Θα σε σκοτώσω Λάμπρο!!! :D Αφίσες ποτε δεν είχα αλλά στο "ξανα" αχ ήταν πολύ ερωτεύσιμο τραγουδι χαχαχαχααα! :D
Printable View
Εγω όποτε ζητήσω κάτι μου έρχεται το ανάποδο ή δεν μου έρχεται και καθόλου... τελικά κατι παίζεται εδω, φαίνεται άλλοι έχουν ενδοεπικοινωνία με τον Θεό και άλλοι με τον διάολο ή ο Θεός (εσεις το ονομάζετε συμπαν, τεσπα) έχει διαχωρίσει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες όπου τους μεν αγαπά, τους δε μισεί.
Ξερεις κατι μαλλον κατι μου χρωστουσε κι εμενα το ρημαδι το συμπαν γιατι σε ολη μου την ζωη εχω φτυσει ποταμια αιμα....αλλωστε δεν ηταν ο μεγαλος μου ερωτας ο πρωτος που λενε που με πληγωσε οσο δεν φανταζεσαι και το μονο που δεν εκανα ηταν να πεθανω.....(μεγα λαθος)
Θα ερθει και η σειρα σου....μην ανησυχεις.....:)
δεν πιστευω στην θεωρια "του συμπαντος". μα με τπτ!
κατα την γνωμη μου ειναι απλα μια ανακουφιστικη σκεψη για να καλυψουν τις ελλειψεις τους οσοι την κανουν..
εχουμε αυτα που μας αξιζουν, αρκει να τα διεκδικησουμε ΑΛΛΑ να εχουμε και τις αναλογες προδιαγραφες .
κοινως "τα μεταξωτα βρακια, θελουν κι επιδεξιους κωλους" ;)
Απο λόγια χορτάσαμε, η πράξη άλλα δείχνει... Γενικά ρε παιδί μου, ότι θέλω δεν μου ρχεται και οτι δεν θέλω μου ρχεται. Τα ίδια και με τις γυναίκες, αυτός ο καταραμένος κανόνας του "οτι φτύνεις κολλάει και το ανάποδο"... ΑΡΑ ποτε δεν πρόκειται να βρω αυτο που θα με κάνει ευτυχισμένο, έτσι απλά. Πάντως μπορω να πω οτι είμαι απο τους λίγους που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν, συγκεκριμένα.
Όσο γι αυτο που γράφεις περι πρώτου έρωτα και πληγώματος κτλ, εγω όσο περισσότερο ήθελα να τον ξεπεράσω τόσο το ανάποδο συνέβαινε. Η επιβεβαίωση του κανόνα που έγραψα παραπάνω με τα μπολντ. Και το γαμώτο της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι? Ότι αντικειμενικά η συγκεκριμένη δεν άξιζε ουτε για φτύσιμο. Και ντρέπομαι γι αυτό, πάρα πολύ.
Κοιτα ουτε εγω πιστευω στην θεωρια του συμπαντος....απλα το χρησιμοποιω χαριτολογωντας.Μαλλον ειναι και θεμα τυχης και ποσο εισαι ετοιμος να δεις τι υπαρχει μπροστα σου.Τωρα για το αν εχουν ολοι αυτο που τους αξιζει ειναι πολυ σχετικο.....ισως με την ωριμοτητα της ηλικιας οταν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και εχεις εμπειριες.Οταν ομως ξεκινας την ζωη σου εξαρταται κι απο τι αφετηρια την ξεκινας.....αλλιως ειναι για παραδειγμα να βγαινεις απο μια οικογενεια που σε εχει γαμ....ει και δεν σε εχει στηριξει απολυτως σε τιποτα κι αλλιως απο μια φυσιολογικη.....κι ακομα καλυτερα βεβαια απο μια πραγματικα αγαπημενη οικογενεια.Στην μια περιπτωση ειναι σαν να κουβαλας ενα βαρυ σακο με σκ....τα ενω στις αλλες απλα πρεπει να προχωρησεις.Το τι αξιζει λοιπον ο καθενας ειναι πολυ σχετικο.....
μα και βεβαια.
το "αξιζει" δεν το βαζω μονο απο αποψη φυσικων προσοντων, ουτε και φιλοσοφικα. το "αξιζει" εμπεριεχει την ψυχικη και συναισθηματικη μας κατασταση οπως ειναι διαμορφωμενη την δεδομενη στιγμη. δεν σημαινει οτι δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο εμας γι αυτην.
φυσικα και μπορει να φταινε και οι γονεις και οι προηγουμενες αποτυχιες και πολλα πολλα αλλα.
το ποιντ μου ομως ειναι, να μαθουμε να αποδιδουμε τις αποτυχιες μας εκει που αναλογουν ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Καλα,οταν ερωτευτεις πολυ και πραγματικα πρεπει να εισαι τουλαχιστον συναισθηματικα υγιης για να μπορεσεις να προχωρησεις εστω κι αν μεσα σου πονας....εγω παντως δεν ημουν.ενα λαθος που κανεται πολλες φορες οι αντρες,χωρις αυτο να ειναι απολυτο,ειναι πως συχνα μπερδευεται το εξω με το μεσα της γυναικας.Φυσικα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να κοιταξεις απαραιτητα μια ασχημη.Εχω δει πανεμορφες κοπελες που ηταν τα καλυτερα παιδια και ασχημες που ηταν οι χειροτερς καρι....ες.Απλα ξεγιελεσται ευκολα απο αυτο που θελει να σας δειξει μια γυναικα και σας διαφευγει αυτο που παραγματικα ειναι.....ωστοσο υπαρχουν αλανθαστα σημαδια απο την πρωτη στιγμη για το αν ενας ανθρωπος αξιζει ή οχι.....
Εμένα αυτο που με πληγώνει περισσότερο ξέρεις πιο είναι? Που ΠΟΤΕ δεν βρήκα κατι το οποίο ήταν αντίστοιχο ή καλύτερο απο μένα, αυτο που οι άλλοι λένε "σου αξίζει", ειδικά στον τομέα εμφάνιση. Έχω έρθει πολλές φορές σε θέση να ντρέπομαι γι αυτην που έχω δίπλα μου. Όσον αφορα αυτα που γράφεις, ξεχνάς να συνυπολογίσεις τον απροσδιόριστο παράγοντα τύχη. Ξέρω περιπτώσεις ατόμων, οι οποίοι απλά είχαν τύχη και τπτ άλλο. Για μένα, οι καθοριστικότεροι παράγοντες είναι δυο: Τύχη + Δημόσιες σχέσεις
Φυσικα και ο παραγοντας τυχη ειναι σημαντικος και φυσικα το τι ειναι διαθεσιμο γυρω σου.Εχω παντως την αισθηση οτι πρεπει να αλλαξεις τα κριτηρια σου....αν κανω λαθος βεβαια ζητω συγνωμη.Ο καλος χαρακτηρας δεν εχει να κανει με την εμφανιση....αλλα ειναι ευκολο να τον διακρινεις απο την συμπεριφορα.Πρεπει να σκεφτεις 3-4 στοιχεια που εκτιμας σε εναν ανθρωπο και φυσικα αυτα θα πρεπει να ειναι και στοιχεια που χαρακτηριζουν και σενα.Μετα απλα πρεπει να παρατηρεις...καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη.....μην αποκλειεις μια ομορφη κοπελα ας πουμε πιστευοντας πως ειναι μονο εμφανιση....
Βασικη για μενα αρχη ειναι ενας ανθρωπος να ειναι ανεπειτηδευτος και απλος....αυτο σημαινει για μενα τουλαχιστον πως δεν ειναι κομπλεξικος.
Παντως σε κοβω να εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,καπου γυρω στα τριαντα κι αν ειναι ετσι πιστεψε η ωρα σου θα ερθει και θα γινει εκει που δεν το περιμενεις....
Νταξει, αρχίσαμε τα τσιτάτα παλι (τι αρχίσαμε, ολος ο λόγος σου αποτελείται απο δομή τσιτάτων). Όχι λοιπόν, ΔΕΝ διεκδίκησα! Απλά αυτά μου έτυχαν. Αυτές οι αναπόδεικτες θεωρίες που χρησιμοποιείς προϋποθέτουν ίσες ευκαιρίες για τον καθένα, κατι το οποίο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Δεν είμαστε όλοι στην ίδια παρέα με πολυμορφία επιλογών, ο συντροφος που έχει ο καθένας δίπλα του ΔΕΝ είναι πάντα αυτο που πραγματικά θέλει. Αν ήταν έτσι, ουτε χωρισμοί θα υπήρχαν, ουτε διαζύγια, ουτε προβλήματα στις σχέσεις. Αμάν πια με τα τσιτάτα του στυλ "ολοι τις ίδιες ευκαιρίες έχουμε και ο καθένας έχει οτι του αξίζει".
Και δεν υποστηριξα οτι δεν έκανα λάθη, έκανα, αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι αυτο που ήθελα ουτε καν εμφανίστηκε ποτε στην ζωή μου σαν επιλογή την στιγμή που έπρεπε.
Μη βιάζεσαι να ακυρώσεις κάτι , '' προσπαθώ '' δεν σημαίνει π.χ. αν θέλω να γκρεμίσω το σπίτι μου και το μόνο που έχω είναι ένας γκασμάς , θα ξεκινήσω να βαράω με αυτόν και θα απογοητευτώ αν δεν τα καταφέρω !
Να σου πω παραδείγματα προσπάθειας και θέλησης γνωστά στο ευρύ κοινό : Αριστοτέλης Ωνάσης ( ο πάμφτωχος μετανάστης από την μικρά Ασία εκτός τον άλλων παντρεύτηκε την πρώτη κυρία τον Ηνωμένων πολιτειών ) , Αβραάμ Λίνκολν μετά από οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες εξελέγη πρόεδρος τον Η.Π.Α. , Εταιρία ηλεκτρικών ειδών MORRIS μετά από 3 πτωχεύσεις ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ανέδειξε την εταιρία του μέσα στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου , οι ιδρυτές του facebook ήταν απλοί φοιτητές σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και σήμερα είναι πολυεκατομμυριούχοι !
Έχω αμέτρητα παραδείγματα αν θες , αποτελεσμάτων προσπάθειας και θέλησης !
Μα δεν απέκλεισα καμια ομορφη κοπέλα, έλεος δλδ ;) ίσα ίσα. Απλά έπεφτα απο το ένα άκρο στο άλλο. Ξέρεις τι θέλω? Το ΝΟΡΜΑΛ !!! Δεν θέλω ουτε ατροφικιά, ούτε τόφαλο. ΝΟΡΜΑΛ θέλω, αυτο το τόσο δύσκολο! Είμαι νορμάλ, θέλω νορμάλ. Έτσι απλά γαμώ την τρέλα μου.
Όσον αφορά χαρακτήρα, μην νομίζεις οτι έβρισκα και τπτ χαρακτήρες όπως ήθελα, όλο χαστούκια στην καρδιά έτρωγα. Ουδέποτε απέκλεισα τον παράγοντα χαρακτήρας (πάντα τον έβαζα σε πρώτη θέση), και αυτα που γράφεις σχετικά είναι αυτονόητα για μένα. Αλλα η μόνη κοπέλα που μπορω να πω είχε κάποια θετικά στοιχεία σε θέμα χαρακτήρα (αν και είχε πολλές απαιτήσεις), εμφανισιακά ήταν τι να σου πω τώρα... δεν ξέρεις πόσο χαλιέμαι οταν τα σκέφτομαι σήμερα, ειλικρινά αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για τον εαυτό μου, ξεφτίλα πως να το πω...
Σε γενικές γραμμές η έλλειψη μιας συντρόφου της προκοπής με έχει πηδήξει ψυχολογικά σε άγριο βαθμό, μέχρι και σε σημείο να λεω να πα να φουντάρω ωρες ωρες...
Νομιζω πως γενικα τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα για ολους.....δεν εισαι ο μονος,εχω φιλες και φιλους που τραβανε τα ιδια και αλλοι συμβιβαζονται αλλοι ταλαιπωρουνται...δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο,ισως γιατι οι ανθρωποι πια ειναι σε κλειστες παρεες και δεν ανοιγονται.
Καλά για τις γυναίκες δεν είναι το ίδιο. Ένας λογαριασμός στο fb και 2 φωτογραφίες, και ουρά οι υποψήφιοι. Γυναίκα ρε νορμάλ πλαίσια να τραβάει παρόμοιο λούκι πράγμα ιδιαίτερα σπάνιο, οι γυναίκες έχουν στα πόδια τους πληθώρα επιλογών. Κατα κανόνα όταν μια γυναίκα είναι μόνη της, ΘΕΛΕΙ να είναι.
Δεν ειναι ολα απολυτα ετσι...εγω εχω μια φιλη σκετο κουκλι,που η φυση την εχει προικισει με ακριβως ολα εκεινα τα προσοντα που κανουν τους αντρες να σκεφτονται ενα και μονο πραγμα...ε λοιπον οι αντρες δεν την βλεπουν ποτε για κατι πιο σοβαρο.Θα μου πεις καπου σιγουρα φταιει κι αυτη.....αλλα ρε παιδια φιλη μου ειναι και ξερω τι χαρακτηρα εχει,ειναι το καλυτερο παιδι,ψυχουλα....κι ουτε λεφτα κοιταει ουτε τιποτα και σας πληροφορω οτι απο αποψη ηθικης ειναι απειρως πιο σοβαρη απο πολλες δηθεν.
Λοιπον τι φταιει?
μακαρι να μπορουσα....εχω βαρεθει να βλεπω να την πληγωνουν,την τελευταια φορα γυρισε ο αλλος ο μαλακας και της ειπε πως πρεπει να διακοψουν γιατι οι γονεις του την θεωρουν πολυ Β,και η κοπελα ειναι εξαιρετικα αξιοπρεπης απλα εχει μια εμφανιση που παραπεμπει.......κι αυτη η καημενουλα που ηταν πραγματικα ερωτευμενη κοντεψε να χτικιασει απο το κλαμα και την νηστεια....
Αν όντος την βλέπουν όλοι οι άντρες για ένα και μόνο πράγμα..... τότε σίγουρα κάτι φταίει !Quote:
Δεν ειναι ολα απολυτα ετσι...εγω εχω μια φιλη σκετο κουκλι,που η φυση την εχει προικισει με ακριβως ολα εκεινα τα προσοντα που κανουν τους αντρες να σκεφτονται ενα και μονο πραγμα...ε λοιπον οι αντρες δεν την βλεπουν ποτε για κατι πιο σοβαρο.Θα μου πεις καπου σιγουρα φταιει κι αυτη.....αλλα ρε παιδια φιλη μου ειναι και ξερω τι χαρακτηρα εχει,ειναι το καλυτερο παιδι,ψυχουλα....κι ουτε λεφτα κοιταει ουτε τιποτα και σας πληροφορω οτι απο αποψη ηθικης ειναι απειρως πιο σοβαρη απο πολλες δηθεν.
Λοιπον τι φταιει?
Και για να το απαντήση κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε περισσότερες πληροφορίες για την φίλη σου.
Συνήθως το ντύσιμο , το τι εκπέμπει με το βλέμμα της , άλλα σήματα γίνονται αντιληπτά από το βλέμμα και την αύρα γενικότερα από μια φίλη της , και άλλα από ένα αρσενικό !
Εχεις δικιο για το ντυσιμο τουλαχιστον....εγω της το εχω πει....αλλα πραγματικα ειναι καλο παιδι και δεν κυνηγαει ουτε χρημα ουτε επιβεβαιωση...παει μονο εκει που λεει η καρδια της.Τι να πω.....
Λοιπον ξερεις κατι Γιαννη θα την ρωτησω κι αν δεχτει θα σου δωσω την διευθυνση της στο facebook αλλα ξερεις πως ειναι αυτα μεσω internet.
μαλιστα!χαιρομαι που ακουω τισ αποψεις σας.αρα με δυο λογια το θεμα ειναι να εισαι ο εαυτο σου και να μην φοβασε να το δειξεις απο οτι βλεπω.αυτο ειναι το δυνατο σημειο...
δεν υπονοω τιποτα....και για να ειμαι ειλικρινης ξερω οτι οι μικροτερες ηλικιες απο μενα κανουν γνωριμιες μεσω facebook αλλα δεν ξερω και πολλα.Εννοω οτι το internet ειναι τελειως απροσωπο κι αυτο ισως να προκαλει φοβο....πραγματικα ομως δεν ξερω πως το χρησιμοποιουν οι νεοτεροι στο επιπεδο γνωριμιων,εγω παντως θα ρωτησω.
Καλησπέρα, είναι απλά τα πράγματα που θα με έκαναν να προσέξω έναν άντρα. Πρώτα από όλα το βλέμμα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να εκπέμπει σιγουριά, αλλά να δείχνει ότι του είμαι επιθυμητή. Στην συνέχεια θέλω να ξέρει να μιλάει. Απλά πράγματα, όχι αμπελοφιλοσοφίες. Υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο. Δεν θέλω υπερβολές και χιλιοειπωμένες ατάκες. Πιθανόν, να είμαι με τους φίλους μου όταν με γνωρίσει, να τους χαιρετήσει.. Να μου χαμογελάει.
Μια γυναίκα πιστευω ότι καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ποιον έχει απέναντι της.. Και πιστεψτε με, δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά και τα αμάξια. Αν το πιστευετε αυτό, τότε χάνεται κάτι από την μαγεία που λέγεται έρωτας.
Αν ξεκινήσει κάτι όμορφα και απλά, τότε μπορεί να συμβούν τα πιο μαγικά πράγματα. Για να συνεχίσουν βέβαια να είναι μαγικά, θέλει επικοινωνία, κοινούς στόχους (=να θέλουν τα ίδια πράγματα από την σχέση), κτλ κτλ κτλ αμέτρητη η λίστα