αγαπούλα μου εσύ με τον καλό τον λόγο,έχω πάρα πολύ απο αυτό που είπες .
Printable View
Καλημέρα κορίτσια!!! Κι εγώ είχα την εντύπωση πως είστε γύρω στα 25. Εγώ είμαι 28, ώρες ώρες νιώθω πολύ μεγαλύτερη διότι μεγάλωσα απότομα. Αν σκεφτείς ότι από τα 16 μου παθαίνω κρίσεις πανικού κ άλλα διάφορα... Με θυμάμαι στο δημοτικό, να ξέρω όλα τα προβλήματα των γονιών μου κ να κάθομαι με μεγαλύτερους, να συμβουλεύω εκεί που τα κοριτσάκια της ηλικίας μου παίζανε σκοινάκι. Πάντα έκανα παρέα με μεγαλύτερους κ πάντα είχα κάτι να τους πω.
Οσον αφορά τα αφεντικά... όχι μονο στη πυρά, γδάρσιμο κ στην Ομόνοια με ταμπέλα TendyBoss!!! Εμας έχουνε καιρό να μας πληρώσουν κ μας τη λενε κιόλας. Μας προσβάλλουν... εκμεταλλεύονται το θέμα της κρίσης. Χθές κάναμε δουλειές στην εταιρία γιατί μετακομίζουμε κ φορούσα ρούχα σπορ, με κοιτάει κάποια στιγμή κ μου λέει: Πως είσαι έτσι ρε? Σαν αλβανό! Πως να σε κυκλοφορήσουν έτσι? Μπροστά σε όλους τους συναδέλφους! Του κάνανε επίθεση βέβαια, του τύπου: Γιατί τι έχει? Μια χαρά κοπελα είναι! Κ γυρίζω κ του λέω: Αυτά έχω, αυτό μπορώ να κάνω! Με τι να σκάσω? Με τουαλέτα? Εσείς που δε κάνετε καμιά δουλειά φορέσατε το καλό πουκαμισάκι κ παντελονάκι! Το βούλωσε! Αι στο καλό! Κ καλά είπε ότι έκανε πλάκα! Αλλά είναι άσχημο αυτό! Δεν έχω λεφτά να ψωνίζω μάρκες κ καλά ρούχα κ δεν έχω κ πρόβλημα κιόλας, άλλωστε τα ράσα δε κάνουν το παπά!!! Ο Παπάρας!!! Συγγνώμη αλλά τσατίστηκα! Κι εγώ έχω ένα όνειρο! Να κερδίσω το τζόκερ, να αγοράσω την εταιρία κ να τους φέρομαι έτσι όπως φέρονται αυτοί!!! Όνειρα... πουλιά μου ταξιδιάρικα...!!!
Κ κάτι άλλο... δε καταλαβαίνουν πως πίσω από ένα χαμόγελο μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο? Εγώ διάβασα κάποτε ότι οι περισότεροι κωμικοί, έχουν κατάθλιψη!
http://youtu.be/kdjoc83zbS0 καλημερα βυκη
Έγινε κάτι πάλι με τους δικούς μου κ ο πατέρας μου με ανακάτεψε σε κάτι που δε θα έπρεπε, ούτε καν με αφορά, είπε κάποια ψέματα στον αδερφό μου ότι κ καλα τα είπα εγώ! Εν ολίγης, ότι η μάνα μου έχει γκόμενο κ το ομολόγησα εγώ στο πατέρα μου κ αυτός κάθησε κ το είπε στον αδερφό μου. Χωρίς να έχω πει τίποτα εγώ. Σκέφτομαι να πάω από το πατρικό μου να του τα χώσω γερά, τα έχωσα κ στη μάνα μου δια τηλεφώνου, όχι οσο θα ήθελα αλλά κάτι της είπα. Πάλι εμάς λέω.. γιατί μας ανακατεύετε? Είτε έχει η μάνα μου είτε δεν έχει, κοινως χέστηκα! Αν παιρνάει καλά έτσι, δε με νοιάζει! Εμένα τι με ανακατεύουνε? Της λεω λοιπόν... ότι αφορά εμάς, τα παιδιά σας, μπορείτε να συνενοηθείτε? Δε καταλαβαίνουν! Η μάνα μου αποφεύγει το πατέρα μου γιατί τσακώνονται, ο πατέρας μου τη πριζώνει συνέχεια κ της τη λέει, της μιλάει ειρωνικά κ έχει ξεχάσει πόσο άσχημα έχουμε περάσει λόγω του αλκοόλ! Τώρα της γύρισε της μάνας μου η βίδα, δε με νοιάζει αυτό, έτσι κι αλλιως διαλυμένοι είμασταν αλλά προς Θεού μη μας μπλέκουν! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν? Ο αδερφός μου που είναι χαιδεμένος κ βολεμένος, μου τη λεει συνέχεια, οτι δεν ενδιαφέρομαι, αυτός ζει εκεί μεσα κ δε ξέρω εγώ τι τραβάει... κ άλλες τέτοιες μαλακίες! Του λέω: Ρε ηλίθιο! Γιατί έφυγα εγώ? Οσο ήσουν μικρός εγώ σε προστάτευα για να μην ακους διάφορα, στα 27 του ξύπνησε ο αδερφός μου! Κ του έχω πει, η σχέση των γονιών μας δε σε αφορά, αν θές να πεις κατι, πες αυτό που αφορα τη σχεση γονιού κ παιδιού. Όταν ήμουν παιδάκι, κρυβόμουν κάτω από το κρεβατι όπου πολλές φορές με έπαιρνε κ ο υπνος γιατι ενιωθα προστατευμενη εκεί, ότι δεν ακούω κ καλά! Αλλά που να καταλάβουν.. Που να χαμπαριάσουν! Κ μετά μου λένε γαιτι εχω γίνει τοσο επιθετικη! Μωρε θα τους τα χωσω για τα καλα!!!
Βικυ,μην ασχολεισε μαζι τους ,αυτο θελουν να σε χωνουν συνεχεια στα προβληματα τους και να σε ανακατευουν.....δε γουσταρουν ρε που εχεις ζωη....θελουν σωνει και καλα να μιζεριαζεις και συ.....ουτε καυγαδες ουτε τιποτα....σφυρα αδιαφορα μπας και χαμπαριασουν,αλλιως δεν τη γλυτωνεις....η κολοβη αλεπου λενε τους θελειι ολους κολοβους....αλλα τι να κανουμε εσυ εχεις ουρα....κουνα την περα δωθε αδιαφορα......
Μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση. Κάποιες φορές αυτό σκέφτομαι ότι δε θα ασχοληθώ, δε πανε να κουμπουριαστούν... αλλά κάποιες άλλες στιγμές λέω να τα βγάλω από μέσα μπας... λέω μπας... κ καταλάβουν τίποτα. Αλλά ο εγωισμός του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλος! Αφού μ επιασε ο λαιμός μου από τα πολλά τσιγάρα που κάνω, εκεί που το χα ελαττώσει γμτ... Έχω κ το boss που τριγυρίζει συνέχεια σα την άδικη κατάρα κ λέει συνέχεια: Δε πάμε καλά, θα κλείσουμε! Γιατί σε μένα? Γιατί ρε Θεέ μ έβαλες στόχο?! Μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα... θα του δαγκώσω το λαρύγγι καλέ! Μένει σ ένα σπίτι που πληρώνει ενοίκιο όσο είναι ο μισθός μου, έχει μια αμαξάρα, καλά ρούχα, έχει βολέψει κ το γιοκαρίνι του κ κλαίγεται!!! Αυτό είναι αχαριστία, εγώ χρωστάω δύο με τρία ενοίκια!!! γγκκρρρρρ!!!!!
βίκη μπενάκης βγενάκης,σου έχω μερικές λέξεις για προφίλ στο χαρακτήρα σου απεναντί τους ΑΤΑΡΑΧΟΣ ,ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟΣ, Κ ΣΤΥΓΕΡΟΣ άντε γιατί το παράκαναν.:mad:
Kai gv ;exv poll;a παραπονα από τους γονεις μου σε ο,τι αφορά ότι δεν έχουν καμια δικαιολογητική σταση σε καποια προβλήματα που μου έχουν παρουσιαστει στην προσωπική μου ζωή. Ολο μου λεει, ειδικά η μάμα μου, ότι εγω φταιω γι΄ αυτό που μου συνεβη, ότι έπερεπε να ενεργησω διαφορετικά στο παρελθον στο συγκεκριμενο θέμα, με ραπιζει άγρια. Βέβαια είμαι πλήρως ανεξαρτοποιημενη με δικο μου σπίτι, δικά μου λεφτα αλλά αυτό το θέμα με στεναχωρει ακομα και έτσι. Σκέφτομαι ότι αν ζουσα μαζι τους λογω κρισης θα ειχα τρελαθει στη κυριολεξια να ακουω συνεχεια τα ίδια και τα ίδια.
Καλημέρα, οσο μπορείς να αντέξεις, μείνε μόνη σου κι εμένα σα σκέψη πολύ μακρινή κ φευγαλεά καμιά φορά περνάει από το νου μου, βρε λες να γύριζα στο πατρικό? Κι εκεί με πιάνει ταραχή, πανικός, ταχυπαλμία... Εεε... Όχι! Δε θα πεθάνουμε κιόλας! Για αυτό άλλωστε φύγαμε! Ξέρεις.. το πιο εύκολο πράγμα είναι να ρίξουμε ευθύνες στους άλλους, εσύ φταίς γι αυτό, εσύ το προκάλεσες, σ'τα 'λεγα εγώ κ άλλες τέτοιες μπούρδες! Για να βγάλουν τις ευθύνες από πάνω τους! Μωρέ εγώ τα είπα ένα χεράκι στο πατερα μου χθες, αιντε γιατι ζει κ αυτός σε άλλος κόσμο. Κι εγώ αυτό λέω, αν έμενα ακόμη μαζί τους θα είχα πρώτο κελί πίστα στο Δαφνί! Στη τελική, ότι κ αν κάνεις γαι εσένα, ακόμη κ λάθος να είναι, είναι επιλογή σου κ θα πληρώσεις εσύ για την επιλογή σου, όχι για τις επιλογές κ τα λαθη των άλλων..!!!