ειδες, η μοναξια ειναι μονο στο μυαλο μας επειδη αποφευγουμε τους αλλους
Printable View
ειδες, η μοναξια ειναι μονο στο μυαλο μας επειδη αποφευγουμε τους αλλους
seuxaristo polu gia tin apantisi! einai akrivos etsi opos ta les! fainesai omos dunatos xaraktiras apo ta legomena sou..apo tis prospatheies pou kaneis diladi..
Δεν είναι και απόλυτο, άμα τους πλησιάζεις και σου γυρνάνε την πλάτη. μπορει να τους δινεις τον καλυτερο σου εαυτό, να μην το εκτιμανε επειδη στη σκεψη τους δεν κολλας μαζι τους οποτε σου γυρναν την πλατη.
giati, μήπως το πρόβλημα σου ειναι που δεν έχεις φίλους? συνήθως τα συναισθηματα που νοιώθεις συμβαινουν άμα δεν έχουμε φίλους, γιατι νοιωθουμε λες και δεν εχει νοημα η ζωη μας, νοιωθουμε λυπημενοι, μίζεροι και άχρηστοι και ας κατα τα λοιπα μη μας λειεπει τιποτα, ότι περνανε χαμενες οι μέρες μας και ο πραγματικος λογος που μενουμε σπίτι ειναι επειδή δεν έχουμε φίλους να παμε να τους βρουμε.
θα παρω και γω ω3 .....μπας και...καλο κουραγιο παιδια.....!!!γιατι μου....καλη σου δυναμη....δεν εισαι μονη....ειμαστε πολλοι.....εως παρα πολλοι!
Δεν διαφωνώ, το σίγουρο είναι πως δεν υποτιμώ τον εαυτό μου επειδή δεν με αποδέχονται ούτε προσποιούμε κάτι που καθόλου δεν έιμαι για να με κάνει ο καθενας παρεα. Οι λόγοι μη αποδοχής που αναζητάς μπορεί να ναι απλά η διαπίστωση της διαφορετικότητας χαρακτηρα και ότι κατέβαλες το άπαν των δυνάμεων σου για να γίνεις αποδεκτός. Και απόδειξη για μας που γραφουμε εδω είναι οι λίγες μας παρεες έξω και η παρουσια στο φορουμ. Συμπέρασμα μου στη ζωή, τους πολλούς να τους αντιμετωπίζω.
οταν ομως θελεις και ζηλευεις αλλες παρεες τι κανεις? ετσι νιωθω εγω..
alx.. δεν συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό που λες, γιατί υπάρχει κι η καλή ζήλια ή θαυμασμός κι ίσως αυτήν εννοεί η "γιατί"!
Αυτή λοιπόν η "άλλη" ζήλια μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι βλέποντας τα προτερήματα των άλλων,
χωρίς να τον φθονούμε, αλλά να θέλουμε κι εμείς να τον πλησιάσουμε με τις δικές μας δυνατότητες!
αχ ποσο δυσκολο ειναι αυτο που λες... δεν μπορω...
σημερα εκλεισα ραντεβου σε ψυχολογο και ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα παει..
Είναι λογικο να νιώθεις έτσι. Πάντως ΜΠΡΑΒΟ και σε σένα!!! Μην φοβάσαι τίποτα απλά να έχεις υπομονή και θετικότητα :)
christina μου , πρεπει να προσεξω κατι? και αν χρειαστω και φαρμακα? Σημερα πηρα και τα Ω-3!
Καλημέρα γιατί,
Καλά είσαι? Προσπαθώ να σου στείλω μνμ. Πρέπει νάναι γεμάτο το inbox σου.
Kalimera Markela! steile mou!
Markela sou stelno alla den exeis xoro sta eiserxomena gia na to dexteis
Το συγκεκριμένο που αναφέρω δεν είναι φάρμακο αλλά διατροφικό συμπλήρωμα με ηρεμιστική δράση.
Φάρμακα δεν έχω πάρει ποτέ μου ακόμη και η βαλεριάνα δεν θεωρείται φάρμακο αλλά φυτικό προϊόν.
Αλλά όσοι έχουν περάσει κρίσεις πανικού καταλαβαίνουν τί λέω, όταν νοιώθεις ότι βγαίνει από μέσα σου κάποιος άλλος
που δεν μπορείς να τον ελέγξεις ενώ το θέλεις τότε τί κάνεις;
einai kaneis edo??
μετα απο 8 χρονια ε
πεστρεψα
γεια σου giati. διαβασα τα μηνυματα σου... πως εισαι μετα απο τοσο καιρο? συνεβη κανενα θετικο γεγονος στην ζωη σου?