Εγώ πιστεύω πως φταίει η τρέλα μου η μαύρη κι όχι η ίντιγκο αύρα μου.Τα μεταφυσικά τα πίστευα κάποτε.Μόλις άρχισα ψυχοθεραπεία άρχισα πολύ να εκλογικεύω καταστάσεις...
Ίντερ αυτό που ήθελε να σου πει ο γιατρός θα μας σώσει..Χαχα...
Printable View
Εγώ πιστεύω πως φταίει η τρέλα μου η μαύρη κι όχι η ίντιγκο αύρα μου.Τα μεταφυσικά τα πίστευα κάποτε.Μόλις άρχισα ψυχοθεραπεία άρχισα πολύ να εκλογικεύω καταστάσεις...
Ίντερ αυτό που ήθελε να σου πει ο γιατρός θα μας σώσει..Χαχα...
Εγώ πιστεύω ότι μικρότερη θα μπορούσα να χαρακτηριστώ έτσι. Αλλά έχω \"διορθώσει\" πολλά πράγματα, έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Αλλά δεν βλέπω το ζήτημα ως κάτι μεταφυσικό. Ως απλή εξέλιξη που τυχαίνει (αν πράγματι συμβαίνει έτσι) να φαίνεται και στην αύρα μας. Σιγά το πράγμα. Το ότι ο κόσμος αλλάζει και εξελίσσεται για μένα είναι δεδομένο. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Indigo μπορώ να χαρακτηρίσω περισσότερο τον μικρό μου αδελφό. Αλλά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Χαρισματικό τον χαρακτηρίζω σε όλα και είναι πολύ κοινωνικός. Έχει τον τρόπο του να σε κερδίζει αλλά και να παίρνει αυτό που θέλει.
Εμενα δεν με πιανει ουτε η ηλικια αρα δεν ειμαι...δεν πιστευω κιολας σε τετοια πραγματα ο homo sapiens δεν εχει αλλαξει ριζικα τοσα χρονια και μπλα μπλα μπλα....
LOL θα ηθελα και εγω να παρω τηλεφωνο την ψυχιατρο και να της πω οτι ανακαλυψα οτι ειμαι παιδι Indigo ετσι απο περιεργεια για να δω τι θα μου απαντησει χαχαχα.
Λολ ρε.Εμένα η δικιά μου δεν είπε τίποτα.Το αντιμετώπισε γαμώτο πολύ επιστημονικά....
Ξέρεις..Νέα συνταγογράφηση....
Εξετάσεις για ίντιγκο αύρα στο τάδε Κέντρο...Θεωρούνται από ειδικούς Αυροδιαβαστές...
lolQuote:
Ξέρεις..Νέα συνταγογράφηση....
Εξετάσεις για ίντιγκο αύρα στο τάδε Κέντρο...Θεωρούνται από ειδικούς Αυροδιαβαστές...
χαχα φαντασου τι θα εχουν ακουσει τα αυτια της...εγω σκεφτομαι τους ψυχιατρους να κανουν πηγαδακια και να λενε ακου τι ακουσα σημερα...και να γελανε...χεσε το ιατρικο απορητο.Quote:
Το αντιμετώπισε γαμώτο πολύ επιστημονικά....
keep δε λέω ότι έχει αλλάξει ριζικά (ε, ακόμα άνθρωπος χαρακτηρίζεται), αλλά έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές. Π.χ διαφορετικές ασχολίες έχουμε τώρα, πρότυπα, διατροφή, περιβάλλον (μόλυνση κλπ), γνώση, προσδόκιμο μακροζωϊας, άλλη ηλικία γέννας, καλύτερη υγεία στα περισσότερα θέματα, μη πω και μεγαλύτερη ευφυία. Όλα αυτά μας επηρεάζουν φυσικά.
Δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτο και μαλιστα μια ερευνα που ειχα διαβασει προσφατα ελεγε οτι ο εγκεφαλος εχει μια μικρη αλλαγη σε συγκριση με παλια...και ναι αλλαζει η προσωπικοτητα μας,η μορφωση μας κλπ αλλα αυτα ειναι στοιχεια που κερδιζεις ζωντας ενω εδω μιλαμε για βιολογικη αλλαγη...το οτι απο τη γεννηση σου εισαι διαφορετικος.
Φυσικα η ερευνα που λεει οτι ο εγκεφαλος μας εχει αλλαξει ενα τικ ειναι σημαντικη ποιος ξερει τι ακριβως εχει αλλαξει...
Στη θέση τους κι εγώ το ίδιο θα έκανα αλλά ανώνυμα.Αν δεν ξεφορτώσουν κάπου θα αποτρελαθούν...Quote:
Originally posted by keep_walking
[
χαχα φαντασου τι θα εχουν ακουσει τα αυτια της...εγω σκεφτομαι τους ψυχιατρους να κανουν πηγαδακια και να λενε ακου τι ακουσα σημερα...και να γελανε...χεσε το ιατρικο απορητο.
Εδώ υπάρχουν τοξίνες που προκαλούν υπεδιέγερση, δύσκολο είναι να επηρεαστεί το έμβρυο από τη σύλληψή του από τη στιγμή που θα έχουν συσσωρευτεί στο σώμα της μαμάς; Όλα μας επηρεάζουν και τα πάντα θα αλλάζουν.
Αλλά δε το θεωρώ τίποτα φοβερό να έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ότι τα παιδιά είναι λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες γενιές το βλέπουμε έτσι κι αλλιώς πιστεύω.
Μαλλον φτανουμε στο ερωτημα γεννιεσαι ή γινεσαι?
Πιστευω οτι γενετικα τα ιδια ειμαστε πανω κατω με παλια...ισως καποιες ανωμαλιες να παρατηρουνται λογω μολυνσης ή δεν ξερω τι αλλα οχι οτι θα βγει αο το 77 και μετα για τον χψ λογο ενα αλλο ειδος ανθρωπου.
Το περιβαλλον σιγουρα ειναι το ευμεταβλητο της υποθεσης...αλλαζει διαρκως και αλλαζουμε μαζι του.
Δεν είναι διαφορετικό είδος ανθρώπου, είναι απλά υπερβολικοί. Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν ταμπέλες, να παρατηρούν το διαφορετικό και αν δουν κάτι που να είναι καινούριο αρχίζουν τις μηχανορραφίες, τις συνομωτικές θεωρίες, τα μεταφυσικά κλπ. Ε, όσο να\'ναι είναι πιο συναρπαστικό. Αν το δουν πεζά το πράγμα τους απογοητεύει. Λες και αν είναι λίγο διαφορετικό το χρώμα στην αύρα θα σημαίνει ότι το παιδί είναι μαγικό, το αγγίξαν νεράιδες και τέτοια.
Και στο ερώτημα αν γεννιέσαι ή γίνεσαι πιστεύω και τα δύο με ποσοστά.
Σύμφωνα με το τι υποστηρίζουν γεννιέσαι Ίντιγκο.Και παρακαλώ ας αρχίσουμε να μας φωνάζουμε αδέλφια με το κωδικό μας όνομα...Εμπρός...εμπρός Γαλάζιοι Άγγελοι!!!
χμ...Quote:
Originally posted by kassi_21
Εγώ θα μείνω στο \"Μπαμπά με λένε Ίντιγκο.Ίντιοτ σε λένε παιδί μου!\"
...στην ουρά! :-PQuote:
Originally posted by kassi_21
Αν όλοι είναι ίντιγκο,γαλάζιοι άγγελοι γιατί ο κόσμος πάει απ\'το κακό στο χειρότερο;Περιμένουμε κάτι κρυστάλλινα παιδιά,κάτι Ραψωδούς...:D
γαλάζιοι άγγελοι? ποιος το έβγαλε τούτο πάλι?
Τα παιδιά ίντιγκο ονομάζονται αλλιώς και γαλάζιοι άγγελοι.....Το είπαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα..
κουλό μου φαίνεται :S
Το γαλάζιοι άγγελοι;;;Ενώ το παιδιά ίντιγκο σου φαίνεται νορμάλ......
Είμαστε λέει Άγγελοι που έχουμε κατέβει για να σας σώσουμε.Να σώσουμε την ανθρωπότητα.Τρέμε Χριστόδουλε!!!!
Το γαλάζιοι άγγελοι;;;Ενώ το παιδιά ίντιγκο σου φαίνεται νορμάλ......
Είμαστε λέει Άγγελοι που έχουμε κατέβει για να σας σώσουμε.Να σώσουμε την ανθρωπότητα.Τρέμε Χριστόδουλε!!!!
Όχι δεν είμαστε άγγελοι..Κανές άγγελος δεν μπορεί να ενσαρκωθεί σε άνθρωπο όπως κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ενσαρκωθεί σε ζώο.. Σαν indigo έπρεπε να το γνωρίζεις.. :p Άνθρωποι είμαστε που έχουμε επιλέξει να γεννηθούμε σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να βοηθήσουμε τη Γη..
Καλέ τι λες;;Εσύ το πήρες τοις μετροιτοίς το μήνυμα.Δεν πιστεύω σε ενσαρκώσεις,μετενσαρκώσει� � και ούτε στη θεωρία περί ίντιγκο αν και πιστεύω πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν πιο χαρισματικοί άνθρωποι-παιδιά από εμάς...Τόσο καιρό απλά έκανα χιούμορ.Μου άρεσαν αυτά τα ρομαντικο-υπερηρωιστικά της θεωρίας ίντιγκο και είπα να τα νιώσω στο πετσί μου.....Την μέρα που θα βγάλω φτερά πάντως ίσως πιστέψεις ότι οι Άγγελοι ενσαρκώνονται σε ανθρώπους..Με τα Θρησκευτικά δεν τα πήγαινα και τόσο καλά.....
Θα κυκλοφορήσω με νέο σύνθημα.
SAVE THE WORLD NOT JUST ALEKOS!
lol ok then :p