οχι θελω στοιχεια που να μπορουν να αποδειξουν την αθωοτητα του.
Printable View
οχι δεν ειμαι ταπινο χαμομιλακι και οχι δεν φοβαμε ποτε δεν ειπα οτι φαβαμε μιλαω με αν8ροπουσ που δεν κσερω γιατι πρεπει να τουσ φοβαμε δεν καταλαβενω??? απλα μαλον εσυ βλεπεισ φαντασματα ααα και εγω στν 8εσι σου 8α προστατεβα τουσ φιλουσ μου αλλα οχι πλιγονοντασ και προσβαλοντασ αλλουσ αν8ρωπουσ που δεν κσερω και που δεν μου εχουν κανει κατι αλλα απλα υπο8ετο προγματα για αφτουσ που δεν ισχιουν...
πιοσ εχει φεισμπουκ???
οπιοσ εχει το ονομα μου ειναι marina thsp εχει μεσα φοτογραφιεσ απο τα ανιπσια μου και φοτογραφιεσ δικεσ μου και με διαφορουσ γνωστουσ μου απο το σχολιο κλπ κλπ καντε ενασ ετιμα και 8α το αποδεκτω δεν κσερω αν ειναι αρκετο αφτο..
ρε κενό, συγκεντρώσου!
δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο εδώ πέρα, ποιες αποδείξεις ποια πειστήρια?
εσύ πείστηκες μόνο από τα ψέμματα της Κύκνος η οποία συνεχώς αυτοθυματοποείται και ρίχνει τις ευθύνες για τον χαρακτήρα της στους άλλους.
Και γω στο τσατ μπαίνω και τόσοι άλλοι του φόρουμ, νομίζεις ότι κάθεται κανείς να ασχοληθεί με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος?
Μη βασίζεσαι στα λεγόμενα ατόμων που συνεχώς θέλουν να έχουν την προσοχή του φόρουμ και άμα δεν τους γίνεται το χατήρι το ρίχνουν στην παράνοια.
ααααααα και αν τελικα σασ λεω πσεματα σε κατι να μου κανετε καταγγελια στν διοκσι ιλεκτρονικου εγγλιματοσ...
ανηκεις στη κλικα, δε μπορεις να εχεις αποψη. εγω τις απειλες και τα μπαν ατομων που τα ειχαν κουτσομπολευσει εκει μεσα και ηρθαν εδω κι εβριζαν, τα ειδα. εχω και στο φβ κανα δυο ακομα. και εμπασι περιπτωση εχω και σημαντικοτερα πραγματα να κανω απ'το να καθομαι να καιγομαι σε ενα τσατακι της πλακας, με δυο τρεις απο δω μεσα που την ειδαν ξεχωριστοι και κριτες του κοσμου.
το καταλαβα απο τν χρονια μαλακια που εχεισ εσυ και κατιγορισ ατομα χορισ να τα κσερεισ δυυστιχοσ δεν ειστε τοσο φιλοκσενει εδω περα να κσερεισ ομοσ ποσ 8α παραπονε8ω για αφτν τν αντιμετοπισει σε αφτον που εχει τν σελιδα σασ δεν ειναι σιμπεριφορα αφτι απεναντι σε καπιον που δεν κσερεισ...
προσπερνώ αυτό που λες για την κλίκα γιατί δε θέλω να αρχίσω και εγώ τα καντήλια χρονιάρες μέρες, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει και σου έχω πει ότι όταν κάποιου την άποψη την υπολογίζουμε καλό είναι να την υπολογίζουμε και σε αυτά που δε μας βολεύουν.
Τη σταματώ εδώ τη συζήτηση.
το ονομα μου στο φεισμποοκ ειναι marina thsp
ε δεν εισαι και ασχημη
lampro an 8eleis mila moy sto fb 8a sou apantisw...
eksigisa pos to asximi einai metaforiko... enww asximi stn psixi pligomeni afto enww
ακόμα εδώ είσαι εσύ ασχημούλικο?
το κσερω το δεχτικα
Εντάξει κόσμε! Βρήκε πελάτες η pligomeni & axristi. Ας γυρίσουμε εμείς στην καθημερινότητά μας. Ε, και τώρα δεν νομίζω να έχει πάλι αντίρρηση να ξανακλειδωθεί το θέμα της. Την "ψυχή" της την ξεδίπλωσε αρκετά. Ξεδίπλωνε ξεδίπλωνε στο τέλος θα μείνει με τα εσώρουχα! Και αν... Και δεν κάνει... Μικρό κορίτσι... :D
εγω δε σε εκανα αντ εκει και σε πιστευω, αλλα κρινωντας με αυτα που ειδα μου φαινεται περιεργο πως με 712 φιλους στο φβ ειναι δυνατον να νιωθεις τοσο μονη πληγωμενη κι ασχημη ? εγω που ουτε 20 δεν εχω θα επρεπε να εχω ηδη αυτοκτονισει! επισης δεν εισαι και τοσο ασχημη, νταξει υπαρχουν και χειροτερα.
δεν τουσ κσερω αφτουσ που εχω φιλουσ... α και γκουφι δεν ειμαι καμιια του δρομου για να με προσβαλεισ ετσι... και ναι εχω αντιρισει να μν μου κσανα κλιδοσετε το 8εμα δεν σασ εχω κανει κατι κακκο τοσο πολυ σασ ενωχλω εδω μεσα??? δν μπορω να καταλαβω.....
Καλησπέρα,
εδώ και 5 σελίδες δεν συζητείται τίποτα άλλο εκτός από το αν είναι τρολ η θεματοθέτρια ή όχι. Προφανώς, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει κανείς.
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιο μέλος επειδή κάποιοι άλλοι έχουν μία υποψία... γιατί κάθε φορά που θα υπάρχει η υποψία, κινδυνεύουμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα κάποιου που απλά έχει την ανάγκη να εκφραστεί σε αυτό το φόρουμ.
Παρακαλώ πολύ, ας σταματήσουν τα μηνύματα τύπου τσατ κι όποιος θέλει να γράψει κάτι, ας είναι εντός θέματος.
καλισπερα παιδια τι κανετε???
Μαρίνα καλα ειμαστε , εσυ εισαι καλα, καλύτερα ?
εγω θελω απλα να ζητησω συγνωμη απ'τη Μαρινα, που δεν την πιστεψα και την αμφισβητησα στο ξεκινημα. ο τροπος γραφης της ειναι ιδιος με μια αλλη χρηστρια που κοροϊδευε και μας εκανε να χανουμε την ωρα μας προσπαθωντας να τη βοηθησουμε. αυτο εκανε κακο στο φορουμ, και με οποιαδηποτε ομοιοτητα γινομαστε καχυποπτοι. ελπιζω να μην την απογοητευσε το ασχημο καλωσορισμα και να συνεχισει. :)
κενο δεν χριαζετε να μου ζιτισεισ σιγνωμι λογικο ειναι καπιεσ φορεσ να αμφισβιτιτε ατομα και καταστασισ 8α σινεχισω να γραφο γιατι ομολογο πω εστω και αφτι ι σιμπεριφορα απεναντι μου με πσιλοβοι8ισε να γινο λιγο πιο σκλιρι... ειμαι αρκετα καλιτερα ομωσ εχω μερικα 8εματακια με τν δουλια μου... χρονια πολλα χριστοσ ανεστι...
Προφανώς και μπορεί να αποδειχθεί. Αυτό το γνωρίζουν και όσοι πατάνε τα κουμπάκια, και όσοι έχουν τις γνώσεις και όσοι έχουν μυαλό και το χρησιμοποιούν. Το αν συμφέρει να αποδεικνύεται, είναι άλλο θέμα προς άλλη συζήτηση και προβληματισμό. Όπως και να το κάνουμε, τα τρολ πάντα θα ανεβάζουν την επισκεψιμότητα. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη των αντιρρησιών, γιατί δεν είμαστε εμείς οι φαιδροί, κυρία Idella!
Χρόνια Πολλά!
Χρόνια πολλά σε όλους.
Για να κάνω τη συγκεκριμένη παρέμβαση σημαίνει ότι δεν έχει αποδειχτεί ότι η θεματοθέτρια έχει κάνει δεύτερο λογαριασμό όπως υπονοήθηκε παραπάνω. Μέντιουμ δεν πρόκειται να γίνω και εξήγησα τον λόγο.
Goofy δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο επιθετική και ποιο θα μπορούσε να είναι το δικό μου συμφέρον. Αν έχεις κάποια άλλη απορία στείλε μου πμ, ίσως μου λύσεις και την δικη μου απορία για το ποιους θεωρείς ότι είναι φαιδροί.
Παρακαλώ και πάλι τα μέλη, μην γεμίζετε το θέμα με άσχετα μηνύματα.
Ευχαριστώ.
βγες εξω κ διασκεδασε οσο μπορεις.θα φυγουν οι χαζες σκεψεις
... ας υποθέσουμε πως ζούμε σε μια οικοδομή με διαμερίσματα... λολ, το "υποθετικό" μ' άρεσε... ξαφνικά, έρχεται νέος γείτονας και δε τον γουστάρουμε καθόλου... μα καθόλου λέμε...:)... μας ενοχλεί που κλάνει πολύ και με θόρυβο, μας ενοχλεί που πέφτουν τα φυλλαράκια απ' τις γλάστρες του στο μπαλκόνι μας, μας ενοχλεί ενδεχομένως που όταν πηδιέται κάνει πολύ θόρυβο και πάει λέγοντας... προσέξτε αν θέλετε πως αναφέρω "φυσιολογικές" και καθημερινές συμπεριφορές του γείτονα... γιατί ίσως και εμείς να κλάνουμε δυνατά, να πηδιόμαστε με κέφι και έντονη χαρά - λολ -, να πέφτουν και τα δικά μας φυλλαράκια στο μπαλκόνι του από κάτω... όταν λοιπόν πιάσουμε τον "ενοχλητικό" γείτονα στις σκάλες και του πούμε "στα τσακίδια, άει ξεκουμπίσου", ας σκεφτούμε μήπως τελικά το πρόβλημα είναι πως θα θέλαμε να ζούμε σε μονοκατοικία και απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα...
Στην προκειμένη βλέπω έναν νέο γείτονα να λέει τον πόνο του... αλλά με ενδιαφέρει πιότερο το αν μου λέει αλήθεια και ξεχνώ πως ζω σε πολυκατοικία... φαντάσου να μου έκανε και κακό ο γείτονας πώς θα του μίλαγα, λολ!... χρόνια σας καλά!...
βλεπω ενα "8ελω να πε8ανω" και απο κατω "καλησπερα παιδια". Σορρυ ρε κοπελα μου αλλα εγω οταν 8ελω να πε8ανω, μονο καλη δεν την βλεπω την σπερα :S
τα εχει γραψει στο αλλο θεμα που κλειδωθηκε αυτα που ηθελε να πει: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...8elw-na-pe8anw
εγω πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρα παντως, το μονο που χρειαζεται ειναι λιγη αγαπη και περισσοτερη ελευθερια, οπως ολοι.