τι ακριβως ενοεις οταν λες οτι δεν υπαρχουν??διεστραβλωνεις τις καταστασεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα η απλα εχεις καποιες παραισθησεις?αυτο που λες εχει πολλα υποκαταστατα,διευκρινησου λιγο αν θελεις
Printable View
τι ακριβως ενοεις οταν λες οτι δεν υπαρχουν??διεστραβλωνεις τις καταστασεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα η απλα εχεις καποιες παραισθησεις?αυτο που λες εχει πολλα υποκαταστατα,διευκρινησου λιγο αν θελεις
γινε΄λιγο ποιο σαφης..εχεις παραισθησεις η απλα διεστραυλωνεις τις καταστασεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα?τι ενοειςοταν λες πως δεν υπαρχουνε αυτα που βλεπεις?
μαλον παραισθησεις :(
Στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Παρακαλώ τα παλαιότερα μέλη να παροτρύνουν τα νέα μέλη να μην γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες/greeklish.
Ευχαριστώ.
καλο θα ηταν να μιλησεις τοτε με καποιον ειδικο
πρωτα απ'ολα θα σου πω να μην απελπιζεσαι,ολοι εχουμε παθει ολο και κατι,ορισμενοι ανθρωποι ομως πρεπει να το αντιμετοπισουν με θεραπεια..
ποσο συχνες ειναι οι παραισθησεις?βλεπεις διαφορα σε καθημερινη βαση?
σε γενικοτερα πλαισια η ζωη σου ηταν σχετικα καλη πριν απο αυτο?σε ρωταω γιατι πολλες φορες οι παραισθησεις ειναι αποτελεσμα αγχοτικων καταστασεων και πιεσεων..
αν δεν κανεις χρηση καποιας ουσιας,καλο θα ηταν να επισκεπτεις καποιον ειδικο,ωστε να κανει την γνωματευση του και να κρινει αν χρειαζεσαι θεραπεια,που πιθανον να χρειαζεσαι
δεν ειναι κακο,καντο εγκυρα ομως,για να εχεις και ποιο επιθυμητα αποτελεσματα
θελεις να μας πεις τι δραστηριοτητες εχεις?πηγαινεις σχολειο,σπουδαζεις?ασχολει σαι με κατι?
to vlepo otan ime kaka psixologika
Συγχωνεύτηκαν τα δύο θέματα του μέλους fantasma.
Παρακαλώ -για ακόμη μία φορά- όχι greeklish.
εντακσι 2 θεματα μαζι δεν θελο να μιλισο με καπιον αγνοστο
κοιτα..αν δεν εισαι τρολ-ζηταω ταπεινα συγνωμη αν δεν εισαι-και υσχιουν ολα αυτα που μ ελεγες σε πμ,τοτε πρεπει να πας οπωσδηποτε σε καποιον ειδικο
καλα,εχε τον νου σου οτι εδω μπαινουν ανθρωποι που εχουν πραγματικα προβληματα και χρειαζονται στηριξη
καθισε και σκεψου αν ολα αυτα που παραθετεις ειναι σοβαρα η αν μας δουλευεις
και στις δυο περιπτωσεις μαλλον θα πρεπει να ειδοποιηθει η μητερα σου γι' αυτα που μου ειπες οτι ασχολεισαι γιατι σου κανουν κακο
τι ενοισ ποθ ασχολουμε με το μεταφισικο ενοισ ? νε εχο και blog με αφτο το θεμα
ali mia apesia mera
Κανε κουραγιο φιλε, θα ερθει και καλυτερη μερα :)
Γιατι?Της το εχεις απαγορεψει της μερας να ειναι καλη?
ολα απεσια ινε και μου πανε απεσια δεν αλαζουνε
:'( :( axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx
αλι μια κακι μερα
ολα κακα μου πανε εφτιχοσ εχο το μεταφισικο και διαωαζο και κσεχναο
exo to blog me 8ema to metafisiko ali mia apesia amera :(
λιγο ψοφος ειναι, αλλα αν περπατας ζεστενεσαι
axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
δεν μπορο αλο ̈́(
Ίσως οι μέρες σου να είναι απαίσιες γιατί εσύ το επέλεξες, το σίγουρο είναι πως αν δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις μην περιμένεις θαύματα. Κανείς δεν θα σε αγαπήσει αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, κανείς δεν θα θέλει να κάνει παρέα μαζί σου αν είσαι πάντα μες την μαύρη μαυρίλα.
Ξεκόλλα απ το ίντερνετ, βγες έξω, περπάτα δες μια ταινία διάβασε ένα βιβλίο΄, χαμογέλα στους ανθρώπους και ίσως σου χαμογελάσουνε και αυτοί.
Το κυριότερο όλων βρες έναν ψυχολόγο και δως του χρόνο να σε βοηθήσει. Δεν είναι δουλειά του να σε κάνει ευτυχισμένο αλλά να σε βοηθήσει να βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά δυστυχισμένο και να το αλλάξεις. Έχεις μέσα σου όλα όσα χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την ζωή σου, απλά χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει να τα ανακαλύψεις.
Πριν ζητήσω βοήθεια σκεφτόμουν πως δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτό που είμαι και να με κάνει ευτυχισμένη, και είχα δίκιο.
ΕΓΩ άλλαξα όλα αυτά, ΕΓΩ βρήκα την δύναμη να σηκωθώ από τον καναπέ και να βγω απ το σπίτι, ΕΓΩ κατάφερα να βγω απ την θλίψη και να νιώσω και πάλι χαρά, απλά χρειάστηκα κάποιον να μου δείξει τον τρόπο.
Είσαι μόλις 18 χρονών μην χαραμίζεις την ζωή σου στη μιζέρια, ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
:'( :'( ινε δισκολα πολιιι ινε δισκολα να τα αλακσο μονο ο 8ανατοσ ινε λιτροσι
Ξέρεις κάτι? Με όλο τον σεβασμό για αυτά που αισθάνεσαι, δεν θέλω να τα μειώσω αλλά……….
Ο θάνατος δεν είναι λύτρωση, εκτός και αν είσαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με φριχτούς πόνους και καμιά ελπίδα βελτίωσης. Ξέρω ανθρώπους που έχουν καρκίνο με τις μεταστάσεις να ξεπηδάνε σαν μανιτάρια με τα μαλλιά τους πεσμένα μια σκιά αυτού που κάποτε ήτανε και συνεχίζουν να το παλεύουν κάθε μέρα αρνούμενοι να πέσουν αμαχητί.
Η ζωή μπορεί να είναι ωραία αρκεί να της δώσεις μια ευκαιρία.
Τι θα πει είναι δύσκολο?
Ποιος σου είπε ότι θα είναι όλα εύκολα?
Ποιος σου είπε ότι το να πεθάνεις είναι εύκολο?
Αγαθά κόποις κτώνται…….
Τίποτα δεν θα σου δοθεί στο πιάτο, γιατί κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα, το χρωστάς όμως εσύ στον εαυτό σου να το παλέψεις και να βγεις απ όλο αυτό νικητής……….
Υπάρχει λύση, κάνε κάτι!
pos ka8e mera ime 8limenos i fatsouala mou =======> :( den mpolo na kano tipota gia na ime eftixismenos sto skatomeros pou zo
Στο σκατομέρος που ζεις ζούμε όλοι μας. Για κανέναν τα πράγματα δεν είναι ρόδινα άσχετα με το τι δείχνουμε προς τα έξω.
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δες πάλι κάποιον ειδικό, δωσ του χρόνο να σε βοηθήσει.
Το ξέρω πως όλα τώρα φαντάζουν τραγικά αλλά πίστεψέ με υπάρχει τρόπος να τα αλλάξεις. Υπήρξα στην θέση σου, ξέρω πως νιώθεις, μπορώ να καταλάβω τις αμφιβολίες σου για το αν μπορεί να σε βοηθήσει η ψυχοθεραπεία για το αν θα μπορέσεις κάποτε να νιώσεις και πάλι χαρά. Όμως αν το θέλεις πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να το προσπαθήσεις και πίστεψέ με αξίζει τον κόπο. Είσαι πολύ μικρός για να παραιτηθείς απ τη ζωή.
Χιλιάδες ανθρώπων βρέθηκαν στην θέση σου, χιλιάδες το πάλεψαν και τα κατάφεραν. Είμαι σίγουρη πως αν το θελήσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Αρκεί να το προσπαθήσεις……..
:( ινε πολι αργααα τοραα
Καλημερα φαντασματακι :)
καλιμερουδια σου
αλι μια απεσια μερα