Με εχει παρει λιγο απο κατω γαμοτι μου. Σημερα εφυγα απο τη δουλεια ενα διωρο (ευτυχως ο τυπος που ειναι προισταμενος εδω ειναι καλος τυπος και φιλος) πηγα στο νοσοκομειο. Τελικα το προβλημα δεν ηταν τοσο απο την καρδια οσο απο τα φαρμακα που του εδωσαν για το εμφραγμα μετα την εγχειρηση. Του εκαναν πληγη στο στομαχι και απο εκει χανει αιμα. Δυο μερες τωρα τον εχουν χωρις φαι μονο με ορους του εχουν βαλει και μια μαλακια σωληνακι απο τη μυτη να τραβαει τα υγρα και το αιμα απο το στομαχι. Οσο να ναι εχουν περασει 6 μερες και εχει αρχισει να κουραζεται και αφου ειμαι και "ευαισθητουλης" λιγο εχω πεσει ψυχολογικα. Παντως οι γιατροι λενε οτι παει καλυτερα. Δε ξερω παντως ο γερος δειχνει δυνατος δεν τον ποναει τιποτα μονο αυτη η γαμημενη πληγη στο στομαχι που δεν εχει κλεισει ακομα. Εντωμεταξυ εχω αναλαβει και τις δικες του δουλειες (προβατακια κατσικακια χωραφακια) και ειμαι στο ποδι απο τις 6 το πρωι ως τις 10 το βραδυ. Οχι οτι με πειραζει και πολυ καθως η ΦΥΣΗ-ΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μου κανει πολυ καλο ψυχολογικα. Στελνεις τα προβατακια σου ησυχια κανενας να μη σε πριζει μαζι και ο σκυλος μου ο οποιος σημειωτεον συμπληρωσε 100 μερες ζωης (θα του φτιαξω κρεατοτουρτα και για κερια θα του βαλω λουκανικα).Πιστευω αυριο που θα παω να δω τον γερο μου να χω καλυτερα νεα.