νιφαδα εγω που φημιζομαι για την υπομονη μου και την αγαπη μου για τους αλλους
στην θεση σου θα της ειχα βγαλει το μαλλι τριχα-τριχα:D:D:D
Printable View
νιφαδα εγω που φημιζομαι για την υπομονη μου και την αγαπη μου για τους αλλους
στην θεση σου θα της ειχα βγαλει το μαλλι τριχα-τριχα:D:D:D
Χρυσακι μου,δεν φανταζεσαι ποσο το θελω..και εγω δεν ειμαι καθολου της αποψης αυτη φταιει..περισσοτερο αυτος φταιει..αλλα αυτον τον αγαπαω..αυτη θελω να την πλακωσω στο ξυλοοο!!!!
Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση με τις ηλικιες!
Παιδια,απο χθες που τον γνωρισα εχω δει 3 σεξουαλικα ονειρα μ αυτον και ενα με εναν αλλον που και καλα επαιρνα την εκδικηση μου..
Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που βλεπω σεξουαλικα ονειρα με τοσες λεπτομερειες.:$
νιφαδα εγω παντως στη θεση σου θα αρχιζα να κανω κανεναν κολλητο,ετσι για δει πως αισθανομαι
αλλα φυσικα εκει ρισκαρεις την σχεση σου
εμενα δεν θα με ενοιαζε να ρισκαρω αν ενιωθα ετσι
Ξερεις τι,ειχε γινει ενα σκηνικο που ειχε διαβασει μηνυματα μου στο φεισμπουκ με τον πρωην μου που επειδη ειχα τσατιστει για την κατασταση με την πρωην του,μιλησα λιγο με τον δικο μου,και σε καποια φαση του ειπα οτι μου λειπει(ως φιλος)..δεν διαβασε παραπανω που ελεγα "ειμαι παρα πολυ ερωτευμενη με το αγορι μου"
Τελοσπαντων απο τοτε επρεπε συνεχεια να του αποδεικνυω οτι δεν με νοιαζουν οι αλλοι κι ετσι γιοκ η ζηλεια!
αφου μασαει ψηστον νιφαδα
και μετα πες του οπως ειμαι εγω ανετη με την φιλη σου απαιτω να κανεις το ιδιο..ζηλιαρηηη
Χαχαχα.βασικά αυτός δν ζηλευει.εκνευριζεται.
Νιώθω κιόλας να μ έχει λείψει ενώ έχουμε μιλήσει,δεν είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει και καθόλου.
εισαι καλα?ετσι λενε ολοι
αν δεν ζηλευε δεν θα εκνευριζονταν!!
αυτο δειχνει μεγαλη ζηλεια
μου θυμισες ενα περιστατικο οπου ο αντρας μου εχει κατσει στη μεση του δρομου και φωναζε
εγω δεν ζηλευω!καταλαβες?
Χαχαχα..να κατι που θα μπορουσε να κανει το αγορι μου..η εστω,το πρωην αγορι μου!