οκ και καλα εκανες..αστειευτηκα πριν..οποιος θελει μπορει να πει την αποψη του
Printable View
οκ και καλα εκανες..αστειευτηκα πριν..οποιος θελει μπορει να πει την αποψη του
Η imagine για μενα καλυψε το θέμα σου. Ετσι όπως το λεει ειναι.
Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια παραπάνω.
Το θέμα είναι από την αρχή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα για το είδος της σχέσης που επιθυμούν και οι δύο. Αν και τα δύο μέρη είναι σύμφωνα ότι η σχέση τους είναι απλά σεξουαλική, έχουν διάθεση να δοκιμάσουν νέα ερωτικά παιχνίδια και μπουν κάποια όρια στο τι θέλει ο καθένας και μέχρι ποιο σημείο μπορεί να προχωρήσει και να συμμετέχει,κανένα θέμα.Αλλά να είναι ξεκάθαρο και σεβαστό και από τις δύο πλευρές, για να μην αισθανθεί μετά εκτεθειμένος και προδωμένος.
Το πιο όμορφο φυσικά είναι΄, να έχει προηγηθεί μία οικειότητα στην σχέση, να είναι μια σχέση πιο ολοκληρωμένη. Αυτό σε απελευθερώνει περισσότερο. Όταν είσαι ερωτευμένος με τον σύντροφό σου, το ερωτικό παιχνίδι είναι πιο συναρπαστικό και μπορεί να γίνει ευκολότερα πιο ανοιχτό σε νεες εμπειρίες.
.................................................. ....
εχετε δικιο.θα θελα να πω πολλα αλλα δε μπορω.χαλασε το pc.θα πω μονο οτι επειδη του ελεγα ολο ναι στις φαντασιωσεις του, μου ζητα τωρα να παω με αλλον κι αυτος να βλεπει.δεν φταιει αυτος .εγω φταιω,δεν ξερω πλεον τι κανω ..νιωθω πιεση και εγκλωβισμενη
περιστασιακο ναι αλλα μου αρεσει κι μενα.δε περιμενα τοσο πολυ πια.δεν ξερω τι να πω.
να μου αρεσει εννοω.
πανω στις φαντασιωσεις του το ειπε.και εγω δειχνω ανοχη στις ορεξεις του.αν και κουραστηκα πολυ
Σε έχει για να πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις του στο σεξ, τίποτα άλλο! Απ εκει και πέρα εξαρταται τι θες εσυ. Κι αμα λάβω υπόψη πως όλες αυτες του τις φαντασιώσεις σου τις εξιστορούσε με το νι και με το σίγμα πριν τον δεις από κοντά άρα γουσταρεις τετοια, διαφορετικα δε θα πηγαινες να τον εβρισκες. Άμα γουσταρεις να το κανεις με άλλο κι αυτος να σε βλέπει που ειναι το πρόβλημα?
δε γουσταρα αυτο ακριβως.ολα εχουν ορια.δεν ξερω αν μπορω να τα κανω αυτα που ζηταει
Δεν παμε καλα λεω εγω. Ευχομαι να συνελθεις συντομα και οχι μετα απο πολυ πονο.
koπέλα μου γιατί πιέζεις τον εαυτό σου?Θα κάνεις ότι σου αρέσει και σένα να κάνεις..
Ξεκαθάρισε του τώρα τι θέλεις και τι όχι , μεχρι ποιο σημείο είσαι διατεθειμένη να φτάσεις. Διαφορετικά μετά θα αισθανθεις εκτεθειμένη. Είναι απλο , στο σεξ πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο με την ίδια διάθεση. Αν σε πιέσει παραπάνω, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται..και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το πως ο ίδιος θα περάσει καλα.
Το κακο είναι ότι δεν ξέρεις και εσύ τα όρια σου και μάλλον γίνεσαι εύκολα θύμα για τις ορέξεις του καθένα...Απλά πρόσεχε..κάποια παιχνίδια με ανθρώπους του είδους μπορούν να γίνουν επικίνδυνα
εμένα ο τρόπος σκέψης σου μου λέει πως κατα βάθος τα πεθυμάς, θες να τα κάνεις όλα αυτα που σου ζητά, διψάς για τετοιες περιπετειες. αυτο πλεον το θεωρω δεδομενο.
ψάξε να βρεις τι ειναι αυτο που σε κομπλάρει από το να τα κάνεις, σ εκεινο το σημειο να αναζητησεις το πρόβλημα σου.
γιαννη ειναι αληθεια αυτο.το μυαλο μου σκεφτεται λιγο βρωμικα να το πω.παντα ημουν ετσι.αλλα ξερω οτι δε πρεπει .
γιατι εχω ηθικες αναστολες.γιατι αν τον αφηνα ελευθερο θα ημουν γενικα αλλιως.ετσι μου μαθανε και εμαθα απο τη ζωη και την κοινωνια οτι υπαρχει και το πρεπει.περα απο αυτο ομως το σεξ δεν ειναι το παν
αυτος δεν εχει ΚΑΜΙΑ ηθικη.δεν ξερω ομως αν μπορω να το δεχτω αυτο..δεν ξερω.να σημειωσω οτι αυτος ,εκτος των ανωμαλιων του φερεται σαν να εχει σχεση.
διόλου απίθανο...Μπορεί με αυτό που θα σου πω να φανεί ότι ο τρόπος σκέψης μου υπακούει σε κάποιο στερεότυπο αλλά θα σου το πω και άμα θες το κρατάς: Και να μην το ανέφερες με την συμπεριφορά του είναι πολύ εύκολο να υποθέσεις ότι έχει κάποια μακροχρόνια σταθερή σχέση και εσένα σε έχει για παιχνιδακια, δεδομένου ότι άρχισε πολύ νωρίς να ζητάει προχωρημένα πράγματα.
Είναι πολύ σημαντικό όπως ανέφερε και άλλο μέλος να γνωρίζεις ποια είναι τα όρια σου πράγμα που δεν πιστεύω πως έχεις κατακτήσει ακόμα.
Καιτη απλα τα πραγματα.Σε θελει μονο για ******,αν τον θελεις και εσυ μονο για ****** οκ και προχωρατε μεχρι εκει που θες.
Αν τωρα εσυ δεν ικανοποιησε και θελεις κατι παραπανω ή νιωθεις οτι προσβαλει την αξιοπρεπεια σου, σταματα να πηγαινεις μαζι του και γραψ τον.
Και προφανως δεν θελει να σε δει να πηγαινεις με αλλον.Παρτουζα θελει αλλα το φερνει πλαγια.
Και επειδη το να εισαι μονη σου με δυο αντρες(οι οποιοι προφανως εχουν μεγαλυτερη μυικη δυναμη απο εσενα) μπορει να ξεφυγει και αντι να περασετε καλα να κατηληξει σε μια επιπονη διαδικασια για σενα ΠΡΟΣΕΧΕ.
Oμαδικο σεξ μπορεις να κανεις και στο μελλον με εναν μονιμο συντροφο που θα σε σεβεται και θα σε νοιαζεται.(ο τυπος που εχεις τωρα προφανως δεν κανει τιποτα απο τα δυο).
Συμφωνώ...αν θελεις να δοκιμάσεις ερωτικά παιχνίδια και φαντασιώσεις σου , κάντο σε μια σχέση ασφάλειας και εμπιστοσύνης.
Σε μια τέτοια σχέση θα λυθουν και οι αναστολές σου και θα συμμετέχεις στα γεμάτα, χωρίς να αισθάνεσαι ότι κάποιος στην καλύτερη σε χρησιμοποιεί.
Εκτος και ψάξε το...αν σου αρέσει να νιώθεις ότι σε χρησιμοποιούν
Αυτο ειναι κατι που φαινεται και φαινοταν απο την αρχη, αλλα προσπαθουσες να πεισεις τον εαυτο σου για το αντιθετο, και να μας πεισεις και εμας. Εγω προσωπικα δεν πειστηκα οτι περασες καλα ποτε με αυτον. Τωρα το αφησες να σου ξεφυγει επιτελους! Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις αν αγαπας τον εαυτο σου.
Καίτη σβήνεις μηνύματα;
Εννοουσα οτι σου ξεφυγε και παραδεχτηκες επιτελους οτι δεν περνας καλα με αυτον ουτε στο σεξ ουτε πουθενα και σε υποτιμα! Τι θα κανεις τωρα λοιπον? Θα ξεκολλησεις η θες αλλο λιγο πονο και υποτιμηση ακομα?
έχεις δίκιο Λίλιουμ εσύ, αλλά νάταν αλήθεια τόσο εύκολο να ξεφύγεις.. και να πας παρακάτω..
Καίτη σβήνεις μηνύματα
Καίτη, αυτό που έγραψε ο Γιάννης είναι νομίζω πολύ σωστό:
"εμένα ο τρόπος σκέψης σου μου λέει πως κατα βάθος τα πεθυμάς, θες να τα κάνεις όλα αυτα που σου ζητά, διψάς για τετοιες περιπετειες. αυτο πλεον το θεωρω δεδομενο.
ψάξε να βρεις τι ειναι αυτο που σε κομπλάρει από το να τα κάνεις, σ εκεινο το σημειο να αναζητησεις το πρόβλημα σου. "
Από την άλλη όμως, μιλάς για αυτά που έμαθες, για αναστολές, για αυτά που 'πρέπει', αναρωτιέσαι για τα κίνητρά του, πώς άραγε να σε βλέπει κλπ.
Από όλα αυτά το συμπέρασμα είναι ένα: δεν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε φαντασιώσεις σαν αυτές που σου προτείνει. Όλες αυτές οι σκέψεις και τα διλήμματα δεν υπάρχουν όταν εμείς τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας. Για εκείνον δεν μπορώ να πω κάτι, διαταραγμένος δεν είναι ο άνθρωπος, απλά δείχνει τι θέλει και τι του βγάζεις. Δεν ξέρω τις απόψεις ή τις εμπειρίες του για να υποθέσω τι άλλο μπορεί να θέλει από σένα ή ποιες είναι οι προοπτικές, αλλά κάποια πράγματα τα λέει ξεκάθαρα. Εσύ όμως που διστάζεις, αμφιβάλλεις και τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου, δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου και μη βιάζεσαι.
Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουμε βγάλει κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε ανήθικο, εκμεταλλευτή, χωρίς ίχνος αναστολών..αντε και σε λίγο βιαστή!
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να αποδεχτούμε ότι ναι, γουστάρουμε το σεξ, τις ανωμαλίες, τις φαντασιώσεις και λοιπά και λοιπά..
επειδή είμαστε κορίτσια και δεν έχουμε δικαίωμα?
καίτη, αφού γουστάρεις απλά το σεξ με το συγκεκριμένο (γιατί μην κοροιδευόμαστε, αν ήθελες κάτι σοβαρό, θα κρατούσες άλλες αποστάσεις στο θέμα "ικανοποίηση σεξουαλικών φαντασιώσεων ενός αγνώστου που γνώρισα στο νετ")..αφού λοιπόν γουστάρεις απλά το σεξ, τι σε τρώνε οι τύψεις και οι αναστολές?
Εμένα αν γούσταρα το σεξ με κάποιον τα μόνα δύο που θα με προβλημάτιζαν θα ήταν τα ΣΜΝ και η ασφάλεια μου. Τίποτα άλλο.
καταλήγοντας λοιπόν...κάνε σεξ όσο θέλεις, χωρίς να σε πιάνουν μυξοπαρθενιάσματα εκ των υστέρων αλλά πάντα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια...πράγμα το οποίο σημαίνει: φιλτράρουμε αυτό που μας ζητάει κάποιος που βασικά δεν ξέρουμε.
Οκ?
καθεσαι και τα δεχεσαι ολα βρε καιτη, και εδω ο καθενας στη λεει και σου λεει το μακρυ του και το κοντο του και σε υποτιμα και εσυ παλι τα δεχεσαι ολα. Γυρνα πισω σε εσενα, στον εαυτο σου, γιατι μονο τοτε θα ξερεις τι χρειαζεσαι, τι ειναι σωστο και τι λαθος, τι πρεπει να δεχεσαι και τι οχι. Μην σκορπιζεσαι σε αλλους ανθρωπους και στους πεντε ανεμους.. Μαζεψε το μυαλο σου απο ολα αυτα τα σεναρια που τρεχει.