Ναι, αλλα εχω υπ όψην σοβαρά πλέον να ξανακατεβω Κρήτη γιατι εδω δεν την παλεύω. Η Αθήνα παλεύεται μονο υπο κατάλληλες προϋποθέσεις και δημόσιες σχέσεις.
Printable View
Ρόλεξ αγοράζουν μόνο όσοι πίνουν το αίμα τρίτων.
Χώρια που τά'χουν μόνο γιά μόστρα γιατί αν ήταν εραστές χρονομηχανών
θα έπαιρναν με μηχανισμό 100 παλμών σε κάθε δευτερόλεπτο.
Φυσικά όχι με 20ευρώ
(εκτός και αν κάναμε μαζική παραγγελεία ...χαχαχα!!)
Υ.Γ Sorry για το OffTopic
##
Εγώ θά'θελα να περνούσα τον Μπράλο γιά βόλτα.
Διαδρομή γεμάτη φουρκέτες μέσα σε πράσινο και βράχο.
Κανονική ψυχοθεραπεία !
Βαρέθηκα την πόλη μου και την στενομυαλιά της:
πολύ αυτοκίνητο, επίδειξη και copy-paste μαγαζιά.
Γιατί τι έχουν τα ρολόγια των 20(και πολλά λέω) ευρώ;
Μια χαρά δείχνουνε την ώρα και δε χάνουνε λεπτό...
εκτός κι αν είναι θέμα lifestyle, αλλά πολλοί δε νοιάζονται
κι εγώ καθόλου...
Tι μαζική παραγγελία;
Ένα ανά τριετία κι αν τραβήξει και περισσότερο
προς τι η αντικατάσταση;
σόρι για το offtopic
Από ορεινές διαδρομές παλιότερα
-δεν ξέρω αν υπάρχει πια, μάλλον θα 'χει καταργηθεί-
(τραίνο) σιδηροδρομική γραμμή από Βουλγαρία
με κατεύθυνση προς Σταυρούπολη (διασχίζει όλα τα στενά του Νέστου).
Το «Δέλτα» του Νέστου προστατεύεται
και είναι από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης.
"στα στενά του Νέστου δεν πηγαίνει κανενός είδους δρόμος,
είναι προσβάσιμα μόνο με τρένο ή με τα πόδια!"
http://nestosriver.blogspot.com/
...όχι όχι με παρεξήγησες!
(και είναι δικό μου σφάλμα γιατί δέν ξέρω να γράφω και συχνά -με το δίκιο τους- με παρερμηνεύουν παρά την καλή μου πρόθεση)
Το διορθώνω:
"Φυσικά ρόλεξ και τάγκ όχι με 20ευρώ" ήθελά να πώ
και συνεχίζοντας:
"(εκτός και αν κάναμε μαζική παραγγελεία ...χαχαχα!!)" ...γιά ρόλεξ και τάγκ
(...επίσης, γιατί Πού? να βρείς τέτοια με 20 ευρώ,
(ακόμη και αν όλοι μαζί εδώ μέσα , αλλά και όλοι από την γειτονιά! να μαζευόμασταν)
##
σιδηροδρομική γραμμή από Βουλγαρία
με κατεύθυνση προς Σταυρούπολη (διασχίζει όλα τα στενά του Νέστου).
Ναι, είναι σπουδαίατα τοπία αυτής της διαδρομής !!
Και η από μετά το Κιλκίς προς την Ροδόπη, επίσης
εγω κοντα στο εναμιση μηνα.οχι λογο οικονομικου παντως.
giati evitaki??? ego re paidia vgaino area kai pou alla me to zori k i alitheia einai oti protimo na meno spiti...den me gemizei pleon to exo kai eidika ta polu gemata magazia!! anisuxo pote den imoun etsi....k meno spiti kai kathomai me tis ores ston upologisti!!!!!! :/
[QUOTE=salala;337079]giati evitaki??? ego re paidia vgaino area kai pou alla me to zori k i alitheia einai oti protimo na meno spiti...den me gemizei pleon to exo kai eidika ta polu gemata magazia!! anisuxo pote den imoun etsi....k meno spiti kai kathomai me tis ores ston upologisti!!!!!! :/[
δεν εχω πολλες φιλες στην αθηνα,λογο χρονιας καταθλιψης και τωρα που εχω σχεση γενικα δε μου αρεσει να πηγενω οπου εχει πολυ κοσμο.δε μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
εγω βδομαδα θα μαι καθε μερα εξω κ βδομαδα δε θελω να δω κοσμο.αναλογα τη διαθεση.τωρα που ανοιγει ο καιρος ομωςςςςς
και εγω έτσι έλεγα τώρα που ανοίγει ο καιρός θα βγένω και πάλι μέσα καθομαι!!! εβιτακι μια απο τα ιδια κορίτσι μου! παθενα κρισεισ πανικου μου το γυρισε σε καταθλιψη και ενω πέρνω αντικαταθλιπτικά εδώ και 3μιση μήνες να βγω εξω δεν πολυ-ψηνομαι!! καλα νοιωθω αλλα πλεον το εξω δεν με γεμίζει!
εγω πρωτα επαθα καταθλιψη και μετα κρισεις πανικου χαχα!!!εγω καλα ειμαι τωρα δε περνω φαρμακα,αλλα εχασα πολυ χρονο και δεν εκανα φιλους :(
ποτέ δεν είναι αργά όμως!!! αν είσαι σε καποια σχολή απλα προσπαθησε να δυκτιωθεις λιγο!! εγω παλι φιλουσ εχω κολλητουσ δεν εχω πλεον και νομίζω με εχει επηρεασει πολυ αυτο!! να σε ρωτησω (βέβαια δεν ειναι καταλληλο το θεμα για εδω) ποσο καιρο εχεις που σταματησες την αγωγη?? εισαι καλα τώρα,εννοω σε πιάνουν κρίσεις ή περίεργα ???
θα σου στειλω μηνυμα γτ εχουμε βγει ηδη εκτος θεματος :)