Originally Posted by
Takis 36
..@μαρκελα, χωρίς πλάκα τώρα, έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως αυτό να συνδέεται με κάποιο πρόβλημα υγείας ή με κάποια διαταραχή, την οποία δεν έχει ανακαλύψει ακόμη... δεν ξέρω... ίσως να υπάρχει κάτι.. το να της προτείνω να το ψάξει το θέμα σε τέτοιο επίπεδο, απλά το ξεχνάμε! Θα γίνει πόλεμος αν ποτέ της πω κάτι τέτοιο, είμαι 100% βέβαιος! Εδώ δεν παραδέχεται τα πολύ απλά, καθημερινά της λάθη.. θα παραδεχτεί κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω! Πάντως η κατάσταση είναι όπως την περιγράφω... δεν βάζω "σάλτσες"... έχει πολύ έντονες εκρήξεις και φτάνει στα άκρα όταν νευριάζει και τη λέξη χωρισμός την έχει "πιπίλα", ξέρω όμως πως κατά βάθος δεν θέλει κάτι τέτοιο.. πλέον μαρκελα, η κατάσταση για εμένα δεν έχει τίποτα το "χαριτωμένο"... επειδή γίνομαι κι εγώ νευρικός όταν έχω απέναντί μου εκρηκτικές συμπεριφορές, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πραγματικά απορήσει με τον εαυτό μου, με την υπομονή μου.. το έχω σκεφτεί σε βάθος το θέμα και είμαι βέβαιος πως αν είχα τέτοια συμπεριφορά από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες σχέσεις μου, θα είχε φύγει ... "κλωτσιδόν", (μτφ) πριν καλά καλά προλάβει να το καταλάβει.. κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορέσω να αντέξω το να ζήσω πολλές φορές ακόμη αυτήν την κατάσταση.. είμαι σίγουρος πως αν συνεχιστεί-επαναληφθεί αυτή η κατάσταση θα έρθει κάποια στιγμή και η δική μου έκρηξη και πιστεύω πως θα είναι ισοπεδωτική για τη σχέση μου.
Όταν φτάνει σε τέτοιο σημείο η κατάσταση, έχω σκεφτεί κάποιες φορές πως ίσως να είναι καλή ιδέα το να της ζητήσω να μην επικοινωνήσουμε για κάποιες ημέρες για να σκεφτούμε ο καθένας το τι ακριβώς θέλει... μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνω όμως, γιατί την αγαπώ πολύ και δεν θα ήθελα να διαλυθεί η σχέση μου. Με λίγα λόγια δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι καλή ιδέα το να κάνω κάτι τέτοιο.. από την άλλη όμως σκέφτομαι πως αν με αγαπάει κι αυτή πραγματικά, θα το δεχτεί και μπορεί να συνέλθει αρκετά μετά από μια τέτοια κίνηση... όπως και να έχει σίγουρα υπάρχει ρίσκο... δεν ξέρω...