Κωστακη δεν ειναι αντικείμενο η μαμα σου για να εκφράζεται έτσι , ειναι η μαμα σου που σε γέννησε και σε μεγάλωσε .
Παρε τηλέφωνο για να βοηθήσεις την μαμα σου γιατι χρειάζεται βοήθεια , καντο Κωστακη τώρα .
Printable View
Κωστακη δεν ειναι αντικείμενο η μαμα σου για να εκφράζεται έτσι , ειναι η μαμα σου που σε γέννησε και σε μεγάλωσε .
Παρε τηλέφωνο για να βοηθήσεις την μαμα σου γιατι χρειάζεται βοήθεια , καντο Κωστακη τώρα .
Κώστα εδω μέσα κανεις δεν θα σου πει κάτι ξανα αν δεν πάρεις τηλέφωνο και ζητήσεις βοήθεια για την μαμα σου .
Καντο και μετα πες μας ότι βρηκες απάντηση στην ερώτηση σου και σε βοήθησαν όπως σου υποσχέθηκα .
ε τι ακριβως βοηθεια ζητας δεν εχω καταλαβει φιλε μας. το θεμα ειναι φως φαναρι. καλυτερα την επομενη που θα γυρισει μεθυσμενη να βαλεις το χερι σου και αντι να της πιασεις κατι περιεργο πιαστης το πορτοφολι παρε 50 ευρω και πηγαινε σε καναν οικο ανοχης να ξεδωσεις. κατα την γνωμη μου πιστευω πως δεν πρεπει να παρει το παιδι τηλ να μπαγλαρωσουνε εκεινο αλλα να παρει καποιον να μαζεψει την μητερα απο το προβλημα με το αλκοολ
Ανήλικο ειναι , οι συμβουλές σε ανήλικο να πάει σε οίκο ανοχής μαλλον λάθος ....
ειναι incest fantasy το θεμα λεμε μη ψαρωνετε.
ενω ειναι σωστο να γραφει για την μανα του? τι περιμενει να ακουσει? αληθινο η ψευτικο το θεμα, υπαρχουν και τετοια. καλυτερα να παει σε οικο παρα να κανει αυτο που κανει.
Siga min eimai o monos 2-3 fores epiasa kolo vizia,toso kako einai???
To exo stamatisei!!!
Αγαπητέ Κώστα1234567890
Εγώ πάλι πιστεύω ότι σαν τη μανούλα κανείς!
δικός σου άνθρωπος είναι...αν δε δείξει κατανόηση ο δικός μας άνθρωπος, ποιος θα το κάνει ρε παιδί μου???
Σκύλος στο σπίτι υπάρχει?
void θες να γινεις η μανουλα μου ? role-play θα το κανουμε, αρρωστο οσο δε παει!
πατερα δεν μας ειπες αν εχεις
ανοιξτε θεμα για ψυχανωμαλιες γενικοτερα, εχουν πολυ ψωμι αυτου του ειδους οι φαντασιωσεις.
sorry άκυρο...
kostas10-987-6543-210, πάντως απ' όσα λες μέχρι τώρα έχω καταλάβει ότι τη θες μόνο για το κορμί της
χωρίς να αισθάνεσαι κάτι ουσιαστικό γι αυτήν...
Τι να πω... χρειάζεται να το συζητήσεις μαζί της για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση...
γιατί στο μέλλον μπορεί να το καταλάβει και να ...πληγωθεί...
:p:p:p
Φιλε soft... Δεν νομιζω οτι οι απαντησεις που δωσαμε αφορουν αυτο καθε αυτο το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ προσπαθησαμε να κατανοησουμε τετοιου ειδους φαινομενα. Νομιζω πως συμφωνεις οτι υπαρχουν τετοια βιωματα ασχετως εαν το συγκεκριμενο περιστατικο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ή οχι. Θεωρησε λοιπον τις απαντησεις μας ως αποψεις που αφορουν γενικοτερα τετοια περιστατικα, μεινε στην ουσια των απαντησεων και οχι στην μορφη τους.
ΥΓ. Συγνωμη soft... η απαντηση μου δινεται στην Θεωφανια και οχι σε εσενα...
ακριβως, αληθεια η ψεματα καλο ειναι να τα συζηταμε γτ υπαρχουνε
An eixate mia mitera pou girnouse methismeni tha do ti psixologia tha eixate??
Exete dei pote methismeno??'
Κωστα συγουρα δεν θα μας επέτρεπε η ψυχολογία μας να ασελγουμε πάνω στον μεθυσμένο , οποίος και αν ηταν αυτός ακόμη και ξένος.
Παρε τηλέφωνο στο 1056 και ζήτησε βοήθεια και άφησε πως νιώθουμε εμείς .
Mia xara eimai!!
Μπράβο Κώστα χαίρομαι .
εγω νομιζω πως λέτε βλακείες τώρα. τι να συζητήσει μαζί της και τι σχέση να κάνει μαζί της? μάνα του είναι και όσο μεθυσμένη ή ανισόρροπη και να είναι, τέτοια σχέση ΔΕΝ νομίζω να θέλει! εκτός αν τα θέλει κι αυτής ο κώλος (με κάθε κίνδυνο να μου 'ρθε κι εμένα το μπαν τώρα!). φεύγω τώρα από 'δω. πάω αλλού που έχει λιγότερα μπαν! αυτά! (πάντως η εξουσία δεν είναι αντικειμενική. έχει δίκιο ο ΚΕΝΟ. έτσι ρίχνουμε τα μπαν αβέρτα?) :D
Αληθεύει δεν αληθεύει το θέμα ζήτα κάποια βοήθεια από κάποιον ειδικό γιατί γενικά και σαν ψεύτικο θέμα μου φαίνεται πολύ παρατραβηγμένο να το σκεφτεί κάποιος να το βάλει.
Hey muthafucka :D
http://www.youtube.com/watch?v=dnZFD_SfwtU
μεθυσμενο/η εχω δει.
επισης αν ήταν η μανα μου θα εκανα τα παντα για να τη βοηθησω.
σκεφτηκες μηπως κ την περιπτωση ο μεθυσμενος/η πως θα ενιωθε οταν συνειδητοποιουσε τι πηγες να κανεις.
τελος αν ημουν αντρας κ εβλεπα πως θελω να τη πηδηξω, θα πηγαινα σε ψυχιατρο.
Den tin pidiksa 2 fores epiasa kai auto itane
βρε πουλακι μου ασε τις αηδιαστικες λεπτομεριες και κοιταξε να μιησεις σε καποιον ειδικο ωστε να σε βοηθησει και να σε κατατοπισει πως θα βοηθησεις την μαμα σου,γιατι δεν εχει φυσιολογικη ζωη,οταν εχεις ευθυνες και παιδι δεν γυρνας καθε βραδυ μεθυσμενη
ειναι μεγαλο το φορτιο σε αυτην την ηλικια να βοηθησεις καποιον μεγαλυτερο κι ελπιζω να τα καταφερεις