max απο την στιγμη που ετοιμασεις τα χαρτια σου μεσω φρουραρχειου - 424. Δεν ξερω αν το εχεις κανει ακομα, αν οχι, στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα να σου πω πως ακριβως εχει το πραγμα, αλλιως, ψαξε σε αυτο το site -> omhroi.gr υπαρχει λεπτομερως η επεξηγηση της διαδικασιας
Παντως να ξερεις ολη η διαδικασια, απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι τυπικη, γραφειοκρατεια καθαρα, αρκει να εχεις καποιο χαρτι που να γνωματευει το προβλημα σου, προσφατο θα ελεγα
-
ευχαριστω πολυ φιλε μου.
θα το ψαξω στο ιντερνετ και αν εχω αποριες θα σου στειλω inbox για να σε ρωτησω περισσοτερα.
-
Αδερφέ είχα παρόμοιες τάσεις στη θητεία μου...έχω πάρει αναβολή κιόλας επειδή μάλωσα άσχημα με έναν αρχιλοχία. Θα σου πρότεινα να αντέξεις. Κάτσε εκεί που είσαι, τόσοι και τόσοι άντεξαν. Αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν αντέχεις, πάνε μια επίσκεψη στο ΣΤΕΠ αλλά πες το και ξαναπες το ότι δεν θέλεις αναβολή στρατεύματος. Στο λέω, αν πάρεις αναβολή θα το μετανιώσεις. Τώρα, για Ι5 δεν ξέρω, αλλά να ξέρεις ότι μετράει πολύ να έχεις ολοκληρώσει τη θητεία σου κανονικά για την μετέπειτα ζωή σου. Δεν είναι μόνο το "δημόσιο" που λένε, γενικά όπου πεις ότι έχεις Ι5 η έχεις πάρει αναβολή σε κοιτούν με μισό μάτι. Υπομονή, αδερφέ.
-
-
καλησπέρα παιδιά απο το σπίτι μου πλέον.
Σήμερα μετράω 124 μέρες ακόμα να απομένουν.
Τα προβλήματα στην έξω ζωή μένουν ίδια ίσως να χειρροτερεύουν λίγο.
Κατανόηση απο εκεί που είμαι άρχισε να αχνοφαίνετε στο βάθος.
Είμαι κάπως καλύτερα,αγχώνομαι λιγότερο,έχω και μια Stress-Ball.Άρχισα να διαβάζω και ένα κόμικ , το οποίο ξεχνιέμαι αρκετά.
Βοηθάω όσο μπορώ κατά εκεί με τις δυνάμεις μου,αλλά ελπίζω να υπάρχει και βοήθεια που μπορεί να γυρίσει.
Άδειες δεν μου έχει μείνει ουτε 1, και έχω μπροστά μου 124 μέρες,ελπίζω να περάσουν.
Σας ευχαριστώ,για το θάρρος που μου δείνετε και με τον τρόπο τον οποίο μου μιλάτε,απο οτι φαίνετε τα πράγματα προς στιγμή τα βγάζω πέρα με Ι1,ακόμα.Ι5 δεν πιστεύω να βγεί τελικά,και το θέμα αναβολή αρχίζω και το κοιτάω με εχθρικό ύφος...
Αυτά τα λίγα απο εμένα,
οπως ειπαμε "άλλοι και άλλοι έβγαλαν τον στρατό,και εγώ με τόσες σφαλιάρες δεν θα τον βγάλω ?"
Θα μαθαίνετε νεότερα μου,εάν είστε απο Θεσσαλονίκη κάποιοςκαι θέλει να έρθει για βόλτα εκεί που είμαι, ας μου στείλει ΡΜ ,γιατί δέχονται εξωτερικά άτομα χωρίς πρόβλημα,κυρίως για όταν έχει καλό καιρό είναι πανέμορφα.
Δεν θα πω που είμαι για παν-ενδεχόμενο. :)
-
Παιδιά καλησπέρα, 77 μέρες ακόμα έμειναν ...
Εγώ είμαι καλύτερα με βλέπει ο ψυχίατρος μου ,και μιλάμε δεν παίρνω φάρμακα,είμαι καλύτερα αρχίζω σιγά σιγά και βρίσκω τις παρέες μου παρότι ξανα χώρισα,μάλλον οριστικά μακάρι να αλλάξει κάτι γιατί καψουρεύτηκα.
Κατά τα άλλα με ποιάνει καμιά φορά άγχος αλλά το ελέγχω της τάξεως γράφω κάτω αυτό που σκέφτομαι και βρίσκω πιθανές λύσεις..
Δεν μου μένει πολύ πιστεύω οτι θα αντέξω :)
Αυτά προς στιγμή ,να προσέχετε ...
-
Καλημέρα Πέτρο!
Είσαι παληκάρι φίλε μου.
Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμα.
Αντιμετώπισα παρόμοια προσωπικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, αλλά, με τη βοήθεια του Θεού, το πάλεψα και κατάφερα να ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.
Να προσεύχεσαι καθημερινά και να ζητάς από την Παναγία μας να σού δίνει αντοχή, καρτερία και υπομονή, να μπορείς να υπομένεις τις δυσκολίες.
Όλα θα πάνε κατ'ευχήν.
Καλή συνέχεια!
-
το πέρασα και αυτό .
Το πρωί πάω να πάρω το απολυτήριο μου :) :) :)
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας... :) Να'στε καλά.
Πλεόν θα συνεχισω σε κεντρο ψυχικης υγειας!