Καθόλου απίθανο , συγουρα έχουν πολλα κοινά με εμάς ... Συμφωνώ!!!
Printable View
Σαφως και εχει...με παραμυθια μεγαλωσα και τωρα δεν χανω επιστημονικης φαντασιας ταινια ή ισως και φαντασιας απλα με δρακους τρολ κλπ:)Quote:
Θεωρίες πολλές και διαφορες που ειναι δύσκολο και να τις αποδείξουμε και να τις αποριψουμε αλλα έχει και γοητεία το να κοιταζεις ψηλά....
Ενας κοσμος χωρις μαγεια .... δεν εχει ενδιαφερον:)
Και όμως τα παραμύθια έχουν και αυτα τον σκοπο τους , πως θα εξαψουν την φαντασία του ανθρώπου να αναρριχηθεί στο σύμπαν .
Κάποτε δεν ηταν ούτε παραμύθι ο άνθρωπος να πατήσει στο φεγγάρι , αλλα να που πάτησε και ξανα επέστρεψε στη γη μας .
Η φαντασία που ήρθε η στιγμη να γίνει .... Πραγματικότητα
...λολ... αυτά! άντε γεια! (άσχετο, το ξέρω!) :D
Δεν νομίζω οτί ισχύει αυτό που λες. Σκέψου την ιστορία της ανθρωπότητας από τα πρώτα χρόνια μέχρι τώρα πόσα πράγματα θεωρούσαμε αδύνατα που τελικά έγιναν δυνατά και κατορθωτά.... Αυτό και μόνο είναι μια μεγάλη απόδειξη. Δεν υπάρχουν όρια... όπως στην μουσική, την τεχνολογία... στα πάντα γύρω μας! Η μόνη απόδειξη είναι η ίδια η ιστορία..
Για κάθε προβλημα υπαρχει και μια λύση .....
Οκ θα το κανω ακομα πιο κατανοητο.
Σκεψου κατι δυο καταστασεων που εαν ισχυει το ενα ειναι αδυνατο να ισχυει το αλλο.
Εαν δεν υπαρχουν για παραδειγμα μεχρι αυτη τι στιγμη στο συμπαν εξωγηινοι πχ...τοτε αυτη τι στιγμη ειναι αδυνατο να συναντησουμε εξωγηινους.
Μια προταση.
Συγνώμη αλλα αυτο που λες ειναι άσχετο , δεν κολλάει πουθενα και δεν έχει και καμία εφαρμογη , ειναι σαν να λες ότι τώρα είναι σκοτάδι αρα δεν θα ξημερώσει ....
Λογοπαιγνια ειναι αυτα .
Ειμαστε πολυ πολυ μικροί με όλη την σημασία της λέξεως να μπορούμε να κατανοούμε τα πάντα σε ένα σύμπαν που δεν γνωρίζουμε τίποτε γι αυτο .
Δεν ειναι λογοπαιγνιο. Εαν ειναι αδυνατο να ξεπεραστει η ταχυτητα του φωτος , τοτε δεν μπορουμε να ταξιδεψουμε με μεγαλυτερη ταχυτητα. Λογοπαιγνιο ειναι οτι οι παλιοι δεν περιμεναν οτι θα παμε στο φεγγαρι αρα δεν υπαρχουν ορια.
Μπορει να μην χρειαστει να πρέπει να ταξιδέψουμε .... Υπάρχουν και αλλες θεωρίες σχετικα με το πως μπορεις να κινηθείς απο την μια άκρη του σύμπαντος στην άλλη .
Το εφερα ως παραδειγμα....αλλα τεσπα μαλλον δεν γινομαι κατανοητος.
παιδια αυτες οι ιστοριες με εξωγηινους συνωμοσιολγιες κλπ εντυπωσιαζανε και θα εντυπωσιαζουν τον ανθρωπο.το internet εχει γινει χειροτερο και απο τα καναλια.επειδη ειναι ενα ελευθερο δικτυο ο καθενας γραφει οτι του κατεβει με αποτελεσμα να εχει γινει το μεγαλυτερο μεσο παραπληροφορησης.εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,κανενας δεν μπορει να ναι σιγουρος.Αλλα καλο ειναι να μιλαμε με αποδειξεις.
Πολύ σωστά Λάμπρο! Το σύμπαν είναι γεμάτο μάυρες τρύπες, σκουληκότρυπες που ακόμα δεν ξέρουμε που οδήγουν. Ίσως οι εξωγίηνες μορφές να είναι πιο εξελιγμένοι από εμας που να έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους κάθε τι που υπάρχει στο σύμπαν ωστε να καταφέρουν να ταξιδέψουν ή αλλιώς αυτό που λες. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν αν έχουν καταφέρει να μετακινούνται σε χρόνο μηδέν.. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Μπράβο Χριστίνα !!!! Πολυ ενημερωμένη σε βλέπω ......
το βιντεο δεν το ειδα αλλα εχω δει αλλα.εγω εχω να πω οτι γυρω μας γινονται τα απιστευτα και εμεις ασχολουμαστε με εξωγηινους.μηπως ειναι καπως φιαχτα αυτα για να ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα?
Υ Γ ασε τι δειχνει το βιντεο.εσει εχεις δει τιποτα με τα ματια σου?
το οτι η βενζινη εχει παει 1.8 το λιτρο και μεχρι το πασχα μπορει να φτασει και τα 2 ευρω το εχω δει με τα ματια μου!
Το ντοκιμαντερ ξεκινησε να παίζεται το 2009. Τώρα αν πιστέυεις οτί είναι φτιαχτα και χωρίς να δεις το συγκεκριμένο αλλά όπως είπες παρόμοια ντοκιμαντερ και είσαι προκατειλημμένη τότε δεν νομίζω οτι έχουμε να πούμε και τίποτα.. Είναι δικό σου θέμα τι θες να πιστέψεις και δική σου απόφαση αν θες να δεις ή όχι το βίντεο και να το κρίνεις όπως θες. Πάντως έχει ένα σωρό αποδείξεις! Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή των ανθρώπων, να συνδυαζουν δλδ τα πάντα με την οικονομική κρίση. Θεωρώ οτι είναι τρομερή τέτοιου είδους φαντασία...
το οτι οι πολιτικοι μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και μεις δεν κανουμε τιποτα κι αυτο το εχω δει με τα ματια μου!μηπως οι πολιτικοι ειναι εξωγηινοι? :D
Τι σχέση έχει η βενζίνη? Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ η οικονομική κρίση μείνε σπιτάκι σου και μην πηγαίνεις πουθενα, μην βλέπεις τηλεοράση και κάτσε να βλέπεις με παροπίδες.. Αν θες να συζητήσεις περί οικονομικής κρίσης τότε άνοιξε ένα ποστ και μην ασχολείσαι με το δικό μου...
Το οτί ασχολούμαι και με άλλα πράγματα εκτός απο την οικονομική κρίση με κάνει απαθή? Αν όντως έχεις τέτοια άποψη τότε ναι καλά κάνεις και μου βγάζεις το καπέλο. Απορώ όμως γιατί σε απασχολεί το ποστ μου παρολα αυτά... ασχολήσου με την οικονομική κρίση και άσε με εμένα!
χαχαχαχαχα! αντε γεια! λολ! :D
χριστινα απαθεια των ανθρωπων εννοω τον κοσμο που δεν αντιδρα σε αυτα που του συμβαινουν.δεν ειπα οτι εσυ εισαι απαθης,και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου για το αν υπαρχουν εξωγηινοι η οχι,στο κατω κατω εφραψα πιο πανω οτι δεν το αποκλειω απλα δεν ειναι σιγουρο τιποτα.
κι εγω θεωρω οτι ειναι καπως εγωιστικο να λεμε οτι ειμαστε μονοι μας σε ολο το συμπαν
και καποτε αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων η γη δεν γυρνουσε γυρω απο τον ηλιο
βλεπουμε τα παντα να ανατρεπονται κι ενταξυ καποιοι δεν ειναι ευκολο να σκισουν τα διπλωματα και να αναιρεσουν τις γνωσεις απο θυσιες μιας ζωης..αδιασειστων επιστημονικων δεδομενων,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα δεδομενα μενουν ιδια..
ολο και καποια νεα ανακαλυψη γινεται..
τους κρητικούς πάντως στο Ηράκλειο δεν τους βρίσκω καθόλου απαθείς! Παρέλαση δεν άφησαν να γίνει!
Μια απάθεια στην υπόλοιπη Ελλάδα να πω την αλήθεια μου την παρατήρησα. Περίμενα μια άλλη δυναμική.
Το θέμα της Χριστίνας είναι ενδιαφέρον, αλλά πράγματι οι καθημερινές μας δυσκολίες σημέρα το μειώνουν σίγουρα.
Όταν αναφέρεσαι για απάθεια συγκεκριμένα στο ποστ μου και άρα σε μένα είναι λογικό να το πάρω έτσι όπως το πήρα. Δεν κατάλαβα αυτόν τον συσχετισμό οικονομική κρίση-εξωγήινοι. Δεν κολλάει. Τέλος πάντων χωρίς να θέλω να σε προσβάλω απλά θα προτιμούσα να σεβαστείς το θέμα μου και να μην γράφεις άσχετα πράγματα. Σε άλλο θέμα θα πήγαινε και όχι εδω. Όσον αφορά την αποψή σου για το θέμα μου θα συμφωνήσω στο οτί δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά είναι τρομερά ενδιαφέρον να το δεις και δεν θεωρώ οτί συγκρίνεται με άλλα ντοκιμαντερ..