ποιος ειπε να γυρνας την πλατη?
Printable View
ποιος ειπε να γυρνας την πλατη?
άφησα τον εαυτό μου να τον ΄κουράρουν' οι δικοί μου και ο φίλος μου. Ανεξαρτησία ήθελα αλλά πού να τολμήσω. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο διάστημα.. Αλλά δε μου το δικαιολογούσα.Με πίεσα, πίεσα τους δικούς μου, πίεσα το φίλο μου, με πίεσε κι αυτός, ε πρέπει να κάνω τώρα κάτι για μένα. ουσιαστικό... και πνίγομαι εδώ... τη σιχαίνομαι την πόλη...και όλα..και εμένα...
ποιο ειναι το ουσιαστικο που θα θελες να κανεις?
Πανελλήνιες δεν ξαναδίνω..απλά μου έχψω υποσχεθεί ότι όταν τελειώσω θα γίνω ηθοποιος..το ουσιαστικό...απλά να είμαι καλά όταν είμαι μόνο με εμένα...
μαλλον μπερδευεσαι.να γυρνας πλατη σε ατομα που δεν αξιζουν μονο.αυτο ειπαμε και ισχυει,ναι.
και τωρα γιατι παιρνεις φρασεις και τις παρερμηνευεις?τι ειναι αυτο?
δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα με το τι δείχνω που φαίνεται σαν απαξίωση
αν axl100 λες για το πιο πανω ποστ ελεγα οτι θελω να ειμαι καλα οταν ειμαι μονο μ εμενα οχι ειμαι
μαλιστα.αυτο καταλαβες?συγνωμη αν ερχονται πανω σου μεθυσμενοι και οι υπολοιποι δε σε βοηθανε ναι κι εγω τους απαξιωνω ολους αυτους.δε μιλαμε ομως για το κοινωνικο συνολο μιλαμε για αυτους που βρισκονται εκει τη δεδομενη στιγμη.δευτερον το να θελει καποιος να μεινει μονος του και ετσι να νιωθει καλα δεν ειναι απαξιωση στο κοινωνικο συνολο.που κολααει το κοινωνικο συνολο?
δεν ξέρω ούτε ξέρω ποιοι είναι οι πάντες, ούτε ποιον απαξίωσα, ούτε πού είναι το κακό στο να μην μπορώ στη φάση που βρίσκομαι να αναλύσω τι ακριβώς είπα έτσι ώστε να φανεί σαν απαξίωση. Ούτε ξέρω γιατί ακόμα και εδώ πρέπει να νιώσω ενοχές για κάτι. Έστω και απροσδιόριστο.Καίτη σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια.
nantiaki συμπερασματα λανθασμενα βγαινουν ευκολα τελικα.ουτε εγω καταλαβα τιποτα!φυγαμε απο το θεμα σου χωρις λογο. ανουσια τελειως.κατα τη γνωμη μου πρεπει να σταθεις στα ποδια σου,να το δουλεψεις το θεμα και να μη φοβασαι.στο εχω ξαναπει
εγώ έχω να σου axl πω απλά ότι είσαι εκτός θέματος, συγνώμη για τη σύγχυση που δημιούργησα και για ο,τι λέω που μπορεί τοσο άνετα να παρερμηνευτεί
οπως δε φοβηθηκες με τον φιλο σου ετσι να αντιδρασεις και στο δρομο και οπου αλλου σου τυχει.δε ξερεις που μπορει να ειναι.δε θα κλειστεις σπιτι ,ουτε σωματοφυλακα θα εχεις!θα υπερασπισεις τον εαυτο σου,οπως το εχεις ξανακανει
Συγνωμη αν κουραστηκατε κοριτσια, αλλα δεν μπορειτε να αλλαξετε την πραγματηκοτητα οσο και να προσπαθειτε, εννοειται πως δεν με καταλαβατε αφου δν θελετε να καταλαβετε. Σας εξηγω πως δεν μπορειτε να τα βαλετε με την κοινωνια οσο αδικη και αν σας φαινεται και για αυτο δεν πρεπει να ειστε αντικοινωνικες.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ
Προσπαθώ Καίτη μου..
εσυ καταλαβες δηλαδη.συγνωμη αλλα και εσυ δε πρεπει να μας κανεις υποδειξεις για αυτα που στηριζουμε με επιχειρηματα και δεν πρεπει να αερολογεις.το οτι δεν μας καταλαβες δε σημαινει αντικοινωνικοτητα
οκ ρε συ αν πιστεύεις ότι ξέρεις τι εννοεί αυτός που λέει κάτι για τον εαυτό του καλύτερα από τον ίδιο είναι δικό σου θέμα αυτό.. άλλωστε δεν θα χρειαστείς άλλα επιχειρήματα...το έσβησα το αρχικό ποστ γιατί δεν ήξερα να το διαγράψω αλλιώς..
Καίτη για να είμαστε κοινωνικοί κατά την άποψη εδώ πρέπει να στηριζόμαστε πάνω στο κοινωνικό σύνολο το οποίο εκπροσωπείται... από όποιον να' ναι, να μην πάμε μόνες μας πουθενά και όταν είμαστε μόνες να κοβόμαστε και να θυμώνουμε με τον εαυτό μας. Έτσι και θέλουμε να νιώσουμε καλά με την πάρτη μας, απαξιώνουμε, το σύνολο, τα μέρη, όλα, και χαιδεύουμε και αυτιά. Συγνώμη αλλά είμαι αρκετά ευαίσθητη (αν και δεν μου αρέσει να αναγκάζομαι να το πω επειδή προφανώς δεν γίνεται κατανοητό) για να αντέξω τα ''επιχειρήματά σου'', axl100. Με πληγώνουν και με θίγουν άσκοπα
ναι το ακουσαμε και αυτο ...nantiaki μην δινεις σημασια σε ανυποστατα λογια .μακαρι να μιλουσαμε μονες γιατι υπαρχει συνενοηση
Δλδ κατα την αποψη σου Καιτυ , "δεν θελω κανεναν, "μισω αυτη την πολη","δεν με καταλαβαινει κανεις", "θελω να ειμαι μονη μου", "ιδιαιτερα κοινωνικη δεν ειμαι","ειμαι κλειστη πολυ","οι συναδελφοι μου δε με χωνευουν καθολου", "δεν τους εχω και σε τοση εκτιμηση","με τα μουτρα κατεβασμενα","φοβαμαι να κανω η να πω οτιδηποτε" ειναι δειγματα υψηλης κοινωνικοτητας?
Πράγματι.. Όπως και να χει εγώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
το κύριο πρόβλημα είναι ότι πάνω από τα μισά δεν τα έχω πει καν και στα άλλα μισά έχεις από μόνος σου εντείνει την έννοιά τους. άμα σ αρέσουν εσένα έτσι να τα λες και να τα γράφεις εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ
καλα αυτος συνεχιζει ρε συ...θα τρελαθουμε...
Λυπαμαι που στενοχωρεθηκατε, δεν ηταν η προθεση μου, αλλα πιστευα πως μιλαω με λογικους ανθρωπους.
Είναι αγένεια εφόσον ξέρεις ότι έχω σβήσει το αρχικό ποστ να βάζεις σε εισαγωγικά λόγια που ισχυρίζεσαι ότι είναι δικά μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. οι ερμηνείες σου είναι. το γράφω τώρα για να το δει αν μπει κανείς τυχαία και τα δει όλα αυτά!