-
πέρα όμως από τη διακωμόδηση, τα πράγματα είναι απλούστερα.
είμαστε σώμα και ύλη, άρα όπως και απέξω, έτσι και από μέσα μας γίνονται κάποιες χημικές ενώσεις. μερικοί οργανισμοί έχουν σε συγκεκριμένα σημεία κάποιες αδυναμίες να παράγουν κάποια ουσία που αυτή τη στιγμή είναι χρήσιμη. έτσι κι εγώ και πολλοί άλλοι, π.χ., παίρνουμε θυρορμόνη και όλα οκ, γιατί αλλιώς...
το έχω κάνει το πείραμα εξαιτίας ενός ηλίθιου ομοιοπαθητικού, έπαιρνα θυρορμόνη μιά μέρα στις δύο, γιατί έλεγε πως ούτως ή άλλως ήταν άχρηστη. όμως δεν ήταν. την χρειαζόμουν, γιατί ο θυροειδής μου γέμιζε ψυχρούς όζους στην προσπάθεια να δίνει ό,τι χρειαζόταν στον οργανισμό. αποτέλεσμα, εφόσον δεν έφτανε μόνος του να κάνει τη δουλειά του, και δεν τον βοηθούσα εγώ: 2 χειρουργεία.
και προσοχή, δεν είμαι εναντίον της ομοιοπαθητικής -έχω και τώρα ομοιοπαθητικό γιατρό-, απλώς εναντίον των ηλιθίων είμαι.
έτσι και τα φάρμακα για διάφορες καταστάσεις, ψυχικές ασθένειες ή αδιαθεσίες.
βοηθάνε τον εγκέφαλο να λειτουργήσει πιο άνετα. πού είναι το κακό;
απλώς, ναι, πρέπει να βοηθάμε τον εγκέφαλο γιατί αλλιώς γίνεται της μουρλής, αλλά και για τον ίδιο λόγο, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι του δίνουμε...
το ταμπού \'ψυχοφάρμακο=τρελός, άρα μακριά, είναι μια βλακεία και μισή.
καλημέρα!
-
τι-ποτέ, έχεις μελετήσει το θέμα με το θυρεοειδή? πιστεύω ότι είναι ενα μεγάλο πρόβλημα, καθώς είναι το κέντρο ελέγχου του σώματος μας, αφου μπορεί να προκαλέσει ορμονικές ανακατατάξεις, προκαλέι και ανάλογη ανησυχία έτσι δεν είναι? πιστευω οτι αρκετα απο τα σκαμπανευάσματα που νοιώθω είναι εξαιτίας αυτης της πάθησης... κυρίως τα καταθληπτικά. Τ4 παίρνεις?
-
Πώς είσαι φίλη Wondering?
-
μοναξιες....perpatontas...μοναξιες ... θλιψη... και μη ελεγχομενς αντιδρασεις,σε ευχαριστω που ρωτησες, εσυ τι κανεις?
-
Καλά είμαι εγώ.. σιγά σιγά βρίσκω ισορροπίες.. μέχρι να χαλάσουν πάλι αλλά δεν βαριέσαι :)
Προσπαθώ να σκέφτομαι τα καλά
Φιλιά
-
Έτσι ειναι, μια πανω μια κατω... δυστυχως... κάτι γίνεται και τσουπ, επέρχεται η πτώση...
φιλια
-
και μετά πάλι τσουπ επέρχεται η άνοδος :)
-
Λοιπόν είμαι σε άλλο χάπι αυτή την περίοδο και έπεσα πάνω στο παλιό μου ποίημα.Πάμε λοιπον για μια ρίμα για το καινούριο μου.
Zoloft,zoloft δεν είσαι όσο λένε soft!!!
Μόλις κόψω παρενέργειες θα συμπληρώσω το ποίημα.Αν και ήδη έχω κόψει μια περίεργη χαρά να με περιβάλλει.Τόση που μου θυμίζει την υπομανία του Ραψωδού που όλα τρέχουν γρήγορα...Και λέει ότι παίζει να σε ρίξει σε μανιοκαταθλιπτικά.Την τύχη μου!!!Κλείνοντας το φυλλάδιο οδηγιών η καλύτερη παρενέργεια που αποκόμισα ήταν το επιληπτικό επεισόδιο!!!Μπορεί λέει να παρουσιάσετε επιληψία και το λέει ρε πούστη μου έτσι απλά και ασύστολα.
-
ναι ε; εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση πως για έναν καταθλιπτικό η ευφορία είναι δώρο θεού και ευλογία;
υγ:ναι εσύ περίμενε να σου ρθει η επιληπτική κρίση τώρα ναι;
-
Με έχει πιάσει τρελό αγχος, επαθα ταχυπαλμία.. υδρώνω... το στομάχι μου έχει ενα σφίξιμο...το κεφάλι μου... χωρίς λόγο.. μα γιατι.......... :( :( :( :( :( :( :(
-
-
Τι μια εχω θετικά συναισθηματα, οτι όλα καλα, και ξαφνικα πεφτω, σκαμπανευάσματα...δεν με καταλαβαίνω καθόλου..ουφ